Novi Sad

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
member
Reactions:
Pridružio se: 17 Jul 2012, 15:19

Re: Novi Sad

Post od member »

Ja imam skroz drugi info o Galensu, ali nebitno za ovu temu.
Korisnikov avatar
shandu90
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo

Post od shandu90 »

Ja sam cuo da je navodno spona izmedju njega i Doda neki poljoprivrednik, koji je bas jak.

Sent from my P10 Lite using Tapatalk

Korisnikov avatar
blaugrana
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 17:08

Post od blaugrana »

Pa, sigurno nece biti papiri na njegovo ime. On vrv samo skuplja kajmak

Gesendet von meinem SM-J500FN

Korisnikov avatar
DukeNS
Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
Reactions:
Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07

Post od DukeNS »

Ovi jebu i ne vade. Pomislis da je sreca sto ima delova grada gde je nemoguce nesto sjebati i oni te razuvere. Najveca fora je sto M. Gorkog uopste nije opterecena saobracajem da bi bilo neophodno prosirivati put. Kao da je neko dobio zadatak da sravni sve sto je zeleno u gradu. Naravno, na ustrb travnjaka i drvoreda. Kako god, jebem vam mater! Opet...

Planira se proširenje kolovoza i više parkinga u Maksima Gorkog

Deo Ulice Maksima Gorkog, od Stražilovske do Keja žrtava racije, u narednom periodu bi trebalo da bude proširen za još jednu traku u oba smera, uz izgradnju parkinga sa obe strane ulice, saznaje 021.rs.

Planira se proširenje kolovoza i više parkinga u Maksima GorkogFoto: Google maps
Kako bi se grad pripremio za ove radove, Uprava za građevinsko zemljište i investicije (UGZI) je raspisala tender za odabir projektanata.

U konkursnoj dokumentaciji se navodi da će novi kolovoz biti širok 11 metara, odnosno saobraćajnica od Stražilovske do Keja će ubuduće imati po dve saobraćajne trake u oba smera. Navodi se i da ova ulica obuhvata stambene blokove koji su davno izgrađeni, ali da je prisutan problem parkiranja i da će se to rešiti time što će se sa obe strane saobraćajnice sagraditi novi parkizni i to duž celog kolovoza. U projektnom zadatku UGZI je napomenuo da je potrebno da se raspored i broj parking mesta odredi u odnosu na položaj postojećeg drveća, što će spasiti bar deo stabala od seče.

Predviđeno je i da se uredi saobraćajnica od Trga Ferenca Fehera do Ulice Jovana Boškovića u dužini od oko 200 metara. Pored proširenja kolovoza u Maksima Gorkog, na istom potezu će biti izgrađeno oko 640 metara novog vodovoda sa vodovodnim priključcima na parnoj strani ulice. Biće postavljena i nova javna rasveta, dok će spomenik Ferencu Feheru na tom trgu dobiti dekorativno osvetljenje.

Dodajmo i da se u programu uređenja građevinskog zemljišta za ovu godinu ne spominju radovi u Ulici Maksima Gorkog, a pošto je tek raspisan tender za projektovanje, proširenje saobraćajnice uslediće najranije 2019. godine.
http://www.021.rs/story/Novi-Sad/Vesti/ ... orkog.html
Korisnikov avatar
Darko
Reactions:
Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet

Post od Darko »

Ako nece rusiti nista od drvoreda onda mogu da podrzim potez. Meni je licno maksima gorkog od keja do strazilovske nekako prilicno skrnava ulica i izbegavam je. Asfalt uzasan, gomila lezecih policajaca, travnjaci zapusteni, ima dosta smeca, ljudi parkiraju na zemlji i prasini.
Taj deo ulice realno vec ima sirinu 3 trake. Ako ce blago prositiri na 4 trake bez diranja drveca, plus novi asfalt i novi trotoari (inace su losi tamo) i da dodaju po koje parking mesto (fali ih). Nemam nista protiv ako se utegne ulica ali primereno i pristojno. Za centar grada ta ulica moze mnogo bolje da izgleda.

