Hrvatska
Re: Hrvatska
Ok su cene, jos malo pa kao u Kelnu 

Ček to negde na moru?Mislim znam da si u CRO ali ne znam gde je restoran.ljuba napisao: 18 Jun 2018, 17:27 Inače otišao sam bez zelenog i saobraćajne na krajuEvo cena u restoranu koji obožavam. Kuna euro je oko 7,30
Ako dobro računam-pa po SRB u većini restorana cene su iste ili više
What i do for the livin'? I live for the livin'.
Istra 50m od mora. Plus svuda su cene manje vise slične. Ovaj restoran ima uvek kvalitetnu, dobro spremljenu i u velikim porcijama hranu. Plus na kraju se dobija na racun kuće kafa, žestoko ili sladoled za decu. Evo gledam na googl-u review je 4,8 lepo..
A enormni plus je sto su im sve porcije riba i morskih plodova tu isto oko 10 eur. Inace ovo jeste bilo nekad ribolovacko selo ali sada je više ogromna marina za jahte..
A enormni plus je sto su im sve porcije riba i morskih plodova tu isto oko 10 eur. Inace ovo jeste bilo nekad ribolovacko selo ali sada je više ogromna marina za jahte..
A gde si ti? Koji grad?
Vrsar. Restoran je Picerija 2000. Nekih 7km od Poreca i 15km od Rovinja.
Tu sam letovao bar 30 godina
Tu sam letovao bar 30 godina

- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Izvini, nisam video pitanje ranije pa zato tek sad odgovaram. Kao što si već i sam primetio, ništa novo u odnosu na ranije. Makar ja nisam primetio. Jedino su cene goriva nešto više, makar kad je plin u pitanju. U ovom periodu nešto više radova na autoputu, pravac BG-ZG-RI. Ostalo standardno, dobri putevi, uredno sve obeleženo, putarine kao i do sada. Od naše granice do Rijeke treba 200 HRK što je nekih 3300 dinara za putarine.ljuba napisao: 13 Jun 2018, 12:07 I trojanac jel ima nesto novo na sta bi trebao da se pazi (u saobracaju) u Hrvatskoj? Planiram da se provozam do mora pa cisto da pitam.
Što se cena tiće mi svraćamo samo u poslastičarnicu na sladoled i to je po kugli 7-8 kuna odnosno 120-130 dinara, kako gde. Ja se od 3 kugle razvalim, a deci je jedna dovoljna. Bar tamo gde mi idemo.
Restorane i kafiće ne obilazimo, samo markete za nabavku. Jeste skuplje nego ovde što je i očekivano, ali ne znam gde to na moru ima jeftinije nego kod kuće.
Inače po menjačnicama za jedan evro daju tek nešto malo preko 7 kuna, tako da treba računati da je evro 7 kuna. Evo par primera iz marketa Plodine u Malinskoj na Krku. 1 Evro računam po 7 HRK odnosno 118 RSD.
kruh istarski 600g - 7.49 hrk / 126 rsd
jogurt vindi 2.8% 1.75l - 16.99 hrk / 286 rsd
voda jana 0.5l - 5.79 hrk / 97 rsd
pivo paulaner lager 0.5l - 10.99 hrk / 185 rsd
Posetite www.garaza.rs !
Hvala. Cene su inace bas pristojneljuba napisao: 19 Jun 2018, 09:36 Vrsar. Restoran je Picerija 2000. Nekih 7km od Poreca i 15km od Rovinja.
Tu sam letovao bar 30 godina![]()
Ako se sećam ti nisi bio u kontinentalnom delu Hrvatske. Tamo su cene uvek malo jače.
Inace nije poenta čak ni u ceni, nego u usluzi gde su čak preterano ljubazni
i kvalitetu. Svake godine jedva čekamo da odemo na ručak kod njih.. A i sam Vrsar je prelep sa ostrvima i relativno malom guzvom..
Što se tiče kursa prvi put od kada idem kod njih dobija se na uličnim menjacnicama dobar kurs. Da li se nešto promenilo nemam pojma..
Inace nije poenta čak ni u ceni, nego u usluzi gde su čak preterano ljubazni

Što se tiče kursa prvi put od kada idem kod njih dobija se na uličnim menjacnicama dobar kurs. Da li se nešto promenilo nemam pojma..
Jeste, idem u Grčku na letovanje. Ovo su bile pripreme

- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Da, ja sam na Krku. Bude verovatno za nijansu skuplje. Ja sam menjao evre na Krku po 7.03 i u Rijeci u tržnom centru po 7.05.
Ogi

Posetite www.garaza.rs !
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Ja ako idem, idem samo kod istrijana. To je "drugi narod".
Ja ne znam zašto te tolerišu na ovom forumu. Brate, ne može tako da se piše... privatno misli šta hoćeš ali ovo nema smisla. Idi reci tako nešto u Human resources svoje firme pa ćeš da vidiš kako ćeš da prodješ.
Bravo za sve ljude koji idu u Hrvatsku, Albaniju, na Kosovo, bravo za sve koji dolaze kod nas. Jebali vas vaši mali šovinistički torovi...
Auu, bas los kurs. Slikacu ti koliko daju kod nas. Ljudi koji žive u Istri su potpuno drugačiji i stvarno su dobri. U poređenju sa Grčkom (prstima i oko njih) osećam se 2x bezbednije i dosta ugodnije. Ove godine idemo na Rodos pa videcemo kako će tamo biti u direktnom poredjenju..
PS: mnogo ti primas to k'srcu, razumem sve stavove..
PS: mnogo ti primas to k'srcu, razumem sve stavove..