Grčka
- noodles
- Pridružio se: 21 Jun 2016, 19:54
- Garaža: KIA Sportage 1.6 GDi
Re: Grčka
Da, izgleda da su update-ovali. Baš je Alvirko Jr. danas pokazivao i google mape, i navigacija ga je vodila (starom) magistralom kod isključenja za Demir Kapiju, gde je i prestajao AP. Sada vidim da pokazuje na ovaj novi deo AP-a kroz MK.
Sa budalama se ne isplati svađati. Prvo te spuste na svoj nivo, a onda te dotuku na iskustvo!
Ja koristim Maps me aplikaciju i ona se redovno ažurira. Konkretna deonica kroz MK je upisana nekih 4 dana nakon otvaranja.
Uredno je upisana i deonica Batocina-Kragujevac sto na mnogim mapama i dalje obelezeno kao obican regionalni put.
Here maps dosta kasne a možda najgore mape su Via Michelin. Kod njih je vreme stalo pre 4-5 godina za puteve u celom regionu.
Uredno je upisana i deonica Batocina-Kragujevac sto na mnogim mapama i dalje obelezeno kao obican regionalni put.
Here maps dosta kasne a možda najgore mape su Via Michelin. Kod njih je vreme stalo pre 4-5 godina za puteve u celom regionu.
Za Demir Kapiju ima isključenje za staru magistralu, pošto se u tom delu vozi kontra stranom.
A kako se vrati posle iz Demir Kapije ka Gevgeliji, mora nazad istom magistralom na istu petlju?
Onda je loša pozicija za pauzu, a znam neke koji će tako...
A kako se vrati posle iz Demir Kapije ka Gevgeliji, mora nazad istom magistralom na istu petlju?
Rusi su presrećni, samo jedu i piju. Hrana je odlična, piće do 23:00 uključeno u All inclusive. Odlično je za porodice sa malom decom, sitan pesak, lepa plaža

Večera uz pogled na Tasos
Put preko Bugarske odličan, uhvatila nas u petak neka blokada kamiondžija, pa smo se isključili sa auto puta i išli kroz Pernik. I dalje najgori deo puta kad se uđe u Gr, i loše obeleženo skretanje za Serres, ko ne pazi ode u Solun. U povratku idemo u Bansko preko prelaza Goce Delcev

Večera uz pogled na Tasos
Put preko Bugarske odličan, uhvatila nas u petak neka blokada kamiondžija, pa smo se isključili sa auto puta i išli kroz Pernik. I dalje najgori deo puta kad se uđe u Gr, i loše obeleženo skretanje za Serres, ko ne pazi ode u Solun. U povratku idemo u Bansko preko prelaza Goce Delcev
- noodles
- Pridružio se: 21 Jun 2016, 19:54
- Garaža: KIA Sportage 1.6 GDi
Heinz napisao: 11 Jun 2018, 10:19 Za Demir Kapiju ima isključenje za staru magistralu, pošto se u tom delu vozi kontra stranom.
Ako si mislio na pauzu u Belov 113, nije problem, nema vraćanja. Samo pravo k'o nekad i kod Smokvice ima isto nova petlja kojom se uključuješ na AP ka Đevđeliji ili nazad ka Srbiji.
Sa budalama se ne isplati svađati. Prvo te spuste na svoj nivo, a onda te dotuku na iskustvo!
Nova deonica nije u mapi herewe go a
na sred auto puta mi rekao a sad skrenite desno i jis gore polukruzno
Na ekranu kao da vozim cesnu u letu pored puteva
Послато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока

Na ekranu kao da vozim cesnu u letu pored puteva

Послато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока