Banke - odabir, utisci...

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
Vladapetr
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT

Re: Banke - odabir, utisci...

Post od Vladapetr »

Ok, nema bukvalno najviše ali je daleko od toga da ih nigde nema. Nek ima i jedna u gradu, mnogo mi znači mogućnost da podignem i uplatim bilo dinare ili devize u 2 noću ili nedelju u 3 popodne, bukvalno kad god mi se ćefne.
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi

Post od pedja »

Slažem se za uplate i EUR. Ima tu dosta dobrih stvari, ali mi smeta što svi po nešto kriju.
Korisnikov avatar
shandu90
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo

Post od shandu90 »

Ja u procreditu prebacim € sa dinarskog na devizni. Nesto mi se cini da i nemaju neki povoljan kurs. Da li mogu € da se dizu, videcu pre odmora, jer mi jos ne trebaju.

Sent from my P10 Lite using Tapatalk

Korisnikov avatar
snork
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:50

Post od snork »

ftj napisao: 10 Jun 2018, 07:49 Dobijes vizu inspire kao platnu(mislim da ne moze preko neta) i master kreditnu, obe imaju paypass sto je super stvar. Za onlajn bankarstvo registrujes uredjaj prvi put sa kodovima koje dobijes iz banke i posle se autorizujes pinom. Dodatna pogodnost je npr. menjacnica po kursu iz menjacnice tj. nema dranja kao pre.

Isto mozes uzeti i amerikan ekspres za dodatnih 200 din mesecno i dobiti medjunarodno osiguranje za tebe i clanove porodice sto se bas isplati nekom ko je 10+ dana godisnje u inostranstvu.
Hvala svima na odgovorima! :pivo:
Ђенерал Јанковић
Korisnikov avatar
dragvorl
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
Kontakt:

Post od dragvorl »

Ja ne znam da li kod nas po prodavnicama ne znaju da koriste paypass ili sta, ali u 90 posto slucajeva guraju karticu i onda treba ukucati pin. :kuku: :glavomuzid:
SlikaSlika
Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
ddanijell
Reactions:
Pridružio se: 24 Maj 2017, 23:41
Garaža: SEAT ATECA 2.0 CR TDI 190hp DSG 4Drive XCELLENCE

Post od ddanijell »

Neki nemaju citace za paypass, a velika vecina ima ali ne ume/ne zna/sta god....
Cak nije cudno kada naletis na prodavca i trazi ti pin kod da mu izdiktiras i jos se cudi kao sta ima da krijes.
Korisnikov avatar
dragvorl
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
Kontakt:

Post od dragvorl »

Da, ti su mi vrh. Ja trazim da mi da tastaturu. U inostranstvu za paypass svi znaju. Stvarno smo katastrofa...
SlikaSlika
Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Korisnikov avatar
pedja
član 001
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi

Post od pedja »

Kod mene u Univeru imaju Paypass, ali mi njih tri rekoše da ne radi? U Maxiju šibaju uredno.

Dobri su mi, pogotovo u unutrašnjosti, gde imaju aparate, ali eto uvek nekako poblesavi ili crkne kada treba da se koristi. Kako mi rekoše skoro u jednom smeštaju - počeo noćas da izbacuje traku u nedogled, sam od sebe, pa smo ga ugasili i ne smem da ga upalim. Imate li gotovine? :D

TT

ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

I u bgu je u pocetku bilo problema sa paypassom al sad je otprilike 1 u 10 da nema/ne radi. Racun od 100 din placam karticom, zavrsim brze nego onaj sto da 200 din novcanicu i ne moram da razmisljam dal ce da me psuje sto mu nisam dao tacno u dinar :)
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Post od Heinz »

Plaća li neko mobilnim kao karticom?
ikac2000
Reactions:
Pridružio se: 08 Jul 2012, 22:50

Post od ikac2000 »

Ja sam u PL sve tako placao. Kada sam dosao u Srb, odem u Ideu, kazem gospodji da placam karticom i pruzam telefon ka terminalu.

Kao Marsovce da je videla.

Pre 2 god.
Korisnikov avatar
snork
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:50

Post od snork »

U drugoj polovini 1980-ih je već svaki Centroprom (C market), pa i onaj najmanji, imao na vratima nalepnice Visa, Diners, Mastercard, American Express i terminale za plaćanje (u to vreme su bili mehanički, sa indigo trakom i prevlačenjem). Hoteli i slična mesta su imali i ranije.

Ali smo mnogo zaostali za onih 10 godina sankcija i izolacije. Posle 2000. smo polako krenuli da hvatamo priključak sa svetom, ali nas je u međuvremenu ceo ex-istočni blok prestigao. U stvari, mi se u mnogo čemu još nismo vratili na nivo iz 1991, a pitanje je i kad ćemo.
Ђенерал Јанковић
Korisnikov avatar
Velja
Banned
Reactions:
Pridružio se: 06 Avg 2013, 18:43

Post od Velja »

Verovatno nećemo nikad. Bar ne u zaista bitnim stvarima, jer nam omladinu svojski usmeravaju u jendek. Već je jedna generacija stasala bez svesti da ima pravo da živi svoj život, a ne da samo životari očekajući svakodnevnu pomoć ili nasledstvo...
Korisnikov avatar
Geza
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:49

Post od Geza »

Osvoji 5.000 dinara
https://mtsbanka.rs/n77/Promo/Osvoji-5000-dinara

Sve što je potrebno

U periodu od 20.06.2018. do 31.07.2018. (uključujući i taj dan) treba da nam dostaviš overeno Оvlаšćеnjе zа prеnоs primаnjа nа Rаčun Plus u mts Banci i to važi zа svе zаpоslеnе, sа stаtusоm nа оdrеđеnо i nеоdrеđеnо vrеmе. Za penzionere, Ovlašćenje za prenos penzije može biti dostavljeno overeno ili neovereno, ali isto u periodu od 20.06.2018 do 31.07.2018

Možeš i bez odlaska u banku

Оvlаšćеnjе za prenos primanja mоžеš da dostaviš:
•kao оriginаl u еkspоziturаmа mts Bаnkе ili mts poslovnicama
•kао skеnirаn primеrаk putеm mејlа:
banka-dostavadokumentacije@mts-banka.rs

U slučaju da nemaš otvoren Račun Plus i to možeš učiniti online, klikom na dugme ispod, ili u bilo kojoj mts poslovnici i ekspozituri mts Banke.
Otvori Račun Plus

I sada dolazimo do nagrade…

Ostaje još 1 mali korak.
Dо 31.12.2018. potrebno je da primiš svoju prvu plаtu ili pеnziјu nа Rаčun Plus i na taj način stičeš pravo na nаgrаdu. Odmah nakon toga, mts Banka će ti svakog meseca isplaćivati po 1.000 dinara na Račun Plus, pо uplati tvoje plate ili penzije, ukupnо 5 meseci i 5.000 dinara. Ukoliko se iz bilo kog kog razloga uplata tvojih primanja privremeno obustavi, pa se kroz neko vreme ponovo nastavi, ne brini, mi ćemo sačekati, i isplatiti ostatak nagrade, s tim da pоslеdnjа isplаtа mеsеčnе nаgrаdе mоžе biti nајkаsniје dо 01.06.2019. gоdinе.

Svoju mesečnu isplatu nagrade ćeš dobijati veoma brzo, po prijemu plate ili penzije.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Slika Slika
Korisnikov avatar
havijer
Reactions:
Pridružio se: 28 Mar 2015, 07:55
Garaža: I30 mk1 1,4

Post od havijer »

Koliko je kod njih održavanje računa?

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Odgovori