Dobro veče
- Aleksandar194
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:41
- Garaža: Koji bus prvi naiđe...
Re: Dobro veče
za drugi pocetak, sva vozila za transport ljudi, autobusi, taksiji itd imaju pravo da udju na plato kako bi ostavili/pokupili klijente. Zadrzavanje samo na obelezenim mestima, predvidjeno za 2 autobusa. Ako nema njih, moze da se parkira kombi, minibus, registrovan za obavljanje iste delatnosti.Heinz napisao:Za početak je kod beton hale zabranjen pristup za vozila bez posebne dozvole, a kamoli parkiranje.
Pozdrav za Brusa Aleksandra Vilisa!
Odoh ja na spavanje... sutra je radni dan, udarni dan!

Odoh ja na spavanje... sutra je radni dan, udarni dan!
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Ako, ako.Aleksandar194 napisao:Ja se razvalio...pozdravljam sve forumase :*
Sent from my HTC One V using Tapatalk 2

Sent from my Galaxy Y using Tapatalk 2
I kako je Volvo mogao da bude tamo?NexT napisao:za drugi pocetak, sva vozila za transport ljudi, autobusi, taksiji itd imaju pravo da udju na plato kako bi ostavili/pokupili klijente. Zadrzavanje samo na obelezenim mestima, predvidjeno za 2 autobusa. Ako nema njih, moze da se parkira kombi, minibus, registrovan za obavljanje iste delatnosti.Heinz napisao:Za početak je kod beton hale zabranjen pristup za vozila bez posebne dozvole, a kamoli parkiranje.
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Jer je tako u mogucnosti 

jbg, Slovenac. Brdo nasih ljudi je ulazilo pa su im taksisti govorili da ne parkiraju tu zbog pauka.
I ti kad odes negde u inostranstvo svesno ili nesvesno napravis neki prekrsaj...
Cela poenta je, nikome kola nisu smetala. Ni pesacima, ni drugim kolima, ni djubretarima, nikome.
Ali ne, oni su tu dosli da dizu jer im je to kec na 11, blizu parkinga PS-a... Jos pre su ga digli jer nije nas. A posle nisu smeli da pisnu u Strahinjica bana jer bi ih neko izbusio ili ih polomio od batina da su probali da dignu neki od silnih Porsea ili Audija koji su zatvaratli trotoare, bili parkirani na ulici, na raskrsnici itd...
___________________________________________________________________________________________________________________
Moram da pohvalim osoblje Aerodroma Nikola Tesla (pre svega mislim na momke iz obezbedjenja) i zaposlene u MUP-u.
Jedan od klijenata je juce popodne na kolicima za prtljag zaboravio jaknu. Setio se toga tek uvece kad je shvatio da mu nema leka. Pritom su coveku izgubili i prtljag na letu iz Minhena, koferi bili spakovani za Moskvu.
Oko 21:15 ulazimo na apt, i prvobitno trazimo kofer jer se on od jakne vec oprostio, ali stalno je kukao zbog leka koji ne moze da nadje u Bg.
Ugl, posto kofer nije jos bio iskrcan iz aviona, kaze mi poznanik iz obezbedjenja da odem u stanicu policije, ako je neko nasao - tamo je.
Obezbedjenje je u toku popodneva naslo jaknu i odnelo u MUP. U jakni je ostao i lek i novac (400e + 350 dolara i nesto rupija)
MUP je zavrsio dokumentaciju za 5 min, i vratili su mu jaknu.
Lik je potpuno odusevljen Beogradom i ljudima kod nas, inace ziveo je 20 godina u USA i posle je celo vece pricao kako je Beograd sjajan, ljudi su neverovatno posteni itd...
Posle mnogo minusa za apt NT, za ovo im svaka cast.
I ti kad odes negde u inostranstvo svesno ili nesvesno napravis neki prekrsaj...
Cela poenta je, nikome kola nisu smetala. Ni pesacima, ni drugim kolima, ni djubretarima, nikome.
Ali ne, oni su tu dosli da dizu jer im je to kec na 11, blizu parkinga PS-a... Jos pre su ga digli jer nije nas. A posle nisu smeli da pisnu u Strahinjica bana jer bi ih neko izbusio ili ih polomio od batina da su probali da dignu neki od silnih Porsea ili Audija koji su zatvaratli trotoare, bili parkirani na ulici, na raskrsnici itd...
___________________________________________________________________________________________________________________
Moram da pohvalim osoblje Aerodroma Nikola Tesla (pre svega mislim na momke iz obezbedjenja) i zaposlene u MUP-u.
Jedan od klijenata je juce popodne na kolicima za prtljag zaboravio jaknu. Setio se toga tek uvece kad je shvatio da mu nema leka. Pritom su coveku izgubili i prtljag na letu iz Minhena, koferi bili spakovani za Moskvu.
Oko 21:15 ulazimo na apt, i prvobitno trazimo kofer jer se on od jakne vec oprostio, ali stalno je kukao zbog leka koji ne moze da nadje u Bg.
Ugl, posto kofer nije jos bio iskrcan iz aviona, kaze mi poznanik iz obezbedjenja da odem u stanicu policije, ako je neko nasao - tamo je.
Obezbedjenje je u toku popodneva naslo jaknu i odnelo u MUP. U jakni je ostao i lek i novac (400e + 350 dolara i nesto rupija)
MUP je zavrsio dokumentaciju za 5 min, i vratili su mu jaknu.
Lik je potpuno odusevljen Beogradom i ljudima kod nas, inace ziveo je 20 godina u USA i posle je celo vece pricao kako je Beograd sjajan, ljudi su neverovatno posteni itd...
Posle mnogo minusa za apt NT, za ovo im svaka cast.
Ja kad odem u tuđu zemlju ne skrećem tamo gde ima znak za obavezno pravo.
- Kuzmanovic
Ne znam za vas ali mrzim da brisem soferku iznutra. 

- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
I ja sam mrzeo na meganu a sad na scenicu prezirem. Pa ja sam mojih skoro 2m sav ovako okretan
ne mogu fizicki da izvedem pokrete koji bi zaovoljili moje kriterijume cistoce. Balavandere iz perionica da ne pominjem. Evo sad si me smorio 
Sent from my SK17i using Xparent Blue Tapatalk 2

Sent from my SK17i using Xparent Blue Tapatalk 2
ja se izvezbao
Najbitnija je dobra krpa

Najbitnija je dobra krpa

- Kuzmanovic
Izvini.nuk napisao:Evo sad si me smorio

Ma dzabe mi dobra krpa, kada moram da sednem na ivicu sedista, spustim volan i nekako provucem ruke do dna soferke, pa da ih podizem prema vrhu uz konstantni pritisak na staklo. A da ne pricam o sredini stakla gde imam i retrovizor. Lakse mi je da kompletno operem tri automobila, nego da na mom samo obrisem staklo.

ne radi se to tako.
Prvo obrises one delove sa leve i desne strane retrovizora.
Onda ostatak soferke brises vodoravnim pokretima, i kad zavrsis napravis jedan krug uz ivicu da pokupis ono sto je ostalo...
Prvo obrises one delove sa leve i desne strane retrovizora.
Onda ostatak soferke brises vodoravnim pokretima, i kad zavrsis napravis jedan krug uz ivicu da pokupis ono sto je ostalo...
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Fali mi jedna nalepnica sa MOL-a da popunim talon, pa ako neko posećuje pumpe, nek stavi sa strane. 

Širim haos!
ja poceo da skupljam za lampicu