Grčka

Iskustva sa putovanja, razne informacije
Odgovori
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Re: Grčka

Post od Heinz »

Martin napisao: 17 Jun 2018, 22:06 Skakonice su bile samo u smeru kada se vraćaš iz Grčke.
Pa sad istim tim delom 2.5 km voziš ka Evzoni.
Spasa
Reactions:
Pridružio se: 17 Jun 2018, 22:33

Post od Spasa »

Jel ima neko ideju sta je najbolje da uradim? Otkacio mi se prednji lonac na auspuhu, u pitanju je punto 1.9 dizel. Nalazim se u Neos Marmarasu. Hvala
ChobbyNS
Reactions:
Pridružio se: 30 Avg 2017, 15:25
Garaža: Lancia Delta 1.4 tjet

Post od ChobbyNS »

Ako imaš gde da nateraš pa da se podvučeš uzmi žicu pa priveži do Srbije.
U suprotnom idi do majstora bilo kog, neka on to uradi, ne bi trebalo da košta puno.
Spasa
Reactions:
Pridružio se: 17 Jun 2018, 22:33

Post od Spasa »

Hvala
Korisnikov avatar
Markoni
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:47

Post od Markoni »

Stvarno je prebrzo i 40 kmh na sat da se vozi tim delom. Jeziv je. Kad se samo setim da sam prosle godine tu uleteo sa preko 100 kmh nije mi dobro.
Korisnikov avatar
McGruja
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:48
Garaža: Suzuki Vitara 1.6 16v AT

Post od McGruja »

I ja sam sa Mondeom uleteo sa 120, razbio auto jbt, a pored mene Ford Ranger
Kako je on skakao, ja sam se samo jako smejao, ali tom grku nije bilo smešno
ChobbyNS
Reactions:
Pridružio se: 30 Avg 2017, 15:25
Garaža: Lancia Delta 1.4 tjet

Post od ChobbyNS »

Slika
Ogi
Banned
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017

Post od Ogi »

Markoni napisao: 18 Jun 2018, 06:10 Stvarno je prebrzo i 40 kmh na sat da se vozi tim delom. Jeziv je. Kad se samo setim da sam prosle godine tu uleteo sa preko 100 kmh nije mi dobro.
Prosao si ? Ne znam kada se to pojavilo I sta je to sada ali u MK uvek neka neprijatna iznenadjenja. Znaci kada se prelazi na levu stranu da se vozi 20kmh - ok, nije problem.

A skakaonice su, naprotiv, bile u smeru ka GR. U povratku su krateri.
Korisnikov avatar
McGruja
Site Admin
Reactions:

Post od McGruja »

Ne, ka GR sve bilo ok, ovo je povratak, pa kad si se tek uključivao na autoput
Korisnikov avatar
mića
Reactions:
Pridružio se: 10 Apr 2013, 09:43
Garaža: Corolla

Post od mića »

Da li sam pobrkao ili sam dobro cuo da ce to biti sredjeno do polovine jula? Na satu su valjda tako nesto rekli ?
evo info za sve koji idu na kefaloniju trajektom iz luke nydri, to mi se uopste ne dopada i vec razmisljam kako cu da se ukrcam, em spusten 4 cm em opterecen :-(

За све оне који на Кефалонију путују из Нидрија треба да знају да је брод којим се врши превоз мали,и да се улаз и излаз возила врши само са једне стране брода.Зато се утовар врши мало дуже,јер се кола ходом уназад ређају у брод.Да по изласку у Фискарду не би искрцавање дуго трајало,и да се због уског пролаза који Фискардо има за одлазак аутомобила не би правила гужва окретањем возила на уском простору који је ионако пун кола која чекају укрцавање.Дакле сви осим возача излазе напоље,возач сам ходом уназад укрцава возило што ближе оном с десне стране,и напушта возило одмах,да га возило које ће наредни возач паркирати тик уз његово не спречи да изађе.После се истим редоследом излази.Не можете ући у возило док се не искрца возило са ваше леве стране.За све ово имате помоћ посаде брода и лучког особља ,али како сви путници не говоре енглески а још мање грчки,некад комуникација застане и возачи не знају шта тачно од њих особље тражи.Такође како је Нидри због земљотреса од пре 2 године постао помоћна лука,док се Василики не среди,могућа су и кашњења због таласа,јер Нидри није предвиђен за укрцавање возила,и нема саграђене одбрамбене зидове.

Poslato sa PRA-LX1 uz pomoć Tapatoka

Korisnikov avatar
Markoni
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:47

Post od Markoni »

Da, prosao sam pre par dana. Rade deo ka GR, tu su isto bile skakaonice, ali ovo u suprotnom smeru je raspad. Sada se prelazi na taj deo kada se ide na dole, a ovi koji idu ka SRB idu magistralom u tom delu. Nije lose to sto mozes da biras sve 3 trake jer uglavnom svi idu polako, mislim da je krajnja leva (zaustavna) najbolja.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Post od Heinz »

@mića

Zašto se ne prešaltaš na Astakos?
Korisnikov avatar
TheWickerMan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT

Post od TheWickerMan »

Kakve su šanse da se ode u Grčku "na slepo" i da se nađe smeštaj na npr. period od 5-6 dana? Dajte neki predlog za lokaciju , s'obzirom da nisam bio nikad dole. Tipa sredina-kraj jula.

Sent from my Redmi Note 4x using Tapatalk

Korisnikov avatar
stefanan
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 17:46
Garaža: Fiat Stilo 1.9 mjet

Post od stefanan »

Spasa napisao:Jel ima neko ideju sta je najbolje da uradim? Otkacio mi se prednji lonac na auspuhu, u pitanju je punto 1.9 dizel. Nalazim se u Neos Marmarasu. Hvala
Imaš neki servis kad se iz neosa spustis niz ono brdo prema paradisu, biće ti sa leve strane skretanje i odmah je tu radionica.
Nemam ličnog iskustva, ali bio sam tu blizu smešten pa sam video da bas dosta kola popravljaju

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Korisnikov avatar
McGruja
Site Admin
Reactions:

Post od McGruja »

Popravila je auspuh :)
Odgovori