Malo ne nervirantno, da ne kažem ponižavajuće kad se ode na EU prolaz sa "mešanim" pasošima, Mislim, pružim im tri isprave iz EU i jedan srpski pasoš, ona tri iz EU maltene ni ne pogleda, a moj srpski okreće na čitač, pa zagleda nešto, pa lupa pečat

Upravu sto se tice 60+ eur, ali 40 je sigurno.... Meni je samo muka od ekstra granica. Trenutno Austrianci vise veruju Madjarima nego Slovencimamaniaxxx napisao: 08 Jul 2018, 22:02 60 e više' Zašto? Hr putarina je cirka 20 e, SLO vinjeta je 15, ako je potrebna, H vinjeta je 10 e ako se ne varam, znači razlika je 25 evra, ali je nešto bliže ( valjda? ) i brže svakako. Gužve AT-SLO i posle HR-SLO jesu, ali nikad takve ko H-SRB, posebno, koliko znam na Obrežju nije nikad neka preterana gužva, a nema ni potrebe po tom GP, kao da se ide preko Karavanka.
Mislim point je više u tome da mi nikad nije bilo jasno zašto se bira takav put, verovatno sa razlogom, ali ja ne znam taj razlog, ili mi je nešto promaklo, pošto ja često biram neke nelogične rute
Da ne bude zabudne, ja prvi ne volim AP kroz Hrvatsku ali ovde pričamo o opcijama. Kakve su gužve na HR-SRB granici? Ako je tamo isto katastrofa onda je svakako bolje preko H, pa čekaš samo na jednoj granici.
I jel ti fora nekad prošla?ftj napisao: 09 Jul 2018, 13:17 Ja volim i da preteknem kolonu i dodjem na pocetak i predstavim se da sam poslanik.