Ne brže od života!
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Re: Ne brže od života!
Prošao tuda u ponedeljak, dva puta. I bez tvoje priče osećao sam se nesigurno. Uopšte nije pregledno, sa jedne strane radovi, ne znaš ni jel pruga u funkciji.
Posetite www.garaza.rs !
Ja se ne bih ustručavao da pozovem 192 za ovakvu stvar. Siguran sam da bi istog momenta reagovali.
Ne bih se složio. Kod nas u naselju kad se prijavi kvar na pružnom prelažu, efikasno otklanjaju. Čak imaju i nekog lika koji obilazi s vremena na vreme tu kućicu. Koliko čudno zvučalo, reaguju na prijave.Geza napisao: 27 Jun 2018, 12:32 2. Pružni prelaz u nadležnosti Železnica Srbije - mastodonta u kome se ne zna ko pije, a ko plaća.
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
Cozmo trenutno iskopavaju jedan kolosek u Inđiji, malo pored ovog prelaza. Tu je gomila mašina i kamiona, plus prolaze kamioni do mlina (žetva naravno), plus ide redovan saobraćaj. Bilo koji posao na rampama ili signalizaciji bi značio da mora da se prekine saobraćaj, a to niko neće uraditi. A trebalo bi prvo staviti nove sijalice i neko glasnije zvono. Neverovatno mi je da se rampa spušta istovremeno sa početkom rada signalizacije. Možda tripujem, ali sam do sada uvek primećivao svetla pre nego što branik krene dole.

http://www.zeleznicesrbije.com/u-stanic ... /?lang=lat

http://www.zeleznicesrbije.com/u-stanic ... /?lang=lat
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Kod nas su menjali, i uvek menjaju i sve radi kako treba. Mislim da treba samo da se prijavi. Signalizacija i rampa rade, samo im treba prijaviti šta se dešava. Inače kod nas izlaze panduri (verovao ili ne) kad dođe do ozbiljnijeg kvara na prelazu. Pojma nemam ko ih zove. Dal taj što obilazi ili neko od stanovnika. Ali znam kad ljudi zovu, poprave jako brzo (polomljenu rampu, ukradene signalizacije i slično). Lično sam par puta video budale koji lome rampu, razbijaju signalna svetla i slično. Gađaju flašama naprimer i razbiju svetla.
E, sad, možda zato što je ranije (pre 20 do 30 godina) ovaj pružni prelaz bio jedan od opasnijih, pa imaju dežuranu i slično. Uglavnom, sve što ne radi reši se brzo. Ono što sam primetio, da dosta vremena prođe od kad se spusti rampa do nailaska voza. Mogu dva auto ili tri da prođu između rampi za to vreme (što naravno budale i rade i rizikuju). Možda treba prijaviti i podešenost tih vremenskih intervala.
E, sad, možda zato što je ranije (pre 20 do 30 godina) ovaj pružni prelaz bio jedan od opasnijih, pa imaju dežuranu i slično. Uglavnom, sve što ne radi reši se brzo. Ono što sam primetio, da dosta vremena prođe od kad se spusti rampa do nailaska voza. Mogu dva auto ili tri da prođu između rampi za to vreme (što naravno budale i rade i rizikuju). Možda treba prijaviti i podešenost tih vremenskih intervala.
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Malopre je ona bahata strvina Srdjan Djokovic prosao na cisto crveno, bez zmigavca, iz desne strake skrenuvsi levo. Kakva stoka.
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
I ti bi bio takav da ti je dete vegun u sekti.
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Veliki je to smrad. On i valjda njegov brat. Priča mi jedan iz KG
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Naučio u SAD tamo je to normalnoOgi napisao:Malopre je ona bahata strvina Srdjan Djokovic prosao na cisto crveno, bez zmigavca, iz desne strake skrenuvsi levo. Kakva stoka.
Boringly average, but also perfect for school run mums
Ljubomoran si. Priznaj.Ogi napisao: 27 Jun 2018, 18:24 Malopre je ona bahata strvina Srdjan Djokovic prosao na cisto crveno, bez zmigavca, iz desne strake skrenuvsi levo. Kakva stoka.
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Isto sam je primetio nekoliko puta na pružnom prelazu u Stepanovićevu. Poslednji put kada se rampa pokvarila brzo je stigla policija, upalili rotaciju i naizmence su propuštali automobile između polu-rampi da se provlače. Verovatno je zvao neko iz kolone koja se napravila. Ja sam takođe zvao željezničku stanicu i javio im da rampa ne radi. Kada je naišao voz policajci su zaustavili saobraćaj i ostali tu verovatno dok nisu došli radnici sa pruge da to poprave. Vrlo opasno mesto jer prolaze često i brzi vozovi (bez stajanja u Stepanovićevu). Iako nisu kao oni japanski ipak im treba kilometar ili više da se potpuno zaustave, tako i da primete auto na prelazu - kasno je da stanu. Pre par godina je na tom mestu poginulo četvoro profesora srednje škole iz Vrbasa kada je voz naleteo na njihov automobil. I danas se vidi limena kućica pored pruge sva deformisana jer je voz nabacio njihov auto pravo na nju. Užas.cozmo napisao: 27 Jun 2018, 13:54 Kod nas su menjali, i uvek menjaju i sve radi kako treba. Mislim da treba samo da se prijavi. Signalizacija i rampa rade, samo im treba prijaviti šta se dešava. Inače kod nas izlaze panduri (verovao ili ne) kad dođe do ozbiljnijeg kvara na prelazu. Pojma nemam ko ih zove. Dal taj što obilazi ili neko od stanovnika. Ali znam kad ljudi zovu, poprave jako brzo (polomljenu rampu, ukradene signalizacije i slično). Lično sam par puta video budale koji lome rampu, razbijaju signalna svetla i slično. Gađaju flašama naprimer i razbiju svetla.
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Nisam ali mi je oduvek bio uzasno antipatican, to priznajem, mozda sam zato subjektivan. Nema coveka koji za njega kaze nesto lepo sto je ovim postupkom I dokazao. Uzasno je bahat.
Bahat, primitivan, drzak...i on i brat njegov.
Poslato sa PRA-LX1 uz pomoć Tapatoka
Poslato sa PRA-LX1 uz pomoć Tapatoka
Naravno da je bahat, ja se salim malo. Uglavnom svi poznati, tj. neke face koje sam imao prilike da vidim su takvi. Zasto - ne znam.
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Može im se.
Sent from my Redmi Note 4x using Tapatalk
Sent from my Redmi Note 4x using Tapatalk