Dobro veče
- Pulp Fiction
- Pridružio se: 19 Jul 2015, 21:52
- Garaža: Astra G 1.7 dti
Re: Dobro veče
Koliko drame i preokreta bokte. Šta li će novine sutra da dodaju?
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Dobro se advokat setio pištolja. Nije se taj setio sigurno
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
- Pulp Fiction
- Pridružio se: 19 Jul 2015, 21:52
- Garaža: Astra G 1.7 dti
Eno uhvatili su onog lažnog saobraćajca. Ček jel to nije sad za neku ''glupan godine'' nagradu. Ok, čovek ima para da kupi Q7, puna kuća oružja, i šta sad iz dosade mu došlo da glumi policajca i hvata ljude. Ono kao idem da zaradim dnevnicu, nemam posao pa šta ću. I uopšte kako je to uspevalo na terenu, pa kad te zaustavi ti kažeš piši mi kaznu plaćam u pošti, šta on tu da radi?
^^
Naravno da će sada da laže koliko god može.
Na sudu se ionako laže više nego u kafani.
Zasad, najveći lik je onaj Grahovac što je bacio ženu s mosta Slobode u NS pre par meseci. Mislim da čak nema ni optužnice jer tužilac nema valjane dokaz.
Naravno da će sada da laže koliko god može.
Na sudu se ionako laže više nego u kafani.
Zasad, najveći lik je onaj Grahovac što je bacio ženu s mosta Slobode u NS pre par meseci. Mislim da čak nema ni optužnice jer tužilac nema valjane dokaz.
- Mladen7
- Pridružio se: 10 Jul 2014, 17:11
- Garaža: Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 16v Sportwagon
/\
Hahahaha..." Više nego u kafani se laže"
@ Pulp Fiction
Nije ništa pisao već je pravio " dogovor" s vozačima i davali su keš isključivo. Većinom je strance radio
RNE-L21
@ Pulp Fiction
Nije ništa pisao već je pravio " dogovor" s vozačima i davali su keš isključivo. Većinom je strance radio
RNE-L21
- igor_harris
- Pridružio se: 12 Jan 2017, 13:47
- Garaža: 2004 Mazda 3 (1.6CD)
Prica je za film. Voleo bih da vidim rekonstrukciju tih dogadjaja, nadam se da ce napisati neku autobiografiju.Pulp Fiction napisao:Eno uhvatili su onog lažnog saobraćajca. Ček jel to nije sad za neku ''glupan godine'' nagradu. Ok, čovek ima para da kupi Q7, puna kuća oružja, i šta sad iz dosade mu došlo da glumi policajca i hvata ljude. Ono kao idem da zaradim dnevnicu, nemam posao pa šta ću. I uopšte kako je to uspevalo na terenu, pa kad te zaustavi ti kažeš piši mi kaznu plaćam u pošti, šta on tu da radi?
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Ja naručujem sa ebay.co.uk, isključivo artikle locirane u UK ili negde u EU. Redovnom poštom stiže za nekoliko dana, zavisi kako te ubodu te poštanske veze, za dolar ili dva.Darko napisao:Jedno debilno pitanje. Ako porucim nesto preko ibaya (prvi put nesto porucujem sa neta). Da li mogu da platim redovnom platnom karticom i posle mi stize na kucnu adresu? Da li je tako jednostavno?
Za iznose do par desetin eura jel se placa neka carina?
Stiže poštom na gajbu. Osim ako se zaje*es pa naručiš na adresu firme. Onda te mogu zvati iz carinske pošte, da dođeš sa pečatom i platiš koješta, osim ukoliko nisu priložili račun na fizičko lice.
Možeš da platiš većinom kartica, ali se ja ne bih z sa karticom vezanom za tekući račun.
TT
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Znaci najbolje sa prebacim neku svotu na devizni racun pa njome da platim?
Da li isto tako funkcionise i sajt amazon?
To sto gledam je iz britanije, dakle to brzo dodje?
Da li isto tako funkcionise i sajt amazon?
To sto gledam je iz britanije, dakle to brzo dodje?
Ja plaćam kreditnom karticom, ne trošim svoj novac za online plaćanja. Na taj način banka preuzima odgovornost za bilo kakav problem u transakciji.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
- Darko
Mislis da je kreditna sigurica?
Ako ides preko ebay, 99% ce sve biti u redu, samo vidi ovo da imas karticu odvojenu od tekuceg, meni je dinarska, ne mora devizna. Ja sam samo od kineza kupovao, nekad stigne i za manje od dve nedelje. Jednom su mi bez problema vratili pare kad je posiljka kasnila. Po onome sto sam gledao britanci su za isti kineski klon dijagnostike trszili duplo vece pare nego sto sam ja dao kinezu. Da, glddaj rating prodavca i komentare kupaca
Послато са SM-N920I уз помоћ Тапатока
Послато са SM-N920I уз помоћ Тапатока
Podjednako su sigurne, samo što na kreditnoj nemaš svoja sredstva.Darko napisao:Mislis da je kreditna sigurica?
- Darko
Kupujem stvar od desetak eura pa me bih da me nesto izlevate sa karticama.
Platicu sa kreditnom pa ce valjda sve biti ok.
Samo mislim da cu na amazonu da porucim.
Platicu sa kreditnom pa ce valjda sve biti ok.
Samo mislim da cu na amazonu da porucim.
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Na sudu nema pardona, samo sto to mnogi ne shvataju pa se posle cude sta je rekao ovaj ili onaj.Mladen7 napisao:/\
@ Pulp Fiction
RNE-L21
Sent from my P10 Lite using Tapatalk
- igor_harris
- Pridružio se: 12 Jan 2017, 13:47
- Garaža: 2004 Mazda 3 (1.6CD)
Ja imam preko 200 kupovina do sada sa ebay, aliexp, banggood itd... Sve placam direktno sa dinarskog racuna, mrzi me da se maltretiram da prebacujem sa racuna na racun.
Pre ce neko na ulici da mi izotima foto aparat ili auto nego da se cima za moju bedu sa kartice.
Pre ce neko na ulici da mi izotima foto aparat ili auto nego da se cima za moju bedu sa kartice.