Sport

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
Milan
Reactions:
Pridružio se: 29 Apr 2012, 16:50

Re: Sport

Post od Milan »

Laki021 napisao: 23 Jun 2018, 19:59 Ovo za Stojketa, pa zasto da stoji na sredini gola kad je sut sa strane, gde ste to videli... Drugi gol je mogao da odbrani ko sto se mnogi penali mogu odbraniti ako golman skoci u pravu stranu. No, kad ne skoci, niko ne kaze, eh trebao je skociti levo i odbraniti to...
On je trebao da se pomeri malo u desno ali ne da ostavi tri četvrtine gola. Šut nije baš iz mrtvog ugla, a Stojke se postavio kao da lopta ne može da uđe levo od njega a glupander je ostavio pet metara prazno. Drugim rečima, trebao je 1 korak od sredine da se pomeri u desno, metar ispred linije i sve bi pokrio + bi mogao da reaguje podjednako u obe strane. Uostalom, imaš sliku gde lopta prolazi po sred gola, tačno mesta gde golman (bi trebao da) stoji, pa ne znam kako možeš da kažeš da je dobro postavljen. Šut jeste malo sa strane, ali ugao nije toliki da bi opravdao onoliku prazninu pošto očigledno lopta je, jel, imala gde da prođe kao što smo videli, a pri tom, nije bila ni blizu nekog ćoška i stative već je uletela po sred srede.

O tome što mozak kao čita da ne pričam, pa nije to penal da se bacaš u stranu pa ako pogodiš, džizs.
Korisnikov avatar
Woodoo
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:12

Post od Woodoo »

Slika
Korisnikov avatar
speedy stikis
Reactions:
Pridružio se: 01 Jul 2016, 12:27

Post od speedy stikis »

Genijalno :kezo: :kezo: :kezo: :kezo:
Korisnikov avatar
Velja
Banned
Reactions:
Pridružio se: 06 Avg 2013, 18:43

Post od Velja »

:kezo:
Korisnikov avatar
DasAuto
Reactions:
Pridružio se: 16 Sep 2015, 15:05

Post od DasAuto »

Korisnikov avatar
Laki021
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:41
Garaža: BMW 540i xDrive

Post od Laki021 »

Evo sudija na utakmici Portugal-Iran pokazao kako se koristi VAR.

Ronaldo promasio 6-i od 14 penala koje je sutirao za Portugal, interesantno, mozda da neko drugi sutira.
Korisnikov avatar
Kornjaca Rade
Reactions:
Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet

Post od Kornjaca Rade »

Meni deluje da je bilo van sesnaesterca.
Korisnikov avatar
elMaestro
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:07
Garaža: C2

Post od elMaestro »

Jeste bilo u 16, mada nije uopste toliko grub start. Inace, mene Kvarezma odusevljava, kakav je to ludak od igraca i sta je on sve mogao da napravi od karijere.

Nego, zasto niko ko je ovde napljuvao nase navijace sa zastavom u publici nece da prokomentarise ove Fifine kazne od 5-10 soma za ove siptare. A Nemci ishvalise Briha kako je savrseno odsudio...

Poslato sa RNE-L21 uz pomoć Tapatoka

Имам једно потпитање...
Korisnikov avatar
Kornjaca Rade
Reactions:
Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet

Post od Kornjaca Rade »

Ronaldo standardno dobar kad je bitno.
Korisnikov avatar
rade74
Reactions:
Pridružio se: 31 Mar 2013, 17:29

Post od rade74 »

Ronaldo je trebao crveni da dobije.

Poslato sa RNE-L21 uz pomoć Tapatoka

Korisnikov avatar
Laki021
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:41
Garaža: BMW 540i xDrive

Post od Laki021 »

Ma daj ne zezaj.
maniaxxx
Reactions:
Pridružio se: 14 Nov 2012, 20:34

Post od maniaxxx »

Laki021 napisao: 25 Jun 2018, 22:45 Ma daj ne zezaj.

Opet se slazem sa tobom. Ovo je zabrinljavajuce vec.

P.s juce se mi je na trenutak, ali samo na trenutak cak svidjala G petica :oops: .

