i to ocekujem od nasih "strucnjaka"elMaestro napisao: 21 Jun 2018, 13:57 Ocekujem sad objasnjenje o kolicini uvreda na toj zastavi i o tome kako samo Srbi mogu tako nesto da urade i kako je ovo nesto najgore sto se desilo na prvenstvu do sada.
Poslato sa RNE-L21 uz pomoć Tapatoka
Sport
-
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
- Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL
Re: Sport
- Mladen7
- Pridružio se: 10 Jul 2014, 17:11
- Garaža: Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 16v Sportwagon
Više penala zbog VARa definitivno. Slobodnije i lakše dosuđuju penale, jer imaju pomoć i ne snose svu odgovornost. Mogućnost greške je takođe manja.
Za sada mi se to čini ok.
Dosta ima i autogolova ,čini mi se više nego obično sa ovoliko odigranih.
RNE-L21
Za sada mi se to čini ok.
Dosta ima i autogolova ,čini mi se više nego obično sa ovoliko odigranih.
RNE-L21
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Nikad se ne zna. Ne verujem da će Divac uzeti niskog igrača.
Nego, zvučaće možda smešno, ali protiv Kostarike, pred kraj, mislim da je onaj mali iz Zvezde, na R, trebao u igru. Možda nije najbolji igrač ali je brz, dribla, protiv umornih bekova je mogao da čuva loptu do besvesti, ako ne i da napravi zavrzlamu napred. Znam da je Kostić zaslužio da igra, ali eto. Tome se niko ne bi nadao, a u Kostarici tek nisu čuli za nj'.
TT
Nego, zvučaće možda smešno, ali protiv Kostarike, pred kraj, mislim da je onaj mali iz Zvezde, na R, trebao u igru. Možda nije najbolji igrač ali je brz, dribla, protiv umornih bekova je mogao da čuva loptu do besvesti, ako ne i da napravi zavrzlamu napred. Znam da je Kostić zaslužio da igra, ali eto. Tome se niko ne bi nadao, a u Kostarici tek nisu čuli za nj'.

TT
- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
Tesko da ce Phoenix da ga uzme kad im na toj poziciji igra najbolji igrac Devin Booker.
Sunsi uzimaju Aytona 99%, sumnja se da će Vlade uzeti Luku jel su već popunjeni na beku a i navodno kažu da Dončić nije ni dostavio med. podatke i samim tim im daje do znanja da nije zainteresovan za Sac.
Dončića očekujte na 4-5 pick-u.
Dončića očekujte na 4-5 pick-u.
Radonjic tom brzinom i ne tako losom tehnikom moze haos da napravi, pogotovo kao tako neka kasna izmena. Dosta talentovan igrac, da je malo pametniji i disciplinovaniji sigurno bi ostao u Romi kad je bio.pedja napisao:Nikad se ne zna. Ne verujem da će Divac uzeti niskog igrača.
TT
Poslato sa RNE-L21 uz pomoć Tapatoka
Имам једно потпитање...
Sad vidim pre par strana neko reče ogi valjda da Ronalno pruža podršku saigračima... Evo kako pruža podršku Arbeloi koji je u karijeri dao 5 (slovima: pet) golova do sada. Ta scena je prva u klipu koji kačim, a u nastavku se može videti još podrške saigračima...
Drugim rečima najjadniji lik na planeti zemlji. Nikad u životu nisam video takve reakcije kada saigrač da gol.
Drugim rečima najjadniji lik na planeti zemlji. Nikad u životu nisam video takve reakcije kada saigrač da gol.