Ne brže od života!
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Re: Ne brže od života!
Par puta sam pratio sina na ekskurzije i uvek je dolazio saobracajni policajac na motoru i pregledao dokumentaciju, radio alko-test vozaca i kontrolisao bus. Jednom je i vratio bus u Beograd, odakle je agencija, pa su deca cekala par sati na novi bus. Tu treba ostro, najostrije. Uvezu krseve sa predjenih milion kilometara i ajmo...
Sent from my MI 5s using Tapatalk
Sent from my MI 5s using Tapatalk
Ima slika na internetu, ta Toyota je noviji RAV4. Otkazivanje kočnica mi zvuči nerealno.
Verovatno vozač negde blenuo i eto tragedije.
Na Divcibarama kod Pepe ima trotoar Samo s jedne strane ulice. Trotoar je na suprotnoj strani ulice od hotela. Nema pešački. Deca stigla trotoarom do hotela, trebalo je samo da predju ulicu.
Ja sam bio jednom na Divcibarama, stalnu neke ekskurzije, dece ima na sve strane. Sve preko 30km/h je prebrza vožnja.
Na Divcibarama kod Pepe ima trotoar Samo s jedne strane ulice. Trotoar je na suprotnoj strani ulice od hotela. Nema pešački. Deca stigla trotoarom do hotela, trebalo je samo da predju ulicu.
Ja sam bio jednom na Divcibarama, stalnu neke ekskurzije, dece ima na sve strane. Sve preko 30km/h je prebrza vožnja.
B92: Policija apeluje: Vozite oprezno, za 24h stradalo šestoro http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... id=1403499
Bilo je ispravno vozilo.
Bilo je ispravno vozilo.
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Kako ćeš da im jebeš majku Ogi?
U gume možeš da gledaš I ništa drugo. Ostalo ako si napadan I postavljaš glupa pitanja najebavanjem majki, možeš samo dizalicu o ledja da popiješ od nekog nervoznog vozača kome ćeš da se popneš na klinac svojim najebavanjem majke.
U gume možeš da gledaš I ništa drugo. Ostalo ako si napadan I postavljaš glupa pitanja najebavanjem majki, možeš samo dizalicu o ledja da popiješ od nekog nervoznog vozača kome ćeš da se popneš na klinac svojim najebavanjem majke.
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
member napisao: 13 Jun 2018, 08:39 Ima slika na internetu, ta Toyota je noviji RAV4. Otkazivanje kočnica mi zvuči nerealno.
Pretpostavlja se da se vozač Vladimir V., koji je u međuvremenu priveden, tokom vožnje u jednom trenutku okrenuo zbog bebe koju je vozio na zadnjem sedištu i nije primetio nastavnika koji je signalizirao učesnicima u saobraćaju da deca prelaze put.
Tragično
Zeznut je taj deo. Ima spust sa brda pre mesta gde se desila nesreca, mada se sve lepo vidi. Tu svi peglaju.
Jedino kako je moglo doci do nesrece je neki ometanja paznje
Gesendet von meinem SM-J500FN
Jedino kako je moglo doci do nesrece je neki ometanja paznje
Gesendet von meinem SM-J500FN
Toyota Highlander, ako je ono sto sam video na portalu Novosti. Mada to nije bitno, cisto sam sumnjao da su otkazale kocnice. U pitanju je nepaznja vozaca 100%. On navodno kaze da se okrenuo prema svom detetu pa nije video kolonu djaka, a ja nekako mislim da je buljio u telefon, mislim da necemo to nikad saznati.member napisao: 13 Jun 2018, 08:39 Ima slika na internetu, ta Toyota je noviji RAV4. Otkazivanje kočnica mi zvuči nerealno.
Takodje, nadam se da ce nadlezni preduzeti nesto i napraviti pesacke i pratecu signalizaciju u okolini tog hotela, jer rekreativne nastave se tu odrzavaju xx godina unazad i sigurno neko zna za problem.
Tragedija velika svakako.
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
Meni je jedna stvar cudna,pise da ih je pokupio levo,na trotoaru,sto mi deluje kao da je "bezao" od njih (sto bi imalo smisla ako je u pitanju nemogicnost da se stane,kao npr u slucaju otlaza kocnica),da je gledao negde drugde udario bi ih pravo. Videcemo sta ce na kraju ispasti.
Jebale vas navigacije i ti telefoni, nema šta drugo biti, te vas jebale...

