Mobilne telekomunikacije
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Re: Mobilne telekomunikacije
Aktiviram je skoro Telenor Travel Sure 50 dodatak jer idem u Hrvatsku pa reko biće mi povoljnije, a i 50MB nek se nađe. Inače je u mom paketu ovaj dodatak besplatan. U Moj Telenor aplikaciji samo stoji: "Roming tarifa TravelSure sa dnevnom kvotom od 50MB internet saobraćaja."
U opisu tarife na Telenor sajtu stoji: "Kad se tarife sa dnevnim protokom iskoriste, korišćenje interneta se obustavlja uz mogućnost da korisnik sam aktivira nastavak. Na taj način korisnik je potpuno siguran da se neće dogoditi da nesvesno napravi veliki račun dok je u romingu."
I tako sve kul, uključim ja net pomalo, pratim potrošnju vidim trošim svega par mb, kad pogledam trenutnu potrošnju ono 3.500 dinara. Šta je bre ovo. Pozovem danas Telenor preko Unifona kad pazi prevaru. Naplaćuju prvih 15MB po ceni od 0,26 din/kB za prvu zonu, a ostalih 35MB je besplatno. To mu dođe oko 4000 dinara za tih 15MB, svaki dan. I sad da nisam proveravao nego računao da imam tih 50MB besplatno, zamisli koliki račun bi mi stigao. Ima da se žalim jer nigde u aplikaciji ne piše taj detalj, a stalno tu Moj Telenor aplikaciju guraju da se koristi i sve radi preko nje.
U opisu tarife na Telenor sajtu stoji: "Kad se tarife sa dnevnim protokom iskoriste, korišćenje interneta se obustavlja uz mogućnost da korisnik sam aktivira nastavak. Na taj način korisnik je potpuno siguran da se neće dogoditi da nesvesno napravi veliki račun dok je u romingu."
I tako sve kul, uključim ja net pomalo, pratim potrošnju vidim trošim svega par mb, kad pogledam trenutnu potrošnju ono 3.500 dinara. Šta je bre ovo. Pozovem danas Telenor preko Unifona kad pazi prevaru. Naplaćuju prvih 15MB po ceni od 0,26 din/kB za prvu zonu, a ostalih 35MB je besplatno. To mu dođe oko 4000 dinara za tih 15MB, svaki dan. I sad da nisam proveravao nego računao da imam tih 50MB besplatno, zamisli koliki račun bi mi stigao. Ima da se žalim jer nigde u aplikaciji ne piše taj detalj, a stalno tu Moj Telenor aplikaciju guraju da se koristi i sve radi preko nje.
Posetite www.garaza.rs !
Koja prevara?!?!!
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
4000 dinara za 15mb. DA LI SU JEBENO NORMALNI!?!
- steva_anya
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:29
- Garaža: Honda Civic 1.8 Sport 2011
Kad god idem negde preko uzmem njihovu pri pejd sim karticu, uglavnom je 5€ par gigabajta, data roming ne razmatram.
Kakav je iPhone SE?
Ima akcija u iStyle za 40000rsd.
Kakav je iPhone SE?
Ima akcija u iStyle za 40000rsd.
stomatologija na drugaciji nacin: tomorrow tooth
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
Mali ekran za bilo sta. Imam ga.
Sent from my SM-T580 using Tapatalk
Sent from my SM-T580 using Tapatalk
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Za danjasnje pojmove liliputanac od telefona, ali je mnogo dobar.
Sent from my P10 Lite using Tapatalk
Sent from my P10 Lite using Tapatalk
-
- Pridružio se: 24 Maj 2017, 23:41
- Garaža: SEAT ATECA 2.0 CR TDI 190hp DSG 4Drive XCELLENCE
Koristio sam taj dodatak ranije par puta, ali za sve tarife se obavezno informisem preko sajta i obavezno citanje "sitnih slova".trojanac napisao: 06 Jun 2018, 00:06 Pozovem danas Telenor preko Unifona kad pazi prevaru. Naplaćuju prvih 15MB po ceni od 0,26 din/kB za prvu zonu, a ostalih 35MB je besplatno. To mu dođe oko 4000 dinara za tih 15MB, svaki dan. I sad da nisam proveravao nego računao da imam tih 50MB besplatno, zamisli koliki račun bi mi stigao. Ima da se žalim jer nigde u aplikaciji ne piše taj detalj, a stalno tu Moj Telenor aplikaciju guraju da se koristi i sve radi preko nje.
Ovo u app moj telenor je kriminalno jer nigde ne pisu uslovi i zaista si u pravu oko vidjenog, sad sam proverio, nigde ni pomena o tarifiranju.
Sto sam dobro iskoristio MTS mobilni internet prosle nedelje kada sam bio u Beogradu. Za 200 Din sam se razbio od WhatsUp-a i Vibera i surfovanja i potrosio 750MB za 7 dana koriscenja... Pripaid,... I dobar internet po celom gradu (uglavnom...). Mislim da se WhatsUp i Viber ne tarifiraju uopste u potroseni saobracaj...
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Moja zena ga ima i odlican je telefon, ali jeste prilicno mali. Ja ne koristim gromadu od telefona (ip6), pa mi opet malo zasmeta kad uzmem njen...
HKS, je l' ovo Mac Tire?
DukeNS jeste.
Послато са Redmi Note 4 уз помоћ Тапатока
Послато са Redmi Note 4 уз помоћ Тапатока
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
@trojanac: uzmi bonbon karticu u HR, vrlo je povoljna.
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
those who understand binary and others who don't.
Pozdrav, da li neko Ima iskustva sa zamenom baterije na iPhone-u, u pitanju je program zamene baterija na starijim uredjajima. Na sajtu Istyle zamena kosta 5090 din, pise da ukljucuje pdv i troskove ugradnje, dok na Macolinom sajtu zamena kosta 3370 din, i pise da je ugradnja besplatna. Gledala sam neke ranije diskusije na ovu temu, medjutim na Apple sajtu ne nalazim Macolu na spisku ovlascenih prodavaca, ili mi nesto promice...
Gde ste vi menjali I po ko joj ceni? Da li sve moze da se zavrsi za dan? Kakva su vasa iskustva? Hvala

Internet i roming kod nasih provajdera na post paid ne razmatram, previse ljudi znam koji su se previse puta opekli na "price" iz reklama o besplatnoj ponudi a onda bude ovako kao trojanac opisa.
Stoga uvek u inostranstvu uzmem lokalnu prepaid karticu i trosak je unapred poznat i limitiran, a obicno i bolje radi tj moze da se bira lokalni provajder a ne samo onaj partnerski za roming.
Stoga uvek u inostranstvu uzmem lokalnu prepaid karticu i trosak je unapred poznat i limitiran, a obicno i bolje radi tj moze da se bira lokalni provajder a ne samo onaj partnerski za roming.