Cene goriva u Srbiji
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Re: Cene goriva u Srbiji
U Svici se bune sto nije skuplje. 

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- YUgisa
- Pridružio se: 29 Jan 2014, 18:52
- Garaža: Yugo 1.3EFI Stroker i Yugo 1.3EFI
- Kontakt:
Sta cemo kad seljober iz vlasti zatvara ulice jer mora da se slika pored novopostavljenog kontejnera? Jel su onda svi na odmoru? Mislim da je veci problem sto se ljudima sprecava obavljanje svkaodnevnih delatnosti raznim nametima koji nemaju nikakvog smisla.Laki021 napisao: 09 Jun 2018, 20:23 Policija mora sa pocne sa radi svoj posao i razjuri sve to.
Dosta samo saobracajna da popise kazne svim ucesnicima od kojih ce im se zavrteti u glavi i reseno.
Moze da protestvuje ko hoce, ali ne tako da smeta svima i sprecava ih u obavljanju svakodnevnih delatnosti.
Being second is to be the first of the ones who loose...
mislim da nisi najbolje razumeo, skup benzin u srbiji za srbe koji rade za oko 250 eura plate je samo povod da izraze svoje nezadovoljstvo opstim stanjem u drzavi. Ovakav nacin protesta je potpuno legalan i legitiman i odvija se na isti nacin kao u parizu, rimu, londonu, new yorku ili minhenu { skoro je ceo centar minhena bio pod blokadom zbog nekih protesta, nema mesec dva } uvek je obezbedjen prolaz za sve hitne sluzbe.Laki021 napisao: 09 Jun 2018, 20:23 Policija mora sa pocne sa radi svoj posao i razjuri sve to.
Dosta samo saobracajna da popise kazne svim ucesnicima od kojih ce im se zavrteti u glavi i reseno.
Moze da protestvuje ko hoce, ali ne tako da smeta svima i sprecava ih u obavljanju svakodnevnih delatnosti.
-
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
- Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL
I meni mirise na neko opipavanje pulsa. Nece se nista promeniti kao ni ranije sto nije. Jedna govna sidju sa vlasti druga se popnu i u krug..srdjanyo napisao: 09 Jun 2018, 19:40 To jeste tako. Neko to i režira iz političkog miljea. Najmanje se ovde misli na buđelare sirotinje raje.
Послато са D6603 уз помоћ Тапатока
Danas nisam isao ali cu sutra otici opet, cujem od ovih mojih da je danas bilo mirno za razliku od juce. Dodju debili cisto da bi pravili sranja i psovali majke pandurima i slicno. Da sam na mestu policije njih bi kupio i lemao, a kladim se da se niko od prisutnih ne bi pobunio protiv toga. Bar u ovoj mojoj sredini..
- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
Tako je dijasporo.
Послато са SM-A520F уз помоћ Тапатока
Послато са SM-A520F уз помоћ Тапатока
- Pulp Fiction
- Pridružio se: 19 Jul 2015, 21:52
- Garaža: Astra G 1.7 dti
Ista nam je sredina. Ja ne idem. Ne mogu da blokiram granicu znajući koliko ljudi čeka da obavi svoj posao, mislim na kamione. Čekaj na granici pa čekaj zbog nas...
Uostalom, država će sigurno umanjiti akcize i nek smanje za 20, 30 dinara svoj kajmak biće ok, ali šta će se desiti kada sutra opet zbog neke pizdarije na svetskoj nivou skoči barel, dolar ojača ili šta ti ja znam i cena opet ode gore? Koga onda blokirati?
Uostalom, država će sigurno umanjiti akcize i nek smanje za 20, 30 dinara svoj kajmak biće ok, ali šta će se desiti kada sutra opet zbog neke pizdarije na svetskoj nivou skoči barel, dolar ojača ili šta ti ja znam i cena opet ode gore? Koga onda blokirati?
Svuda i uvek ce da bude jedan mali % budala, ko nekad sto su razbijali izloge i krali patike. Bilo je protesta u kojima je demoliran grad, privatni automobili u totalno desetom kraju od onog gde se protestvuje. Sto je najgore tako je svuda u svetu kada su u pitanju protesti sa radikalnim zahtevima. Strak i protest prosvetnih radnika ili bilo koji radnicki protest uvek prodje mirnije i kulturnije. Imajte u vidu da su uvek na svim protestima bili prisutni i tzv provokatori koji za zadatak dobiju da "podgreju' atmosferu i da se izazovu namerni incidenti.
Poslato sa PRA-LX1 uz pomoć Tapatoka
- igor_harris
- Pridružio se: 12 Jan 2017, 13:47
- Garaža: 2004 Mazda 3 (1.6CD)
Samo sam cekao svajcarca patriotu da se ukljuci. 

