Registracija vozila
Re: Registracija vozila
To je besmisleno i pogrešno. Treba se protegnuti koliki ti je jorgan. Četvrtina, najviše trećina pate - bar ja tako cenim posedovanje kola...
Tu u D je verovatno osiguranje način pljačke?
Tu u D je verovatno osiguranje način pljačke?
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Osiguranje je...mnogo. Porez je zanemarljiv u odnosu na osiguranje. Plus ako uzmeš polukasko, ihahaj...
Nije ako imas dobar bonus.
Meni je sada na 15% mesecne plate osnovno godisnje osiguranje nakon 2 god.
Meni je sada na 15% mesecne plate osnovno godisnje osiguranje nakon 2 god.
- TheWickerMan
Godišnje osiguranje ti je na 15% mesečne plate? Odlično je to. Doduše, nov malolitražni benzinac vs. stari jaki turbodizel. I verovatno ti je plata doooosta veća od moje 

Vikleru, ubi te Alfa 
Gesendet von meinem SM-J500FN

Gesendet von meinem SM-J500FN
- TheWickerMan
Ubi me prva godina, nije problem u Alfi 
Sent from my Redmi Note 4x using Tapatalk

Sent from my Redmi Note 4x using Tapatalk
Jel se gubi premijski stepen kada se ne odradi registracija na vreme vec 5-10 dana kasnije?
Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka
Ok, hvala.
Jedno prakticno pitanje...
Istice mi registracija 01.07.2018., i tada moram da menjem i tablice zbog Y slova.
Ranije je bilo da mogu da se registruju kola mesec dana pre, ali kako sada ako bi se to uradilo pre isteka registracije, sta biva sa starom tablicom, sta sa novom? Ne verujem da bi mi dali da imam dve tablice istovremeno. Kada su se uzimale ove nove, morali smo da donesemo u isto vreme stare da se uniste.
Ili registrovati po isteku registracije, posto je 01.07.2018. nedelja.
Istice mi registracija 01.07.2018., i tada moram da menjem i tablice zbog Y slova.
Ranije je bilo da mogu da se registruju kola mesec dana pre, ali kako sada ako bi se to uradilo pre isteka registracije, sta biva sa starom tablicom, sta sa novom? Ne verujem da bi mi dali da imam dve tablice istovremeno. Kada su se uzimale ove nove, morali smo da donesemo u isto vreme stare da se uniste.
Ili registrovati po isteku registracije, posto je 01.07.2018. nedelja.
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Što ne izgubiš tablice?
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Pa to se prakticno svodi na skracivanje trajanja sadasnje registracije
Registruj 2-3 dana pre isteka sadasnje registracije, ako brines zbog tehnickog pregleda on vazi 30 dana tako da mozes i 29 dana ranije da uradis i da sve bude ok.
Mislim da će samo da mu se nastavi registracija, nevezano za promenu reg. broja.
Tako bi bilo logicno ali svasta je moguce kod nas.
Evo citam kako je trazena doplata poreza i taksi do punog godisnjeg iznosa za vozila registrovana na kraci period recimo 6 meseci.
Registracija vazi 6 meseci a porez na upotrebu se placa za 12 meseci, i kao to je po zakonu regularno stanje?
Evo citam kako je trazena doplata poreza i taksi do punog godisnjeg iznosa za vozila registrovana na kraci period recimo 6 meseci.
Registracija vazi 6 meseci a porez na upotrebu se placa za 12 meseci, i kao to je po zakonu regularno stanje?