Sport
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Re: Sport
Pa to sam I uradio ali kada su rekli "bosanskohercegovacki" !? trener, zapitao sam se.Kuzmanovic napisao: 17 Jun 2018, 22:03 Ogi guglaj majku mu. Rodjen je u Sarajevu.
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Vladimir_Petković
Sent from my P10 Lite using Tapatalk
Evo covek kaze Hrvat. Mozda sam I ja Hrvat.

Nije mnogo bitno sto je CH igrala neresno, posto smo mi pobedili samo s jednim golom razlike, svakako bi morali ici na pobedu. Ovako je samo jasnije sta se mora ciniti. Izem ti svajcarski tim kad Svajcarac morao da postigne gol...

Velike reprezentacije su baš kiksnule do sada na prvenstvu jer olako shvataju svoju poziciju. Prva je Španija, zatim Argentina, onda Brazil i Nemačka. Na stranu to što nam ne odgovara ovakav rezultat trebala je da im uvali Švajcarska još dva gola.
Sent from my SM-A710F using Tapatalk
Sent from my SM-A710F using Tapatalk
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Loše je što će Švajcarci ići u poslednjem kolu na smorenu Kostariku koja bi im u normalnim okolnostima bila tvrd orah,..ovako sa dva poraza neće se baš ubiti od truda. Baš je loše što je CH igrala nerešeno sa Brazilcima, ali šta je tu je.
- igor_harris
- Pridružio se: 12 Jan 2017, 13:47
- Garaža: 2004 Mazda 3 (1.6CD)
Ruska bajka je pobeda definitivno.
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Ne kapiram zasto je to los rezultat za nas, mi moramo da pobedimo I tacka. Dokle vise kalkulisanja. Ili smo kadri ili nismo. I ne mislim da ce Kostarika u poslednjem kolu da prepusti pobedu bilo kome, naprotiv.
- starac vujadin
Ko je rekao da će Kostarika da prepusti pobedu? Rekao sam da će igrati sa smanjenim motivom i da neće da grizu kao što bi da su u igri za prolazak dalje. To nisu iste stvari.
- Mladen7
- Pridružio se: 10 Jul 2014, 17:11
- Garaža: Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 16v Sportwagon
Teško je predvideti, svaka utakmica je vrlo teška i favoritima.
Naši imaju lepu šansu za dalje, prvi korak je napravljen sada je drugi neophodan.
Vrlo je zanimljivo šta se dešava sa najjačim reprezentacijama.
Lako se može desiti da neke iz drugog plana budu u finalu, kako sada stoje stvari.
U to ime

RNE-L21
Naši imaju lepu šansu za dalje, prvi korak je napravljen sada je drugi neophodan.
Vrlo je zanimljivo šta se dešava sa najjačim reprezentacijama.
Lako se može desiti da neke iz drugog plana budu u finalu, kako sada stoje stvari.
U to ime

RNE-L21
- starac vujadin
Samim tim što već Italija i Holandija ne igraju stvara se prostor da neko iskoči vrlo visoko. Uz neko posrtanje favorita na turniru, eto mesta možda i za nas...samo da složimo još par stvari u igri koje bi ozbiljne ekipe kaznile i biće to dobro. Energija, želja i talenat postoje, što je dobro za početak.