Automobili iz uvoza: iskustva, mišljenja, prevare placeva...
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Re: Kupovina vozila iz Nemacke
Kakav zakon da se voze Euro 6 motori?
Sent from my Redmi Note 4x using Tapatalk
Sent from my Redmi Note 4x using Tapatalk
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Ma lik se sprda.
Ili je dovoljno lud sa ovakvim predznanjem da ide sam u DE da kupi auto.
Ili je dovoljno lud sa ovakvim predznanjem da ide sam u DE da kupi auto.
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
Ja ne znam kako amini tolerisu otvaranje 3 skoro istih tema i to clana koji se neposredno registrovao. Moralo bi to da se pobrise i clan opomene
Re: Automobili iz uvoza: iskustva, mišljenja, prevare placeva...
Izbegavajte MP Auto na Ledinama,Surcinski put 16b.Ukratko:Dejan991 napisao: 18 Jun 2018, 22:30 Ljudi, izbegavajte auto plac "Kul auto" u Gornjem Milanovcu.
Prevara sa vozilima, jedno na slikama a drugo na licu mesta.![]()
docekaju te sa osmehom.mislis svi ok.kad ono najveci sljam
koji postoji!Dodjes, vidis auto,dogovoris se za cenu mislis to
je to!Kad preuzimas auto,pogledas enterijer ono progoreno cigaretom,
rezervna guma neka druga,siber nije u funkciji i da zavrsavam,pocinje
igranka!Ti to nisi dobro video,tako je to i bilo,ja sam registrovao auto,
uzmi ga pa dodji za par dana resicemo to!Da neduzim nisam jedini
koji je lose prosao,zato ljudi pametno i izbegavajte poslednji sljam u
sirokom luku!

Za taj konkretan plac na Ledinama MP, bio sam 3 puta tamo i gledao auto.
Ipak procenio sam da nije ok pristup i neke stvari koje je vlasnik pričao ja sam video bitno drugačije pa sam se okrenuo, otišao i više nikada kročio.
Sa moje strane gledano, nisam oštećen ali to je više mojoj dobroj proceni svega što sam video. A vrlo lako sam mogao uleteti u naizgled solidnu priču koja to zapravo nije tako da razumem izneti gnev.
Isto je bilo mi ćemo registrovati odmah ujutru i ti samo dodji (naravno ostaviš pare unapred za auto i sve) ali nije moglo baš nikako da se organizuje da registraciju u njihovoj agenciji bude posle 13h jer nema vremena da onda bude jednom danu pa mi bilo previše "čudnovato". I papiri su mi bilo malo čudni, nije pisalo u njima ono što mi je rečeno 2 puta usmeno i garantovano.
Na kraju cena auta mi je bila potpuno nebitna, od svakog poslovanja sa njima sam odustao.
Na placu je i njihov carinski magacin.
Ipak procenio sam da nije ok pristup i neke stvari koje je vlasnik pričao ja sam video bitno drugačije pa sam se okrenuo, otišao i više nikada kročio.
Sa moje strane gledano, nisam oštećen ali to je više mojoj dobroj proceni svega što sam video. A vrlo lako sam mogao uleteti u naizgled solidnu priču koja to zapravo nije tako da razumem izneti gnev.
Isto je bilo mi ćemo registrovati odmah ujutru i ti samo dodji (naravno ostaviš pare unapred za auto i sve) ali nije moglo baš nikako da se organizuje da registraciju u njihovoj agenciji bude posle 13h jer nema vremena da onda bude jednom danu pa mi bilo previše "čudnovato". I papiri su mi bilo malo čudni, nije pisalo u njima ono što mi je rečeno 2 puta usmeno i garantovano.
Na kraju cena auta mi je bila potpuno nebitna, od svakog poslovanja sa njima sam odustao.
Na placu je i njihov carinski magacin.
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
@ zika
Sledeci post sa slicnim ili istim sadrzajem=crveni karton.
Sledeci post sa slicnim ili istim sadrzajem=crveni karton.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
-
- Banned
- Pridružio se: 01 Okt 2012, 12:38
- Garaža: Suzuki S-Cross 4x4 1.6TD Sergio Celano
Šta si tamo gledao? Imaju u ponudi jednu Alteu XL Freetrack koja mi se sviđa, mada po svima treba bežati od motora u njoj (VAG PD 140 KS)Dejan991 napisao: 18 Jun 2018, 22:30 Ljudi, izbegavajte auto plac "Kul auto" u Gornjem Milanovcu.
