pedja napisao:Cena goriva može da se reši.
Dignu euro na 150 dinara. Eto nama litra goriva za 1 Euro
Jeste li stajali parkirani na ulici? Još uvek ste parkirani?
TT
Nemoj da rusis sneska nekima koji se hvale kako je plata u srb 500 eura prosek. Dignu euro na 150, jeste, bice jeftin benzin ali kako da kazu da je prosek plata 300 eura
Ja bas mislim da ce zeleti da demonstrira silu i da nece spustiti ceni ni dinar nize.
A tu ce nastupiti ili ono sto i ja prizeljkujem a to su nasilne demonstracije ili da svi cutimo kao u slucaju sa Malim. Ta situacija govori koliko smo uspavani i koliko moze da nas guzi.
Posle onih silnih protesta daju mu jos bolju poziciju izvan svih pravila, protokola, ustava i logike i niko rec nije rekao.
McGruja napisao: 08 Jun 2018, 21:43
Ja sam za radikalizaciju
Anarhija, potpuni haos, samo to može nešto promeniti
Ne znam da li si ironican ali bukvalno to.
Stvarno to mislim, postalo je nizdrzivo loše svaki dan
Ne govorim o plati i ceni goriva
Bukvalno svaki segment života su usrali i banalizovali zdrav razum
igor_harris napisao:Ja bas mislim da ce zeleti da demonstrira silu i da nece spustiti ceni ni dinar nize.
A tu ce nastupiti ili ono sto i ja prizeljkujem a to su nasilne demonstracije ili da svi cutimo kao u slucaju sa Malim. Ta situacija govori koliko smo uspavani i koliko moze da nas guzi.
Posle onih silnih protesta daju mu jos bolju poziciju izvan svih pravila, protokola, ustava i logike i niko rec nije rekao.
O čemu mi pričamo kad je lik koji mu je presekao kolonu likvidiran nakon par meseci.
Jedino nasilno ovi mogu da odu, znači mora njihovom metodom protiv njih.
McGruja napisao: 08 Jun 2018, 21:43
Ja sam za radikalizaciju
Anarhija, potpuni haos, samo to može nešto promeniti
Ne znam da li si ironican ali bukvalno to.
Stvarno to mislim, postalo je nizdrzivo loše svaki dan
Ne govorim o plati i ceni goriva
Bukvalno svaki segment života su usrali i banalizovali zdrav razum
U srbiji uvek moze gore. Cak i od ovoga. Do 2012 sam mislio da ne moze biti losije od prosle vlasti. Koja zabluda.