Mobile uploads
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Re: Mobile uploads
Nisam znao da je tako 

''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
Možda treba da se podesi? Bila je neka fora na VW sa držanjem ključa posle podizanja prozora.
Mozda.
U fabrickom uputstvu za upotrebu nema nista o podesavanju. Kolega koji sada vozi 406 i svezi C5 i druzi se sa PSA modelima vec 20godina kaze da je to tako.
Isto rade i pojedinacni automatski tasteri u ostalim vratima, identicni nacin.
Ni na francuskom specijalizovanom forumu nisam nasao uputstvo za bilo kakvo podesavanje nacina rada.
Vezano sa drzanjem, jedina fora je da se zadrzi taster na daljinskom pri zakljucavanju brava. Onda se automatski sva 4 prozora podizu u gornji polozaj.
Uglavnom ovako kako je fabricki podeseno meni nije optimalno za rukovanje. Jos su i tasteri relativno mali a ne leze bas tacno ispod prsta vec treba namestiti ruku malo napred da se dohvate. A onda vratiti ruku na udobnu poziciju naslona.
Ima jos detalja gde ergonomija rukovanja nije optimalna. Mozda je stvar do mene i mojih navika/ ocekivanja a drugi i ne primecuju.
U fabrickom uputstvu za upotrebu nema nista o podesavanju. Kolega koji sada vozi 406 i svezi C5 i druzi se sa PSA modelima vec 20godina kaze da je to tako.
Isto rade i pojedinacni automatski tasteri u ostalim vratima, identicni nacin.
Ni na francuskom specijalizovanom forumu nisam nasao uputstvo za bilo kakvo podesavanje nacina rada.
Vezano sa drzanjem, jedina fora je da se zadrzi taster na daljinskom pri zakljucavanju brava. Onda se automatski sva 4 prozora podizu u gornji polozaj.
Uglavnom ovako kako je fabricki podeseno meni nije optimalno za rukovanje. Jos su i tasteri relativno mali a ne leze bas tacno ispod prsta vec treba namestiti ruku malo napred da se dohvate. A onda vratiti ruku na udobnu poziciju naslona.
Ima jos detalja gde ergonomija rukovanja nije optimalna. Mozda je stvar do mene i mojih navika/ ocekivanja a drugi i ne primecuju.
Nisi seo u novu Astru da vidiš šta je anti ergonomija za prekidače.
Nisam. Neko prvo primeti estetske detalje nekome su bitne felne a meni je bitna ergonomija opsluzivanja, udobnost i lakoca voznje. To i sedista prvo primetim kada sednem da vozim.
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Gde je ovo Peđa?
Sent from my Redmi Note 4x using Tapatalk
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Trebinje - Grad Sunca. Prilično je veliko, nisam lepo uslikao.
TT

TT
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Nenormalna temperatura za veče.

- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
I dalje je prolece. 
Sent from my P10 Lite using Tapatalk

Sent from my P10 Lite using Tapatalk
I ovde u Kg je bila neka omorina. Teško vreme. Tek sad u 12 malo popustilo.
Sent from my SM-A710F using Tapatalk
Sent from my SM-A710F using Tapatalk
Uvek sam to hteo da te pitam, čime se baviš?pedja napisao:Trebinje - Grad Sunca. Prilično je veliko, nisam lepo uslikao.
TT
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Svi smo hteli, ali ti si otvorio Pandorinu kutiju! 

- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Šta Peđa radi, da li je Ogi video km dobrog puta u Srbiji, zašto Velja vozi benzinca japanca, neke stvari se prosto ne pitaju!
Jel si siguran? Možda su se istripovali prekidači ili tako nesto. Meni nakon zamene akumulatora nijedan nije hteo automatski da radi, i onda sam podigao i spustio do kraja svaki, i oba puta držao još po par sekundi i od tad opet svi rade lepoTheWickerMan napisao:Meni na 147 iz prve serije sa klot opremom oba bila automatska i gore i dole, sad na zadnjoj seriji i u dobroj opremi samo vozački u oba smera automatski, ostali samo na dole. Fakin' Italijans.
Sent from my MI 5 using Tapatalk
Poslednja izmena od stefanan u 13 Jun 2018, 08:38, izmenjeno 1 put ukupno.