Mobile uploads
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Re: Mobile uploads
Taj 500 Abarth je dosta popularan u CH. U mojoj garaži ih ima 2-3.
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
Passenger se uvek obraduje.

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- passenger
Majka poslala par litara sirupa za sok od divljih kupina. Danas doneo na posao, jedna švabica probala, svidja joj se.
-
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
- Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL
Ovo je crni dud ili ti dudinja kako zovu ovde kod nas..
@kragujevac
Nešto opet gledam šta ima kod Geiger-a. Da li ih ima mnogo na ulicama po M ?
Ameri kod Geiger-a su dobrano jeftiniji od evropske konkurencije, a i nude baš dobre uslove za leasing.
Nešto opet gledam šta ima kod Geiger-a. Da li ih ima mnogo na ulicama po M ?
Ameri kod Geiger-a su dobrano jeftiniji od evropske konkurencije, a i nude baš dobre uslove za leasing.
- kragujevac
- Pridružio se: 16 Jul 2016, 08:46
- Garaža: Jaguar XF 4.2 V8 (NA)
U Minhenu ima da se vidi Mustanga starih i novih, Chargera ponegde ima, Challengera, Ima i Dodge Ram-ova puno više nego što bi bilo logično u Bavarskoj. Chevroleti su takodje zastupljeni. Chryslere ne računam u US aute, pravili su se u Magna Steyr-u u Austriji. E sad, "mnogo" je širok pojam, ja bih to više nazvao "tu i tamo".Obzirom na sadašnju situaciju sa D. Trampom biće ih verovatno još manje. Geiger je malo posebna firma, oni su, bar po onome što sam ja čuo i video više (pre)prodavci US-automobila nego što su "kompletna" firma. Drugim rečima, dobri su dok ne prodaju auto, a support posle prodaje nije na nivou nemačkih, japanskih i sličnih proizvodjača automobila. Otprilike da je kupovina US auta malo riskantnija nego kupovina nekog mainstreama, ali ajdsad, i ja sam kupio Jaguara a i on nije baš mainstream iako je evropski auto., ukusi su različiti. Ako je nekome važno da vozi auto koji ne stoji baš na svakom ćošku a nema novca za evropsku egzotiku, onda je Geiger dobra adresa.
Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Ljuba Moljac
Pirin golf and Spa, Razlog (Bansko).
Za manje od tri sata lagano stigli iz Kavale preko prelaza Goce Delčev, na granici jedan auto pre nas. Meni je taj put baš zanimljiv, jeste magistrala, ali lepa priroda preko planina i nema gužve

Za manje od tri sata lagano stigli iz Kavale preko prelaza Goce Delčev, na granici jedan auto pre nas. Meni je taj put baš zanimljiv, jeste magistrala, ali lepa priroda preko planina i nema gužve

Ok je taj put, tuda smo išli na Tasos. I opet bi. Ilinden - Exochi je gr. prelaz.
Par slika iz Budimpeste i Subotice

Послато са SM-N920I уз помоћ Тапатока

Послато са SM-N920I уз помоћ Тапатока
- passenger
Pošto sam ocu poslao bajk, a pun sam neke energije, setio se da imam rolere i otišao uz Rajnu i prešao desetak km. I supruga ima rolere, ali već nedeljama ima probleme sa nogom, pa sam išao sam. Roleri su Roces. Pratkično nove sam uzeo, neka devojka ih prodavala za 5 eura.
Prstom sam pokazivao na kojim sam vrhovima bio. Mada sam par zaboravio da pokažem.
Prelaskom mosta se ulazi u Lihtenštajn:

Prstom sam pokazivao na kojim sam vrhovima bio. Mada sam par zaboravio da pokažem.
Prelaskom mosta se ulazi u Lihtenštajn:

- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Imam i ja rolere, čak mi vožnja i ne ide loše. Ali zato zaustavljanje... 

- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
@lami budimpesta je bajkovit grad 

-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Maserati je najmocniji auto ikada !!!Darko napisao: 13 Jun 2018, 19:37 Ovaj gore izgleda nekako cunerski sa tim nalepnicama i detaljima.
Ovo mi je mnogo bolje.
![]()