@Geza Gde se nalazi to cudesno parce asfalta ? Zelim da ga moje gume osete.
Hvala.DasAuto napisao: 01 Jul 2018, 15:52 Bude negdje oko 10-15+
A Tivoli je obavezno kad se ide u Kopenhagen![]()
Ako vam vrijeme bude dobro iznajmite bicikla, tako se najlakse prolazi kroz grad. Imate bicikla i E-Bicikla za nekih 10eura 3h.
Ogi brate, voziš drugi po redu nov auto, daleko si od proseka u SrbijiOgi napisao: 01 Jul 2018, 19:25 Nemam negativne komentare nego sta mislis kako se osecam gledajuci sve te slike kao iz bajke, vase bajkovite automobile, bajkovite price itd. ?Evo ja sam malopre vozio sa sinom biciklu, ono je tuga jedna, krenuli od Brankovog prema uscu, tone djubreta na sve strane, travuljuna pola metra... uzas brate, UZAS, ti ne razumes gde mi zivimo !!!
Trebas da slavis svaki nov dan koji se probudis ziv i zdrav. Imas porodicu, imas klinca, daleko si iznad proseka u Srbiji sto se finansija tice.
Zivis sigurno bolje nego mnogih nasih koji roboju na zapadu da bi trosili dole.Ogi napisao: 01 Jul 2018, 19:25 Nemam negativne komentare nego sta mislis kako se osecam gledajuci sve te slike kao iz bajke, vase bajkovite automobile, bajkovite price itd. ?Evo ja sam malopre vozio sa sinom biciklu, ono je tuga jedna, krenuli od Brankovog prema uscu, tone djubreta na sve strane, travuljuna pola metra... uzas brate, UZAS, ti ne razumes gde mi zivimo !!!
Od necega mora da se umre. Ne pijem, ne pusim, ne drogiram se, ne *ebem sa strane.ddanijell napisao: 02 Jul 2018, 01:24Trebas da slavis svaki nov dan koji se probudis ziv i zdrav. Imas porodicu, imas klinca, daleko si iznad proseka u Srbiji sto se finansija tice.
Previse gledas crno oko sebe i jako si nezadovoljan svojim zivotom, a veruj mi takav stav te neminovno pre ili kasnije vodi u bolest.
Za vecinu modernih bolesti (da ih tako nazovem) glavni okidac je stres i uopste negativni stav na sve oko sebe.
Shvati ovo kao moj dobronameran komentar, zaista nista ne mislim lose. Probaj da uzivas u zivotu i malo pozitivnije sagledavas svet oko sebe.