VW Golf VII
Re: VW Golf VII
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Uuuu, pa ja tek sada primetio: DER Golf. Ja bi to izbegavao dok ne postane DAS Golf. Tek tada je će biti pravi VW. 

Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline.
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite.
Golf VII Pack Style

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Predstavljen i novi gti
http://www.topgear.com/uk/paris-motor-s ... 2012-09-27
U suštini felne mi se ne sviđaju ali mi se baš sviđa što je 90 kg lakši i mogućnost šper diferencijala i boljih kočnica. Izgled konzervativno drugačiji ali svakako korak napred.
http://www.topgear.com/uk/paris-motor-s ... 2012-09-27
U suštini felne mi se ne sviđaju ali mi se baš sviđa što je 90 kg lakši i mogućnost šper diferencijala i boljih kočnica. Izgled konzervativno drugačiji ali svakako korak napred.
Meni felne nisu toliko "grdne", glupo bi bilo da 3 generacije GTI-a nosi identicne felne...
Tapatalk Post
Tapatalk Post
I dalje je tata.Geza napisao:![]()
Ne razumem, zasto bi postao DAS? Der i das su samo clanovi, koji se u Nemackom koriste na drugaciji nacin u odnosu na Srpski.perfiko napisao:Uuuu, pa ja tek sada primetio: DER Golf. Ja bi to izbegavao dok ne postane DAS Golf. Tek tada je će biti pravi VW.
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
I to Tatabrada...Dusan napisao:I dalje je tata.

Dusan, Dusan, nicht verbrennen sich bitte. 

Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline.
moram poceti da zaobilazim ovu temu 

Sta da radim kad ljudi pogresno tumace Nemacki

Pack Style je duplo lepsi od GTI-ja...
Sta koji moj trazi ona crvena linija na faru??? FUJ!
Felne gadne do bola!
Ne mogu da verujem da ono uradise GTI-ju!
Sta koji moj trazi ona crvena linija na faru??? FUJ!
Felne gadne do bola!
Ne mogu da verujem da ono uradise GTI-ju!
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Nisam odusevljen
G5 i G6 su mi agresivniji kao pojava, ovaj su napravili previse penzonski...

G5 i G6 su mi agresivniji kao pojava, ovaj su napravili previse penzonski...
Brzine idu u H-a !!!

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...