2017 BMW Series 8 Coupe/Cabriolet
Re: 2017 BMW Series 8 Coupe/Cabriolet
A zasto nova tema za Gran Coupe? 

Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- speedy stikis
- Pridružio se: 01 Jul 2016, 12:27
BMW 840d 100.000 evra
M850i 125.700 evra
M850i 125.700 evra
Koliko je s560 coupe? Cini mi se da je blizu sa cenom,iskreno bmw tesko da bih pogledao pored njega 

Maltene isto, 128k evra, ako pricamo o nemackim cenama.
Kod nas je S560 110.000 evra.
Prsli su totalno, ako hoce rebrendiranu 6icu da prodaju po toj ceni.
Bas su postali slepci, nece da ulazu ni u sta sto nece obrnuti debeo profit.
Kod nas je S560 110.000 evra.
Prsli su totalno, ako hoce rebrendiranu 6icu da prodaju po toj ceni.
Bas su postali slepci, nece da ulazu ni u sta sto nece obrnuti debeo profit.
- speedy stikis
- Pridružio se: 01 Jul 2016, 12:27
I treba, auto je najbolji u klasi, treba najvise da kosta i bude eksluzivan.
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Zbog njega Porsche gasi deo fabrike. Proizvodiće dostavna vozila i patike
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
Pa ako nudi opreme u istoj meri u osnovnom paketu i ako je direktan konkurent S-kupeu onda je ok da kosta isto. Kao i sto u svakoj klasi bmw ima slicne cene kao i mb
Pa tesko da je u istoj klasi kad je osetno manji,on je valjda zamena za sesticu,sto znaci "e segment",znaci konkurent e kupeu,ne s kupeu. Pritom iskreno S mi deluje mnogo otmenije,pre svega u enterijeru (mada je i spolja elegantniji).
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
baš tako
W213 coupe 4826 mm (znam Heroj, C238
)
BMW 8 coupe 4840 mm
W221 coupe 5032 mm
W213 coupe 4826 mm (znam Heroj, C238

BMW 8 coupe 4840 mm
W221 coupe 5032 mm
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
Ja sam mislio da je oznaka za E kupe C213 
Znam samo da su C za kupee, A za kabriolete, W za sedane, S za karavane i R za roadstere.

Znam samo da su C za kupee, A za kabriolete, W za sedane, S za karavane i R za roadstere.
Po vama 911 treba sa bude ubedljivo najjeftinija jer je najkraca. Nisam znao sa se i ovde kola kupuju na metre.
Ovo je nesto izmedju amg gt-a i S-coopea po velicini. Mozda su hteli da popune rupe sa jednim modelom. Bas me zanima kako ce se voziti. Malo me brine sto je pretezak. Da je 200kg laksi bio bi top vozacki automobil sigurno
Banalizujes.
Daleko od toga da su u pitanju metri,realno pogledaj enterijer s klase,pogledaj enterijer osmice(a pritom je s klasa kupe iz koje,2014 godine?). Na kraju krajeva ako je 8 zamena za sesticu,onda je to "glorifikovana petica (g30)",dok je s kupe "glorifikovana s klasa". Naravno ovo je vrlo povrsna paralela,ali mislim da razumes na sta mislim.
I malo mi je nejasan u smislu gde treba da sedne. Obzirom da nije luksuz koji nudi s klasa,a gledajuci masu i dimenzije prilicno sam siguran da nece biti sportista kao 911,koja je njegova niša obzirom da je cenovno kao s coupe?
Daleko od toga da su u pitanju metri,realno pogledaj enterijer s klase,pogledaj enterijer osmice(a pritom je s klasa kupe iz koje,2014 godine?). Na kraju krajeva ako je 8 zamena za sesticu,onda je to "glorifikovana petica (g30)",dok je s kupe "glorifikovana s klasa". Naravno ovo je vrlo povrsna paralela,ali mislim da razumes na sta mislim.
I malo mi je nejasan u smislu gde treba da sedne. Obzirom da nije luksuz koji nudi s klasa,a gledajuci masu i dimenzije prilicno sam siguran da nece biti sportista kao 911,koja je njegova niša obzirom da je cenovno kao s coupe?
@Laki
Pa kada nesto ima 1900kg i u pitanju je GT kupe, a ne sportski, naravno da se gleda kojoj klasi pripada.
A ovaj auto za sada po svemu pripada kupeima E segmenta.
A ti se sa sobom dogovori koju ces pricu da zastupas, da je "na bazi Bmw sedmice" ili da je "konkurent Carreri i AMG GT-u".
Za sada se po dimenzijama i masi, da zakljuciti da je direktna konkurencija E kupeu.
Zato i kazem, nece slepci da uloze u nesto sto im nece vratiti ogroman profit, pa se ciganisu i koriste Bmw 8 ime (koji zaista jeste bio veliki udoban GT kupe) za auto koji je po svemu sudeci, nista drugo no ribedzovana 6ica.
Pa kada nesto ima 1900kg i u pitanju je GT kupe, a ne sportski, naravno da se gleda kojoj klasi pripada.
A ovaj auto za sada po svemu pripada kupeima E segmenta.
A ti se sa sobom dogovori koju ces pricu da zastupas, da je "na bazi Bmw sedmice" ili da je "konkurent Carreri i AMG GT-u".
Za sada se po dimenzijama i masi, da zakljuciti da je direktna konkurencija E kupeu.
Zato i kazem, nece slepci da uloze u nesto sto im nece vratiti ogroman profit, pa se ciganisu i koriste Bmw 8 ime (koji zaista jeste bio veliki udoban GT kupe) za auto koji je po svemu sudeci, nista drugo no ribedzovana 6ica.
Poslednja izmena od Xepoj87 u 20 Jun 2018, 21:00, izmenjeno 1 put ukupno.