Evo jedna slika da ne kazemo da je sve tako crno.

Slika
Korisnikov avatar
DukeNS
Reactions:

Post od DukeNS »

Ne treba nista da prosiruju, vec samo da odrzavaju postojece. Kladim se da ce i pola drveca poseci, a o travnjacima da ne govorim. Muka mi je postala od ovog grada. Ogadila mi ga stoka bez mozga...
Korisnikov avatar
Geza
Moderator
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:49

Post od Geza »

Još samo da izbace stadion na periferiju i Duke počinje oružanu pobunu. :)
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...
Slika Slika
Korisnikov avatar
nuk
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
Garaža: Renault Espace 2.0dCi
Kontakt:

Post od nuk »

Doći će i stadion na red

Sent from my LEX820 using Tapatalk

Korisnikov avatar
aviator
Banned
Reactions:
Pridružio se: 24 Nov 2014, 10:41
Garaža: Peugeot 308 1.6 HDI

Post od aviator »

Taman da Galens napravi novi blok zgrada na njegovom mestu. :)

Poslednja izmena od aviator u 16 Jun 2018, 20:48, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
DukeNS
Reactions:

Post od DukeNS »

Pu, pu, pu.

To se Her Flik nameracio da mu bude jedan od pecata boravka na celu grada-njegov kapitalni projekat. Obzirom da je cigan, nece mu tesko pasti. Ako se u tako nesto i upuste, morace neka gerila da se organizuje...
Korisnikov avatar
Darko
Reactions:
Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet

Post od Darko »

Jos davno je bila prica da je m.kostic hteo da izgura rusenje stadiona da bi sagradio elitno naselje.

@duke ne vredi da se sekiras. Tako sam i ja ranije ali dzabe. Urade oni kako im je interes nervirali se mi ili ne. Takvih je bilo i bice. Seti se samo rusenja jevrejske zbog izgradnje pozorista ili rusenje apoteke pored katedrale i gomila drugih primera iz istorije.
Novi ljudi konstatno dolaze. I vise ih je nego nas lokalaca. Oni nemaju osecaj za staro ili tradiciju i njima se ovo najcesce svidja. Nova gradnja i novi trendovi. Ponekad provedem ljude iz drugih gradova i svima je super ovde, mnogi pitaju kako da se dosele. Poznajem jednu zenu dosla iz bosne prodala tamo ko zna sta da kupi u strazilovskoj u novoj zgradi garsonjeru kvadrat 1700e. 50k evra za zivot u sega mega garsonjeri bez parkinga i kaze presrecna je i ns joj je top. Sta takve ljude briga za travnjak u maksima gorkog.
Korisnikov avatar
DukeNS
Reactions:

Post od DukeNS »

Bio sam u skupstini kluba kad je bila prica o tome. Nije hteo elitno naselje-za to ni nema prostora. Pominjala se lokacija oko Kacke petlje za novi stadion. U sustini, grad moze da uradi sta hoce, jer stadion nije u vlasnistvu kluba (samo svecana loza) i nemaju nameru ni da nam ga vrate (stadion su zajednicki sagradili Vojvodina i Juda Makabi). Ono sto je interesantno svima koji se motaju oko kluba i zbog cega bi ga rado privatizovali je SC Vujadin Boskov koji je u vlasnistvu kluba...

Edit: Editovao si post. Slazem se.
Korisnikov avatar
Woodoo
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:12

Post od Woodoo »

Korisnikov avatar
dragvorl
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
Kontakt:

Post od dragvorl »

Fin svet neki. The very best of Srbija.
SlikaSlika
Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Korisnikov avatar
Dare4x4
Reactions:
Pridružio se: 22 Avg 2014, 17:00

Post od Dare4x4 »

Woodoo napisao: 22 Jun 2018, 17:03 Zna li se ko je batica?

https://www.blic.rs/vesti/hronika/prepr ... og/dt5pxvy
Piše u komentarima na YouTube, neko ga prepoznao.
Odgovori