2018 BMW Serija 3 (G20)
Re: 2018 BMW Serija 3 (G20)
Plastika vam djeluje jeftino jer je slikano sa blicem.
Послато са Redmi Note 4 уз помоћ Тапатока
Послато са Redmi Note 4 уз помоћ Тапатока
Ovo oko menjaca je haos, dobro nisu stavili i 6 razlicitih dugmica za jacinu radia.
P dugme na menjacu je i meni prvo upalo u oci, bas deluje retardirano.
Ceo enterijer je plastican, not gonna cut it u 2019. godini.
Prva kontrolna tabla je teski kriminal, zajebali Kineze.
Volan...sta je to, kineska verzija Mercedesovog volana? Jos je ovo fensi volan, sa sve grejanjem.
Nadam se iskreno da nista od ovoga nece biti ovako u finalnom proizvodu, jer ce ih u suprotnom pojesti Audi.
Mislim, ovo treba da se takmici sa sledecom generacijom C klase, a ovde izgleda kao da ovoj sadasnjoj ne moze da prismrdi.
P dugme na menjacu je i meni prvo upalo u oci, bas deluje retardirano.
Ceo enterijer je plastican, not gonna cut it u 2019. godini.
Prva kontrolna tabla je teski kriminal, zajebali Kineze.
Volan...sta je to, kineska verzija Mercedesovog volana? Jos je ovo fensi volan, sa sve grejanjem.
Nadam se iskreno da nista od ovoga nece biti ovako u finalnom proizvodu, jer ce ih u suprotnom pojesti Audi.
Mislim, ovo treba da se takmici sa sledecom generacijom C klase, a ovde izgleda kao da ovoj sadasnjoj ne moze da prismrdi.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Sva ta dugmadi su i sada tu kod menajca (osim start/stop) ali su drugacije uklopljena i nisu ta debilna touch.
Nece to na konacnom uopste izgledati ruzno, volan je uvek dobar na BMW-u, mada ta tabla je u toj verziji uzasna i na petici.
Nece to na konacnom uopste izgledati ruzno, volan je uvek dobar na BMW-u, mada ta tabla je u toj verziji uzasna i na petici.
Volani su bas nesto sti nikada nista specijalno nije bilo na Bmwu.
M volan jedino bude ok.
Nemoj zezati Laki, stavili su posebno dugme za svaki mod voznje...valjda da ako pri 140 km/h u krivini, mozes instant iz eko pro u sport plus da prebacis, da ne bi okasnio pola sekunde, dok tri puta stisnes dugme.
Ni blizu toliko dugmica nema sadasnja trojka oko menjaca.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
M volan jedino bude ok.
Nemoj zezati Laki, stavili su posebno dugme za svaki mod voznje...valjda da ako pri 140 km/h u krivini, mozes instant iz eko pro u sport plus da prebacis, da ne bi okasnio pola sekunde, dok tri puta stisnes dugme.
Ni blizu toliko dugmica nema sadasnja trojka oko menjaca.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Tako je i kod mene, svaki mod ima svoje dugme.
Nisam bas odusevljen tim resenjem, pre svega jer se prakticno ne moze napipati sta je sta vec se mora gledati.
Nisam bas odusevljen tim resenjem, pre svega jer se prakticno ne moze napipati sta je sta vec se mora gledati.
Mislim da ce enterujer u velikoj meri biti slican kao u X3, po kvalitetu ne bi smeo da bude ispod. Sve gore od toga bi bila katastrofa...
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

M340i/M340d Individual

Azdaja.
Bice ovo bas dobar auto.
Poslato sa RNE-L21 uz pomoć Tapatoka
Poslato sa RNE-L21 uz pomoć Tapatoka