Grčka
- igor_harris
- Pridružio se: 12 Jan 2017, 13:47
- Garaža: 2004 Mazda 3 (1.6CD)
Re: Grčka
Meni taj post deluje kao bullshit. Lik pise kako je bezao od nekoga ko mu je blicao i vozio 250 na MK autoputu a onda poentira sa PAMET U GLAVU!
-
- Pridružio se: 16 Maj 2016, 23:15
mića napisao: 03 Jul 2018, 00:34 Prenosim upozorenje sa sajta nikana.gr, pa sad...
Upozorenje preneseno sa grupe Live from Greece
Slične situacije dešavaju se svake sezone. Nemojte se zaustavljati nepoznatim osobama i reagovati na njihovo mahanje i blicanje.
"Paznja!!!!!
Presretaci - lopovi od poteza naplatna rampa Kumanovo - granica Mkd - Srb. Ako vozite nocu oprez, troje ih je u kolima i pokusavaju da vas zastrase/zaustave/izguraju. Nikako nemojte da stajete, u pitanju su prevaranti/lopovi!!!!!
Cekaju na naplatnoj rampi u zaustavnoj traci, snimaju ko je u kolima i krecu u akciju.
Meni se desilo oko 3h ujutru odmah nakon naplatne rampe. Jurili zamnom do cak 210km/h, blicali..odustali su posle 250km/h, ali sam video da su se iskljucili sa autoputa i uputili nazad na naplatnu rampu!!!!
OPREZ!!!!! PAMET U GLAVU!
Edit:
KUTABLICE
MERCEDES E KLASA OKO 2010 GODISTE"
Poslato sa PRA-LX1 uz pomoć Tapatoka

- kragujevac
- Pridružio se: 16 Jul 2016, 08:46
- Garaža: Jaguar XF 4.2 V8 (NA)
Nema sumnje da se nalupetao (ili mu tabla u autu ne radi kako treba
), ali je svakako činjenica da se ovakav vid drumskog razbojništva sreće na puno auto puteva, prevashodno na jugu Evrope (I, E, HU, SRB, HR, itd), tako da me ne bi čudilo da se neko doseti da sličan princip primeni i u MK. Imao sam prilike da se sretnem sa ovima koji ablenduju s ledja, sa onima koji prodju pored mene i panično pokazuju prstom na zadnji točak a bilo je i onih koji prilaze na parkungu i imaju priču o pokvarenom autu pa nude "zlatne" lance za 100€ da bi mogli da nastave put. U zadnje vreme (u Madjarkoj) ima i onih koji prodaju najnovije Iphone ii neke kvazisamsunge za neke smešne pare:
Mislim, ko bi poverovao i da neki kvazipolicajac u Audiju Q7 zaustavlja ljude po Srbiji i naplaćuje im kazne na autoputu.

Mislim, ko bi poverovao i da neki kvazipolicajac u Audiju Q7 zaustavlja ljude po Srbiji i naplaćuje im kazne na autoputu.
Poslednja izmena od kragujevac u 03 Jul 2018, 10:27, izmenjeno 1 put ukupno.
Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Ljuba Moljac
- 123456
- Pridružio se: 30 Nov 2012, 05:14
- Garaža: Nissan X-trail e-power Tekna
Ako se odnosi na mene, ja sam samo odgovorio na predhodni post, da je neko povukao post zato sto je neko nesto rekao. To nije validno na sudu jer nije bilo nikakvnog dokaza za to, recimo video snimak ili nesto slicno. Tako da zbog toga sigurno nije povukao.
A inace velika verovatnoca je da je izmišljeno...
A inace velika verovatnoca je da je izmišljeno...
Znam jednu osobu (budala) koja je vozila skoro 200 km/h, naravno slikala da se pokaže a u drugoj ruci drzala volan sa dva prstića...stefanan napisao:Brate ko će da snima ako vozi stvarno 250kapiram da je verovatno izmišljeno, ali sigurno su se dešavale slične stvari
Sent from my MI 5 using Tapatalk
Ps. Da prostite, onu stvar bi drzala čvršće...

Послато са GT-I9515 уз помоћ Тапатока
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Šta ti to čudno, takvih je bilo i ovde na forumu 
Sent from my Redmi Note 4x using Tapatalk

Sent from my Redmi Note 4x using Tapatalk