Oko 16h na izlazu iz Platičeva ka Rumi sivi fiat stilo SW, radar dvooki na suvozačevom sedištu. Išao sam propisno 50 iza nekog punta al kad je skrenuo desno (20akmetara pre tog radara) ja opalim po gasu u pravcu stila i snimač je mahnuo kroz prozor kad smo bili paralelno. Pogledao na brzinomer, bi oko 85.Do NS me niko nije zaustavio.
Cestitka sa slikama na kucnu adresu ili?
99% Vas ceka radar na ulazu u PP pre smecista, malo poslw Bistrice na onoj deonici dje može da se razvuce 130, na izlazu iz PP poslw skole kod rusevina bolnice i posle Nisove pumpe kad prodjete skretanje za Pljevlja. Po ceo dan, cak i uveče. Previše Prijepoljaca u muriji i samo stancaju. Te lokacije videh u ova tri dana dole kuci.
Da li je neko primetio skoro radar u NS negde u samom gradu? Ima ih na izlazu ka Zr, ali to je van grada. Pre ih je bilo stalno na Temerinskom putu, bulevarima, Narodnog fronta itd. Sada ne pamtim kada sam ih video.
Kako je u ostalim gradovima?
Nema ga vec neko vreme ni u Bulevaru evrope koliko sam propratio, ali zato su na motorima svuda. Jutros Futoska smer prema Jevrejskoj, Jevrejska, Bulevar evrope kod zoneda itd. Rastrcali su se skuterima za sve pare.