Aktiviraš kad stigne, ili par dana pred put. Kad dopuniš kredit, ideš kroz onaj USSD kod vodič i biraš opcije. Tako sam ja skapirao. Može i SMS-om ali to onda valjda naplate.
Ako se registruješ, na onaj internet paket od 55 kuna možeš da dobiješ 50% popust za prvu aktivaciju.
Kupio sam xiaomi mi a1 za malo preko 19000 dinara.
Telefon leti! Bukvalno savršeno radi mnogo tečnije nego lg g4.
Kamera je na dnevnom svetlu korektna. Posle 3 i po sata screen on od toga sat vremena video poziv baterija je na 43%.
Uhvatio me živac da menjam telefon. Zbog neta i plaćanja na rate, Telenor ponuda je verovatno jedina moguća.
Gde gledate objektivne recenzije kamera, interesuje me da li je i koliko kamera na Mate 10 Pro bolja nego na P20 Pro? Menjaju se prioriteti, sad telefon prvenstveno biram po kvalitetu kamere
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Drugar imao iPhone X I čim izašao pro20, odmah ga je uzeo. Napominjem da je on Apple lik, I prvi put uzeo Huawei. Meni je to idući telefon, prvenstveno zbog kamere zbog planinarenja I šetnje.
@ROCK ima Mate 10 Pro. Sad će javi
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
Bolja je kamera na P20 pro, nema zbora. Plus je ona gore obrva dobar fazon. Ali odvaljuju sa cenama u pm, Huawei u Telenoru na 24 rate skuplji nego kod generalnog distributera. Oko 4300 mesečno bi bila rata.
Sreća pa nemaju dual sim, dobio sam info da stiže za 20 dana. Mogu natenane da se presaberem, možda i prizovem pameti
Jeste, ali mi to na žalost ne igra. Pre sam za zvaničnu varijantu i plaćanje na rate.
Imam P20 Pro za 600e u kešu, potpuno nov i sa garancijom, kod drugara.
Dosta stvari o kojima proca su ispravljeni u iOS 12 (vozim betu iOS 12). Sada se multitaskingu neuporedivo brze prostupa bez iritantnog predugog zadrzavanja, aplikacije se odatle sada mogu odmah ugasiti bez opet dodatnog dezanja dok se ne pojavi crveni krstic, “double tap” power dugmeta je zamenjen “install” dugmetom... Reachability radi sada dobro, na pocetku je bio tragican.
Pri otkljucavanju ne mora prvo da se ceka da face id odradi otkljucavanje pre swipe ekrana za unlock, sada moze odmah swipe i dok face id nije ni poceo proces, cim zavrsi baca na home screen. Ako prvi scan slucajno ne uspe novi swipe aktivira novi pokusaj, ranije je morali power dugme on/off.
Face ID inace radi sjajno.
Osim toga, mozda i najznacajnije unapredjenje je da su konacno uveli grupisanje notifikacija.