Ja verujem u Ogijapassenger napisao: 13 Jun 2018, 09:07 Kako ćeš da im jebeš majku Ogi?

Pitanje je sta pise a sta je istina. Neki i ne koce nego pokusaju da izbegnu, mozda je mahinalno krenuo u izbegavanje jer je bio preblizu da ukoci. Masu puta sam video da neki vozaci umesto da koce na jako malim brzinama ulaze u nepotrebne manevre izbegavanja koji mogu da dovedu do jos veceg karambola.Maksimus napisao: 13 Jun 2018, 10:17 Meni je jedna stvar cudna,pise da ih je pokupio levo,na trotoaru,sto mi deluje kao da je "bezao" od njih (sto bi imalo smisla ako je u pitanju nemogicnost da se stane,kao npr u slucaju otlaza kocnica),da je gledao negde drugde udario bi ih pravo. Videcemo sta ce na kraju ispasti.
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
Pa pazi, meni je logično da je išao brže,i okrenuo se nazad ili čačkao telefon (nebitno) , i da ih decu uočio kad je već bio na par metara i jako kasno za kočenje....i onda je smotao ulevo jer je u tom trenutku većina dece već prešlo ulicu prema Pepi i autobusu koji su na desnoj strani.
A ako je Toyota Highlander , to je grdosija od 2 tone. Njemu je hauba metar i po visoka.
A ako je Toyota Highlander , to je grdosija od 2 tone. Njemu je hauba metar i po visoka.
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Velja napisao: 13 Jun 2018, 10:22 Jebale vas navigacije i ti telefoni, nema šta drugo biti, te vas jebale...
Ja verujem u Ogijapassenger napisao: 13 Jun 2018, 09:07 Kako ćeš da im jebeš majku Ogi?
U gume možeš da gledaš I ništa drugo. Ostalo ako si napadan I postavljaš glupa pitanja najebavanjem majki, možeš samo dizalicu o ledja da popiješ od nekog nervoznog vozača kome ćeš da se popneš na klinac svojim najebavanjem majke.![]()

Možda je i onaj nastavnik mogao drugačije da reaguje, da skloni decu...
-
- Pridružio se: 24 Maj 2017, 23:41
- Garaža: SEAT ATECA 2.0 CR TDI 190hp DSG 4Drive XCELLENCE
Sto se tice ekskurzija i slicnih izleta , ja pizdim godinama unazad jer svake godine klinac ide sa jednim busom, a vraca se sa drugim jer im se bus kvari u toku ekskurzije.
Ove godine su isli na dvodnevnu sa 2 autobusa, pokvarila se oba ! Jedan su uspeli da poprave uz cekanje naravno, a drugi nisu pa su cekali novi da stigne, i svake godine ista prica.
Deca provedu sate i sate na nekoj pumpi usput cekajuci novi prevoz, sramota i zalost.
Skola je nesposobna da organizuje i nadje sigurnog prevoznika, a nije ni kriviti samo skolu jer tenderom i glupavim zakonima su im vezane ruke oko izbora agencije.
Sto se tice ovoga na Divcibarama,
ako je zaista isao 30-40km/h kao sto pise i da je bio neki auto sa prednjim radarom bila bi najverovatnije izbegnuta tragedija,
pogotovu jer nije bio 1 pesak nego cela kolona dece i ako ne bi on ukocio na upozorenje auto bi sam zakocio.
Ove godine su isli na dvodnevnu sa 2 autobusa, pokvarila se oba ! Jedan su uspeli da poprave uz cekanje naravno, a drugi nisu pa su cekali novi da stigne, i svake godine ista prica.
Deca provedu sate i sate na nekoj pumpi usput cekajuci novi prevoz, sramota i zalost.
Skola je nesposobna da organizuje i nadje sigurnog prevoznika, a nije ni kriviti samo skolu jer tenderom i glupavim zakonima su im vezane ruke oko izbora agencije.
Sto se tice ovoga na Divcibarama,
ako je zaista isao 30-40km/h kao sto pise i da je bio neki auto sa prednjim radarom bila bi najverovatnije izbegnuta tragedija,
pogotovu jer nije bio 1 pesak nego cela kolona dece i ako ne bi on ukocio na upozorenje auto bi sam zakocio.