Sniženja i promocije ovlašćenih distributera
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Re: Sniženja i promocije ovlašćenih distributera
I ja često sebi kažem da je sledeći automobil MPV ili SUV, nešto visoko. Sada vozim SX4 i srećan sam kada treba da uskočim/iskočim, za razliku od ostalih koje vozim (Octavia, Fabia, Astra, Passat). Touran je sa te strane oečkivano OK.
TT
TT
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Odaberite novu Toyotu sa Toyota FLEX finansiranjem
http://blog.garaza.rs/odaberite-novu-to ... nsiranjem/
http://blog.garaza.rs/odaberite-novu-to ... nsiranjem/
Posetite www.garaza.rs !
- trojanac
- Editor in Chief
- Kontakt:
Uvoznik Suzukijevih automobila i motocikala, beogradski Euro Sumar, ovih dana nudi veoma ograničenu količinu kompaktnog krosovera Vitara po akcijskim cenama. Ovaj dokazano popularan automobil uskoro dobija nove, više cene formirane po uslovima proizvođača, pa je sada izuzetna prilika za kupovinu kojom se osetno štedi.
Podsećanja radi, Suzuki Vitara se, zavisno od motora, nivoa opreme (Comfort, Elegance, Premium, Exclusive), vrste pogona (2WD ili 4WD) i izbora menjača (ručni sa pet ili šest stepeni ili automatski), nudi po cenama od 13.290 do 23.299 evra (u dinarskoj protivvrednosti sa svim dažbinama).
Za ljubitelje aktivnije, sportske vožnje u ponudi je i verzija S–Vitara 1.4 BOOSTERJET sa 140 KS, Sport paketom opreme i svim verzijama pogona i menjača, po ceni od 16.990 evra.
U standardnoj ponudi Euro Sumara nalaze se i Ignis (početna cena 9.590 evra), Swift (od 10.390), Baleno (od 10.500) i S-Cross (od 13.990).
http://blog.garaza.rs/poslednja-prilika ... skoj-ceni/
Podsećanja radi, Suzuki Vitara se, zavisno od motora, nivoa opreme (Comfort, Elegance, Premium, Exclusive), vrste pogona (2WD ili 4WD) i izbora menjača (ručni sa pet ili šest stepeni ili automatski), nudi po cenama od 13.290 do 23.299 evra (u dinarskoj protivvrednosti sa svim dažbinama).
Za ljubitelje aktivnije, sportske vožnje u ponudi je i verzija S–Vitara 1.4 BOOSTERJET sa 140 KS, Sport paketom opreme i svim verzijama pogona i menjača, po ceni od 16.990 evra.
U standardnoj ponudi Euro Sumara nalaze se i Ignis (početna cena 9.590 evra), Swift (od 10.390), Baleno (od 10.500) i S-Cross (od 13.990).
http://blog.garaza.rs/poslednja-prilika ... skoj-ceni/
Posetite www.garaza.rs !
Koja jevtinoca 
Najjevtinija klot Vitara ovde je 17,100 Eur, 2wd 1.6.
Mada 1.6 se ne proizvodi vise, imaju zalihe.

Najjevtinija klot Vitara ovde je 17,100 Eur, 2wd 1.6.
Mada 1.6 se ne proizvodi vise, imaju zalihe.
Dolazi fl pa zato ide i popust, navodno vise nece biti atmo.
Na HR forumu su napisali da 1.6 ide samo sa zaliha.
Menja se sa 1.0 i 1.4 turbacima.
Ovaj 1.4 je dosta nahvaljen.
Menja se sa 1.0 i 1.4 turbacima.
Ovaj 1.4 je dosta nahvaljen.
Da isti motori kao i u sx4.
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Bar će moći da se bira oprema, a ne kao do sada da 1.4t ide u samo jednom paketu.
To stoji, mada ovaj 1.0 ne uliva bas neko poverenje.
Vozio sam oba.
1.4t je stvarno dobar, njega sam u Vitari vozio, i potentan je motor, prava mera za Vitaru
1.0t sam samo na kratko provozao u S-Crossu, i bolji je u odnosu na 1.6 atmo u smislu lakoće vožnje
1.4t je stvarno dobar, njega sam u Vitari vozio, i potentan je motor, prava mera za Vitaru
1.0t sam samo na kratko provozao u S-Crossu, i bolji je u odnosu na 1.6 atmo u smislu lakoće vožnje
- Pulp Fiction
- Pridružio se: 19 Jul 2015, 21:52
- Garaža: Astra G 1.7 dti
Iskreno da kupujem možda bih pre uzeo 1.6 atmo od tih 1.0 tri cilindra turbo...Zamišljam da voziš do 100 000 i tada hoćeš da je prodaš, da bi ti lakše išla prodaja atmo motora sa tom km.
Inače, vitara je stvarno dobar izbor. Ko je njoj tu konkurent Renegade je isto 2wd sport oprema cena 14k i isto je 1.6 atmo. I dizeli su im iste cene, stvar je samo dizajna. Vitara je lepša, a Jeep opet ima neki šmek onako kockast. JEEP nudi 1.4 turbo benzin, a Vitara S ga ima...
Inače, vitara je stvarno dobar izbor. Ko je njoj tu konkurent Renegade je isto 2wd sport oprema cena 14k i isto je 1.6 atmo. I dizeli su im iste cene, stvar je samo dizajna. Vitara je lepša, a Jeep opet ima neki šmek onako kockast. JEEP nudi 1.4 turbo benzin, a Vitara S ga ima...
- trojanac
- Editor in Chief
- Kontakt:
Nema više šta da traži atmo benzin pored turba. Svi su prešli na turbo, a poneki atmo koji ostane u ponudi kao najslabija opcija nudi se samo zbog niže cene. Danas je promašaj kupiti atmo benzinac, a za koju godinu tek, biće ih problem i prodati kao polovnjaka.
Posetite www.garaza.rs !
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Hvala ti Trojke... 

- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Meni je ovo i dalje neverovatno dobra ponuda.
http://www.polovniautomobili.com/auto-o ... 5-ecoboost

http://www.polovniautomobili.com/auto-o ... 5-ecoboost
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Odličan auto. Neke alu felge 17'' za leto i teraj
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''