Mobile uploads
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Re: Mobile uploads
Ni na Focusu nije automatski, sem vozackog i to na dole. Totalna katastrofa. 

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Na starom C Maxu za Srb trziste samo vozacki i to na dole.
Na C Maxu za Hrvatsku, sva 4 full automatska.
Na C Maxu za Hrvatsku, sva 4 full automatska.
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Kia ceed sva 4 automatska gore dole levo desno. Premijum u odnosu na ford 

''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
Jeste i u corolli 2005 god, luna i sol paket, corolla verso isto.McGruja napisao:Kod japanaca i u full opremi nisu automatski
Samo u Avensisu jesu

Poslato sa PRA-LX1 uz pomoć Tapatoka
I na gore?
I na gore i na dole sva 4
Raritet 

Isto i ja imam na mojoj corolli 
Sent from my E5603 using Tapatalk

Sent from my E5603 using Tapatalk
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Meni na 147 iz prve serije sa klot opremom oba bila automatska i gore i dole, sad na zadnjoj seriji i u dobroj opremi samo vozački u oba smera automatski, ostali samo na dole. Fakin' Italijans.
Sent from my Redmi Note 4x using Tapatalk
Sent from my Redmi Note 4x using Tapatalk
I na Pezou imam (barem ovaj model 307 od 2001,) 4x gore dole automatski. Nisam nesto odusevljen radom, voleo bih da auto moze da se iskljuci i prebaci na manualno.
A i koja je poenta to navodjenje modela koji ima a koji nema. Vrlo lako se naknadno ugradi kome je bas bitno.
Vise mi odgovara bez te automatike. Lakse se manuelni koristi kada treba da se otvori samo za koji milimetar i ostavi u polozaju za ventilaciju. Pogotovu ovi pozadi.
Srecom u mom Volvou nije prvi kupac porucio/zamenio prekidace za automatske.
A i koja je poenta to navodjenje modela koji ima a koji nema. Vrlo lako se naknadno ugradi kome je bas bitno.
Vise mi odgovara bez te automatike. Lakse se manuelni koristi kada treba da se otvori samo za koji milimetar i ostavi u polozaju za ventilaciju. Pogotovu ovi pozadi.
Srecom u mom Volvou nije prvi kupac porucio/zamenio prekidace za automatske.
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Kakve veze ima je l manuelni ili automatski za par mm otvaranja?
Corsa - držiš sekund i po i on kreće automatski. Do tada po malo ako hoćeš da otvoriš, možeš
Kia - dva stepena. Prvim stepenom možeš po par mm da otvoriš.

Corsa - držiš sekund i po i on kreće automatski. Do tada po malo ako hoćeš da otvoriš, možeš
Kia - dva stepena. Prvim stepenom možeš po par mm da otvoriš.

''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
Pa zar nije automatika tek na drugom zubu. Na Renou se kada se pritisne prekidac na taj prvi zub prozor podize i spusta dok ga drzis, kada se stisne do kraja onda ide automatski.ljubitelj napisao:
Vise mi odgovara bez te automatike. Lakse se manuelni koristi kada treba da se otvori samo za koji milimetar i ostavi u polozaju za ventilaciju.
Poslato sa RNE-L21 uz pomoć Tapatoka
Имам једно потпитање...
U hondi su bila sva 4 automatskaMcGruja napisao: 12 Jun 2018, 14:49 Kod japanaca i u full opremi nisu automatski
Samo u Avensisu jesu
Kod mene radi automat na nacin koji nisam bas odusevljen.
Dotaknes na tren i ode dole. Nema nikakve stepene, To da se spusti koji milimetar mora da se drzi sekundu dve pa onda ode naglo na dole 20-30mm pa onda mora da se drzi opet sekundu dve na gore pa...ukrug ako uz srecu pogodis zeljeni polozaj iz te igre.
I to sve dok vozis je smaranje.
Na manuelnom koji imam na Volvu pritisnem na dole pola sekunde i pustim i on se taman spusti 3-5mm. Odmah iz prve kako treba i zelim.
Ako hocu skroz dole samo zadrzim i ekspresno se spusti prozor, deluje mi brze od ovih automatskih. Za podizanje se opet pritisne i time veoma lako kontrolise.
Na Pugu za podizanje mora da se povuce prekidac na gore, dosta teze za rukovanje tokom voznje barem meni.
Mozda je kod drugih automata bolje, koliko se secam i na VW, Audi i ostalim iz grupe je isto potrebno vise paznje obratiti.
Dotaknes na tren i ode dole. Nema nikakve stepene, To da se spusti koji milimetar mora da se drzi sekundu dve pa onda ode naglo na dole 20-30mm pa onda mora da se drzi opet sekundu dve na gore pa...ukrug ako uz srecu pogodis zeljeni polozaj iz te igre.
I to sve dok vozis je smaranje.
Na manuelnom koji imam na Volvu pritisnem na dole pola sekunde i pustim i on se taman spusti 3-5mm. Odmah iz prve kako treba i zelim.
Ako hocu skroz dole samo zadrzim i ekspresno se spusti prozor, deluje mi brze od ovih automatskih. Za podizanje se opet pritisne i time veoma lako kontrolise.
Na Pugu za podizanje mora da se povuce prekidac na gore, dosta teze za rukovanje tokom voznje barem meni.
Mozda je kod drugih automata bolje, koliko se secam i na VW, Audi i ostalim iz grupe je isto potrebno vise paznje obratiti.