Svaka čast Tošiću i Milenkoviću, pogotovo Duško je igrao junački. Odbrana nam je generalno odlična.
SMS stvarno zna znanje, odlična kontrola lopte. Jedino mi je u nekim momentima, delovalo da ne možemo proturiti loptu do napada nikako osim ispucavanjem.
Cuti, odlicni su bili. Pa mi smo najgora ekipa na svetu bili do skoro. Ovo lici na nesto. Borili su se, iznenadili su me. Ova pobeda je jeziv uspeh. Kada oni igraju ja nista osim poraza ne ocekujem. Kostic je zasluzio samarcinu za onaj sebicluk.
Realno ugazili su Kostariku, trebalo je biti 3:0 realno. Kostarika nije losa ekipa, no danas je uzgledala ocajno, sumnjam da im nije dan vec jednostavno im ne lezimo. Svaki nas igrac je upola jaci, svaki duel smo dobili.
Pa da taman te dve Mitrovićeve prilike, ali ok je to sve.
Ne možemo mi na sredini da pletemo bog zna kako nisu to takvi igrači, plus je sada koliko mi se čini sa grafike bila formacija sa dva zadnja vezna. (4-2-3-1?)
Bas se razlikuje igra nas/nemaca i juznoamerikanaca. Mada ipak je nemacka uigran tim gde se postuje sistem. Kod nas je zeznuto sto su menjali trenera posle kvalifikacija. Nasi igraci su odlicni samo im treba vremena da se uigraju i da imaju uvezbane akcije. Danas se to nije pokazalo ali je bila iskonska zelja za pobedom.