Apsurdno je iz gastos perspektive to sto se desava.
Apsurdno u smislu da su ljudi u Srb kao zaba u loncu...
Apsurdno u smislu da su ljudi u Srb kao zaba u loncu...
Blokiranje puteva nema smisla. U Srb je postao trend, kako kome dune i nije zadovoljan aj da blokiramo puteve.
Taxisti, malinari, sad za gorivo.
Aj ovo za gorivo jos i da razumem, akcize jesu visoke (mada je slican odnos sa drugim evropskim zemljama), ne bi skodilo da se smanje, ali ovi drugi su samo razmazeni i uobrzeni, nesposobni likovi.
Ne kontam zasto drzava opste drzi takvu akciznu politiku goriva, ljudi su jako osetljivi na cenu goriva i to su laki politicki poeni ako im se omoguci jeftino gorivo, s druge strane vidimo sta se desava kad cena goriva skace.
U budzetu, akcize od goriva cine jako mali procenat, tako da ih nije problem spustiti.
Imam utisak sa bi ljudima u Srb bilo draze da im ukinu akcize na gorivo a dignu porez na plate 10%.
Taxisti, malinari, sad za gorivo.
Aj ovo za gorivo jos i da razumem, akcize jesu visoke (mada je slican odnos sa drugim evropskim zemljama), ne bi skodilo da se smanje, ali ovi drugi su samo razmazeni i uobrzeni, nesposobni likovi.
Ne kontam zasto drzava opste drzi takvu akciznu politiku goriva, ljudi su jako osetljivi na cenu goriva i to su laki politicki poeni ako im se omoguci jeftino gorivo, s druge strane vidimo sta se desava kad cena goriva skace.
U budzetu, akcize od goriva cine jako mali procenat, tako da ih nije problem spustiti.
Imam utisak sa bi ljudima u Srb bilo draze da im ukinu akcize na gorivo a dignu porez na plate 10%.
Sad si se samo malo oprao 
Gesendet von meinem SM-J500FN

Gesendet von meinem SM-J500FN
Laki sve je otislo gore i svuda je otimacina na "legalan" nacin.
Sent from my RNE-L21 using Tapatalk
Sent from my RNE-L21 using Tapatalk
A sta je bilo u bernu pre dva dana kada su etiopljani protestvovali protiv deportacije pa blokirali pola grada, mislim na ulice, kolovoz?
jbga, shvati da ljudi lose zive. Nije stvar u benzinu, to je inicijalna kapisla, hrana, racuni, sve je skupo u odnosu na plate.
jbga, shvati da ljudi lose zive. Nije stvar u benzinu, to je inicijalna kapisla, hrana, racuni, sve je skupo u odnosu na plate.
- igor_harris
- Pridružio se: 12 Jan 2017, 13:47
- Garaža: 2004 Mazda 3 (1.6CD)
Pa s obzirom na to da mnogi vec nekoliko godina izdvajaju tih 10% od plate, ukljucujuci i penzionere ne bi bilo tako lose da se ukinu akcize i automatski obore cene svega ostalog.