Kako nije, tezina Megana je izmedju 1200 i 1300 kg koliko se secam. 200-300 kg manjka se oseti svakako.dragan napisao: 1.6 16v ide bolje ali i trosi nesto vise ( orijentaciono oko pola litre ), a stotku hvata za nesto preko 9s...
inace klio 2 sa tim motorima i 5 vrata je tezak ravno 1000kg po podacima iz knjizice koja dodje uz njih...tako da cherokee tvoj megan nije mnogo tezi od klija, posebno u varijanti sa manuelnim menjacem...automatik je tezi za 50-60kg od iste verzije sa manuelnim ako se ne varam...
Veoma moguce jer sada masovno furaju strobove...NexT napisao:Nikako da sretnem prave ljude, a glupo mi da zovem samo zbog toga.
Jedina prica koju sam cuo - Navatali su nekog lika prema aerodromu. Vozio je crni Superb i zalepio se na zadnji branik Passata, bliznuo 2x, kad nisu hteli da se pomere on upali blinkere u braniku (privatna rezija), oni ga navuku do 170 (ogranicenje 80) i samo upale "Policija - pratite nas".
Da li je tacno ili ne, ne znam, ali ne bi me cudilo. Znam za jednog matorog koji ima sirenu i strobove na C klasi...
megane 1.4 16v 5 brzina manuelni - 1055kgCherokee napisao:Kako nije, tezina Megana je izmedju 1200 i 1300 kg koliko se secam. 200-300 kg manjka se oseti svakako.dragan napisao: 1.6 16v ide bolje ali i trosi nesto vise ( orijentaciono oko pola litre ), a stotku hvata za nesto preko 9s...
inace klio 2 sa tim motorima i 5 vrata je tezak ravno 1000kg po podacima iz knjizice koja dodje uz njih...tako da cherokee tvoj megan nije mnogo tezi od klija, posebno u varijanti sa manuelnim menjacem...automatik je tezi za 50-60kg od iste verzije sa manuelnim ako se ne varam...
Ali svakako, da nadje 1.4 16v ili 1.6 16v napravice fin izbor, jos ako stavi plin eto miline za voznju. Mada navodno kod 1.4 16v kruzi neka prica da im je dihtung glave fabricki los i da hoce da promesa vodu i ulje posle odredjenog vremena, doduse ja ni na RFS i drugim forumima, niti ovako, nisam video ovakav slucaj.![]()