Onda sam je bolje zagledao :mrgreen:
Korisnikov avatar
samo polako
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15

Post od samo polako »

Bliži se utakmica sa Brazilom pa rekoh da bacim koju na tu temu.
Nadam se da nacija neće biti uvređena ako Nejmar i ekipa posle gola odigraju sambu i da se nećemo tužakati FIFA.
Zaboravili smo da i mi imamo dvoglavog orla na zastavi da smo mogli svi da ga pokažemo i da na taj način poremetimo Albance.
Ali da im zabranjujemo da pokazuju nacionalni simbol to je nedopustivo.
Ako želimo da nas poštuju moramo i mi poštovati druge.
Uostalom nije naše da se bavimo Albancima u Švajcarskoj reprezentaciji.
I na kraju opet ispadosmo grbavi. jedan deo navijača nosio je majice sa likom Ratka Mladića. Ne ulazim u to ko je i šta je Ratko Mladić ali dragi moji Srbi takve stvari se ne rade. Zabranjene su na ovakvim manifestacijama. Svaki drugi navijač je nosio zastavu nema predaje (Kosovo je Srbija). I onda očekujemo da FIFA kazni Albance zbog političke provokacije. Pa ne ide to tako rođaci.
Bilo bi bolje da na čelu saveza imamo nekog normalnog a ne Kokeze, Karadžiće i ostale. Zašto?
Bane Ivanović je legenda ali samo legenda jer čovek ne može da se sastavi na terenu.
Bruka se umesto da bude realan i pusti mlađeg da igra.
O Sergeju sam šlušao takve hvalospeve a dečko je prosek. Spor trom i klasičan pogodan momenat igrač.
Nemamo sredinu terena.
Krstajić nema iskustva, povukao ekipu u šestom minutu da se brani.
Mitrović morao da trči u odbranu...
Savezu, tačnije ljudima koji ga vode, su samo pare na pameti i misle da se do njih lako stiže!

I na sve to komentator Aleksandar Stojanović sa onim neandertalskim urlikanjem kod gola.
Niko da mu skrene pažnju na ponašanje. Ćemu to urlikanje!

Niko iz saveza pre utakmice da reaguje u vezi sudije!

Voleo bih da grešim ali imamo male šanse protiv Brazila.
Sve dok ne promenimo neke stvari.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58

Post od starac vujadin »

Male su nam šanse...plašim se da će sad Brazilu da se "otvori dizna"...skinuli su pristisak sa sebe, a opet ne mogu da se previše opuštaju.
Da ima iole neke šanse Kostarika bi bila jako nezgodan protivnik mešovitoj selekciji iz Švajcarske. Ovako sumnjam da će mnogo da se ubijaju od truda. Kostarika je rutinirana reprezentacija koja je u godinama, nisu Panama da jure prvi gol u istoriji i da se raduju tome. Naravno da će gledati da daju gol, da ne puknu, ali ne treba od njih očekivati da daju 110%.
Švajcarci su na solidan kvalitet, ali i sreću, a pre svega na sudije, zabeleželi dva dobra rezultata i to će da ih tera do prvog težeg protivnika.
Što se nas tiče mi bismo trebali da utakmicu sabijemo u poslednjih 15 minuta. Do tada da izdržimo da nas na nakantaju, da se smore, pa da se otvorimo na kraju i pokušamo da im zavučemo gol iz nekog prekida ili nabačene lopte, jer smo tu jači od njih i da im tako skratimo vreme kad mogu da nama daju gol. Ako krenemo od početka da se nešto nadigravamo i nadtrčavamo s njima obrali smo zelen bostan. E, sad za tu zatvorenu igru treba mnogo koncentracije, snage i discipline, a to nam fali u odbrani. Timska, sistemska igra u odbrani je naša najveća mana i to traje godinama. Zato se često ljute ljudi na naše defanzivne igrače koji igraju vrhunski u svojim klubovima, a slabo u reprezentaciji, a nije to sve do njih. Zato nas često golman vadi iz govana, a to bi trebalo da se dešava jako retko.
Po zakonu verovatnoće i najzatvorenije ekipe imaju barem jednu šansu po poluvremenu...na nama je da to iskoristimo.
lami
Reactions:
Pridružio se: 19 Feb 2017, 15:34

Post od lami »

samo polako napisao: Ali da im zabranjujemo da pokazuju nacionalni simbol to je nedopustivo.
Ako želimo da nas poštuju moramo i mi poštovati druge.
Svaki drugi navijač je nosio zastavu nema predaje (Kosovo je Srbija). I onda očekujemo da FIFA kazni Albance zbog političke provokacije. Pa ne ide to tako rođaci.
.
Izvini, ali nije isto kad ti sve vreme, svuda najavljujes da ces da se svetis za Kosovo, namerno kacis slike kopacki sa slikom Kosova, a igra Srbija Svajcarska i da se t9 poredi sa majicom svoje zemlje. Da li cemo na buducim takmicenjima morati da nosimo majice bez Kosova da ne bi uvredili nekoga, iako je to zvanicno jos uvek deo Srbije? Drugo, posle situacije sa dronom u sred Beograda, svi su videli da tu nema nikakve pravde sa fifom.
Inace slazem se za SMS da nije pokazao nista.
Pozdrav

Послато са SM-G950F уз помоћ Тапатока

Odgovori