Prevara sa vozilima, jedno na slikama a drugo na licu mesta.![]()
Ja tamo uzeo odlicnog Berlinga, a nakon toga sam gledao Fabiu kojoj je dusa izvadjena, nema pravila. Gazzo, ovih par dana sam u G. Milanovcu, ako te zanima auto, mogu ga pogledati.
Tapatok
Tapatok
Имам једно потпитање...
-
- Banned
Pa hajde, ako ti je usput i imaš vremena..... pogledaj i broj na poklopcu motora kojim slovom se završava, kažu ovi poznavaoci da je i to bitno. Hvala!elMaestro napisao: 05 Sep 2018, 08:18 Ja tamo uzeo odlicnog Berlinga, a nakon toga sam gledao Fabiu kojoj je dusa izvadjena, nema pravila. Gazzo, ovih par dana sam u G. Milanovcu, ako te zanima auto, mogu ga pogledati.
Ako ne stignem danas, javljam ti sutra sigurno.
Tapatok
Tapatok
Имам једно потпитање...
@gazza, danas pogledah auto. Stvarno izgleda pristojno, kilometraza i da je vracana, nije mnogo jer je unutra stvarno u odlicnom stanju (izuzev toga sto ima onaj odvratni miris i sjaj, dubinski je oprana i namazana), bez ikakvih ostecenja. Ima i servisnu knjigu gde pise da je poslednji servis uradjen na 157k u maju prosle godine. Kaze da pogon radi kako treba, nisam probao sto se toga tice. Radi bas mirno, nije paljena par dana, upalila je na keca. Oznaka motora je BMM, 8 ventila je. Podigoh merac ulja dok je bio upaljen, nema nekih dimova (primeti se da radi naravno, ali dosta se bolje ponasa od 2.0 u a3 sto sam vozio, doduse on je bio na 300k). Gume bi uskoro trebalo menjati, bar bih ja menjao, samo jedan set ima. To je ono sto sam mogao videti.
Tapatok
Tapatok
Имам једно потпитање...
-
- Banned
hvala puno, ocekivao sam da bude u takvom stanju barem prema slikama na kojima se vidi poneki detalj koji ipak ukazuje na vecu km, recimo drška menjaca koja na slici deluje odrano. za to treba da stvarno stežeš koliko možeš i uz to se znojiš, barem ja na nizu vozila sa drastično većom km nisam imao taj simptom. ali nije to mnogo bitno ako je ostalo u redu, gledaću da se spustim do GM i bacim pogled, dosta se tu dobija za taj novac.
meni je tu i dalje najveci downer taj PD motor, vise covek ne zna sta da misli citajuci forume. da me saceka naprsla glava motora na nekom grckom ostrvu, to je stvarno scenario koji bih da izbegnem. sa druge strane za 5k 2009. stvarno dosta dobijes a meni je format idealan, iako nas je samo dvoje. bitno nam je da auto moze da potegne solidan teret kada se obore sedista ali i da izadje sa asfalta kada treba.
meni je tu i dalje najveci downer taj PD motor, vise covek ne zna sta da misli citajuci forume. da me saceka naprsla glava motora na nekom grckom ostrvu, to je stvarno scenario koji bih da izbegnem. sa druge strane za 5k 2009. stvarno dosta dobijes a meni je format idealan, iako nas je samo dvoje. bitno nam je da auto moze da potegne solidan teret kada se obore sedista ali i da izadje sa asfalta kada treba.
svaki auto ima neke svoje mane posebno posle odredjenih km, ako citas po forumima sta se sve pise ne treba ni jedan auto kupiti onda 

Je l čuo neko, ili imao iskustva, sa placem G Auto? Čisto da znam kakva im je reputacija pre nego što odem da pogledam jednog Focusa.
A kakvu reputaciju auto plac moze da ima?
Ko im veruje, treba da nosi odelce francuske sobarice.
Rizična je svaka kupovina na placu bez kontrole kod majstora ili u ovlastenom servisu. Nikakva provera nije skupa spram skrivenih kvarova.
Moj poznanik je u prva 2 meseca platio preko 1000e za popravke na svom VW a kao bio skroz OK.
Kao što prodavci sami kažu ( ima na YT ) : "Na placeve dolaze ljudi koji vole da budu prevareni. Mi ih samo uslužimo"
Ko im veruje, treba da nosi odelce francuske sobarice.
Rizična je svaka kupovina na placu bez kontrole kod majstora ili u ovlastenom servisu. Nikakva provera nije skupa spram skrivenih kvarova.
Moj poznanik je u prva 2 meseca platio preko 1000e za popravke na svom VW a kao bio skroz OK.
Kao što prodavci sami kažu ( ima na YT ) : "Na placeve dolaze ljudi koji vole da budu prevareni. Mi ih samo uslužimo"