Letnje gume
Re: Letnje gume
Jel ima razlike u performansama izmedju P zero i Pzero nero ili je samo sara u pitanju?
niko nista?Hasky napisao: 22 Jun 2018, 16:38 LASSA 225/45 R17 91W DRIVEWAYS FP ili SAVA 225/45 R17 91Y INTENSA UHP 2 FP ???
https://www.pirelli.com/tires/en-us/car ... atalog/car
Ako sam dobro izbrojao ima 9 vrsta P-Zero guma, zato treba biti precizniji. Svakako da ima razlike, potpuno su različiti modeli guma u pitanju.
Ako sam dobro izbrojao ima 9 vrsta P-Zero guma, zato treba biti precizniji. Svakako da ima razlike, potpuno su različiti modeli guma u pitanju.
Baci novčić? Ja bih kupio Savu.
+1 za Savu... I ja planiram da ih kupim.
Sent from my E5603 using Tapatalk
Sent from my E5603 using Tapatalk
Sava
Poslato sa PRA-LX1 uz pomoć TapatokaHasky napisao:niko nista?Hasky napisao: 22 Jun 2018, 16:38 LASSA 225/45 R17 91W DRIVEWAYS FP ili SAVA 225/45 R17 91Y INTENSA UHP 2 FP ???
Kama letnje? Nešto su jeftine, ali mi trenutno skuplje nisu potrebne.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
Bolje Mirage.
Послато са SM-A520F уз помоћ Тапатока
Послато са SM-A520F уз помоћ Тапатока
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Zar to nije prozvodjac aviona ? 

-
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
- Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL
Ti mislis na Dassault, Mirage je model aviona
jeste da nema veze sa gumama ali kad si vec spomenuo

Zove me jutros komsija da napumpamo jednu gumu cisto da bi stigao do vulkanizera. Kada se vratio kaze da je guma pustala na spoju gume i felne, tj da je neki lepak popustio koji to drzi. Ja sam zadnji put montirao gume krajem 2014-te, pa sad razmisljam da li treba i ja to da proverim. Jel postoji neki rok trajanja tog lepka?
Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka
Odavno razmisljam da svratim da proverim jel je potrebno balansiranje, ali uvek to odlazem. Kakvi su nasi putevi verovatno da treba.
U vecini slucajeva vulkanizeri sami prave taj lepak, valjda rastope gumu u benzinu ili tako nesto. Nije ni cudo sto ne drzi, ja sam na dva tocka morao da predihtujem gume :-(A170T napisao:Zove me jutros komsija da napumpamo jednu gumu cisto da bi stigao do vulkanizera. Kada se vratio kaze da je guma pustala na spoju gume i felne, tj da je neki lepak popustio koji to drzi. Ja sam zadnji put montirao gume krajem 2014-te, pa sad razmisljam da li treba i ja to da proverim. Jel postoji neki rok trajanja tog lepka?
Poslato sa PRA-LX1 uz pomoć Tapatoka
Loše felne traže lepak?
Oštećene, rub više ne odgovara H ili J profilu pa guma ne zaptiva dobro pa traže pomoć.
"Lepak" inače nije potreban. Ta smesa više služi za podmazivanje da rub gume lepo i brže legne na svoje mesto prilikom prvog duvanja gume nakon montaže.
"Lepak" inače nije potreban. Ta smesa više služi za podmazivanje da rub gume lepo i brže legne na svoje mesto prilikom prvog duvanja gume nakon montaže.