Srbistan - krađe kola, delova, goriva...
Re: Srbistan - krađe kola, delova, goriva...
juce videh novu A klasu na Vero parkingu na Novom Beogradu bez tockova.
Da li se zna šta je na kraju uradio onaj BMW-Rade koji je zamolio lopove da mu vrate točkove? Nešto se setih tog događaja
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Strašno je šta se dešava, a nikakve reakcije nadležnih. Bukvalno svako može da očekuje da mu nešto krupno ukradu ili oštete auto, nebitno da li je nov ili polovan. Da mi dignu točkove ne znam šta bih radio, osim što bi me verovatno strefio infarkt. Imam sigurnosni ali to očigledno lako rešavaju ako se namerače.
Posetite www.garaza.rs !
- igor_harris
- Pridružio se: 12 Jan 2017, 13:47
- Garaža: 2004 Mazda 3 (1.6CD)
Ne brini, sve dok vozimo 15 godina stare japance kola su nam sigurna. 

Ovog bmw a je drugar poslao, u sred dana se to desilo da su mu ukrali tockove. Izgleda da su nbgd i cerak, kukuriku brda na udaru lopova. Ovo ne moze amater narkoman da odradi, a taj je imao sigurnosne 100%
Poslato sa PRA-LX1 uz pomoć Tapatoka
Poslato sa PRA-LX1 uz pomoć Tapatoka
Sve je povezano.
Ja sam pisao o tim "povoljnim" kupovinama i mnogi su mišljenja da nema potrebe za reakcijom ni svojeg ni tudjeg angažovanja uz stav da je to ukradeno retko po oglasima i sajtovima.
Sve sto se ukrade ide dalje u prodaju i oglase i to neko kupi.
I još ako većina smatra da je normalna kupovina/prodaja ispod cene pa se ne buni, jasno je da lanac sam sebe održava a onda je svako od nas pre ili kasnije meta.
Ima istine.
Ne očekuj svest u narodu koji baca kroz svoj prozor. Krađa je svojstvena ovim prostorima, kroz sva vremena, nije ovo danas što se dešava išta posebno.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Ne očekuj svest u narodu koji baca kroz svoj prozor. Krađa je svojstvena ovim prostorima, kroz sva vremena, nije ovo danas što se dešava išta posebno.
Ja sam ipak očekivao nešto drugačiji nivo svesti makar od ljudi na forumu, koji po definiciji su bolje upućeni i više zainteresovani za ovakvu tematiku.A i imamo tako puno primera kradja točkova na forumu,
Omanuo sam, makar su glasniji bili pri uključivanju u priču.
Omanuo sam, makar su glasniji bili pri uključivanju u priču.
Jeste, tako je bilo.
Slučajno naleteo na ovo uputstvo za upotrebu alata, da ne kažem kradju. Nisam znao da je ovako lako obraditi sigurnosne šrafove original iz prve ugranje koji bi trebalo da su najviši nivo kvaliteta.
Mislim da se situacija povodom kradje točkova neće smiriti dok neko ne dobije metak u glavu, pa će tek onda murija "da se seti" da radi svoj posao.
Pomisliš da je samo u Marvelovim blokbasterima policija toliko nesposobna da su superheroji jedini izlaz iz mraka.
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Samo što će da juri onog ko je ispalio metakmember napisao: 05 Jul 2018, 19:21 Mislim da se situacija povodom kradje točkova neće smiriti dok neko ne dobije metak u glavu, pa će tek onda murija "da se seti" da radi svoj posao.