Mobilne telekomunikacije
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Re: Mobilne telekomunikacije
Ljudi bi trebali da prestanu da misle da ih screen protector štiti od pucanja ekrana. Mada i ime mu je navlakuša. Od grebanja - da, ali od pucanja jako teško. Samo bumper.
Štiti i od pucanja sigurno, čim postoji još nešto da apsorbuje energiju udarca. Bamper plus tempered glass i takav telefon je vrlo teško slomiti. Note bacakam kako stignem i nema problema, kad skrljam zaštitno staklo, stavim drugo.
Ako misliš na konkretan slučaj iznad, nije moglo da zaštiti kad je tu ekran nezaštićen. Slažem se da bi tu bamper pomogao najviše.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Ako misliš na konkretan slučaj iznad, nije moglo da zaštiti kad je tu ekran nezaštićen. Slažem se da bi tu bamper pomogao najviše.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Моže da pomogne, ali u ovom slučaju ne verujem. Ovo kao da je ciljao. Inače problem kod svih sličnih telefona.grujicd napisao: 21 Jun 2018, 22:50 Ljudi bi trebali da prestanu da misle da ih screen protector štiti od pucanja ekrana. Mada i ime mu je navlakuša. Od grebanja - da, ali od pucanja jako teško. Samo bumper.
Mana napretka. Najviše što me odvraća od ovih novih bezelless telefona je upravo ovakva situacija(ne mislim konkretno na MiA1)
Imam neki Kinez, fali mu 3/4 ovira oko stakla ekrana-staklu ne fali ništa naravno. Ni ne trudim se da ga čuvam
Nego, jer naručivao neko telefone sa honorbuy?
Interesuje me jer imaju dosta tel u EU skladištima već. Nisam imao problema do sada sa porudžbinama iz Kine-osim čekanja naravno.
What i do for the livin'? I live for the livin'.
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Ja sam gledao Honorbuy, isporuka mi je bila 20€ u Nemačkoj pa mi se više isplatilo tu da uzmem. Znam lika koji je uzeo fon preko njih i sve ok, ali isto ovde.
Sent from my Redmi Note 4x using Tapatalk
- Nikolaa
- Pridružio se: 09 Feb 2014, 10:58
- Garaža: Reasonably Priced Car
Devojka uspela da slomi staklo na svom ajfonu 6S.
Emotivno je vezana za isti, jel moze neka preporuka za servis/majstora/delove, bilo sta?
cuo sam da se ne vole kineski delovi i apple, pa nisam bas pametan sta i kako.. jos nisam zvao macolu ali verujem da se ne isplati kod njih popravka
Emotivno je vezana za isti, jel moze neka preporuka za servis/majstora/delove, bilo sta?

cuo sam da se ne vole kineski delovi i apple, pa nisam bas pametan sta i kako.. jos nisam zvao macolu ali verujem da se ne isplati kod njih popravka

- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Service + u Balkanskoj. Tamo sam svojevreveno menjao na iPhone-u i iPad-u i bio zadovoljan.
Samo sto na primer iOS 11.3 blokira iPhone 8 sa zamenskim ekranima, kako sam citao, tako da Apple ima bas kretensku politiku, zato ih izbegavam, izmedju ostalog.
U okviru EU sam-tako da kontam da je to isto.TheWickerMan napisao: 23 Jun 2018, 01:12 Ja sam gledao Honorbuy, isporuka mi je bila 20€ u Nemačkoj pa mi se više isplatilo tu da uzmem. Znam lika koji je uzeo fon preko njih i sve ok, ali isto ovde.
What i do for the livin'? I live for the livin'.
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Onda je super, mislim da nema problema. Ovo je neki One Plus 5 mislim naručen.
Jel ste imali nekad situaciju da punjac nece da puni samo jedan telefon ? (tj radi po malo, npr puni 30 sekundi pa prekine, posle 2 minuta opet tako). Na drugom punjacu se normalno puni
Probao drugi kabl, probao drugu uticnicu, ista prica.
Punjac normalno puni power bank i druge telefone.
Probao drugi kabl, probao drugu uticnicu, ista prica.
Punjac normalno puni power bank i druge telefone.
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Nisam imao takvu situaciju već da problematični telefon neće uopšte da se puni. Prolazilo je posle restarta.
- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
Punjač ima svoju "snagu", tj. koliko "jako" može da puni neki uređaj. Ako taj uređaj recimo ima bateriju većeg kapaciteta vrlo je lako moguće da je punjač "slab" da ga puni.
Ma jok, 2A je punjač, radio je do skoro normalno
Sent from my MI 5 using Tapatalk
Sent from my MI 5 using Tapatalk
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Meni nece Teslin tablet da se puni na Huawei fast chargeru. Na svom punjacu i punjacima od starih telefona (S5) puni se normalno.
Sent from my P10 Lite using Tapatalk
Sent from my P10 Lite using Tapatalk
Mate 10 Lite nece na fast chargeru od s7e. Sto je interesantno, ubedjen sam da je ranije punio, sad ne prepoznaje uopste.
Poslato sa RNE-L21 uz pomoć Tapatoka
Poslato sa RNE-L21 uz pomoć Tapatoka
Имам једно потпитање...