Nije valjda tako ekstreman slučaj kao Sonja Biserko? Ona je Hrvatica čiji je "rad" utemeljen na etnički motivisanoj mržnji prema Srbima. Za to je dobila i neko odlikovanje predsednika Hrvatske. S druge strane, i finansijski joj se isplati, jer dobija veliki novac iz inostranstva. Što "zvanično" za Helsinški odbor, što od raznih mrzitelja Srba. Eto kakva je osoba predsednik Helsinškog odobra Srbije. Šta mislite, da li bi na istoj funkciji u Hrvatskoj uopšte mogao biti Srbin...
Jeste na neki način politika, ali sa kojim delom poruke se ne slažeš? Da je motivisana mržnjom prema Srbima? Da dobro od toga zarađuje? Da je dobila orden predsednika Hrvatske? Ili da na istoj funkciji u Hrvatskoj ne bi mogao biti Srbin?
On je inace bio na pocetku i na VG forumh koliko znam, a vecina fa "zna" iz opisa oglasa na polovnimautomobilima, tipa "iskoristite poslednju priliku po ovoj ceni da vam ovaj auto omoguci da postanete gospodin"
Ne sporim da lik ima po koju dijagnozu. Ali mi je bilo kul što je udarao po srpskim predrasudama "švabo je babo" i "dizlo je majka", i to još pre 15 godina. Doduše neki će i dalje reći da je takva jeres diranja u svetinje već bolest sama za sebe
Ranije je živeo ovde u mom kraju. Od par njih sam čuo da je klasičan folirant i neznalica , a da je počeo sa tim ,,poslom'' zahvaljujući poznavanju Nemačkog i prepričavanju teksova iz stranih časopisa. Vremenom mu se usladilo testiranje novih kola, a kritike su zavisile od količine goriva koju je dobijao u rezervoaru i koliko dana su mu ostavljali kola.
Tako sam čuo, a ne mora biti tako...
Ne znam ga licno, ali takav utisak se stice. Pisao je na Autobatu/sad Carsu realno nema pojima. Koliko para toliko je dobar ili los auto.
Jednom recju prevarant koji obmanjuje narod, ali mu na zalost uspeva ocigledno jer opstaje 10god. Doduse uvek menja imena sajtova i saradnike, sto meni dosta govori.