Granicni prelazi?
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Re: Granicni prelazi?
Hvala matori. Nesto ne mogu da pronadjem link od onih kamera sto su ih onako pompezno "otvarali" ... izbacuje da ne radi sajt ...
-
- Pridružio se: 24 Maj 2017, 23:41
- Garaža: SEAT ATECA 2.0 CR TDI 190hp DSG 4Drive XCELLENCE
Nije problem i ako nema adrese, pod uslovom ako ti znas tacno koji je prelaz i znas da nadjes na mapi.Ogi napisao: 14 Jul 2018, 10:19 Dolaze mi prijatelji iz Nemacke, jako slabo napreduju, ako neko ima info iz prve ruke vezano za stanje na granicama neka pise, idu preko HU.
Wicker, da li je na BB bilo guzve prema Srbiji ? Traze mi adresu ali izgleda da prelaz nema adresu, samo BB.
Uzmes rucno selektujes taj granicni prelaz kod sebe na telefonu (zadrzis prstom na tu tacku da se pojavi zastavica) i posaljes im tu tacku kroz deljenje (share).
Prostim klikom na link koji dobiju se aktivira google maps i u sledecem kliku izaberu navigaciju dotle. Ne moze prostije ja mislim.
- meidling
- Pridružio se: 02 Feb 2017, 19:16
- Garaža: Volvo XC90 II D4
Ne vrede kamere jer ne vidis medjuprostor,cesto se spoji kolona izmedju dva prelaza.U aprilu je otvoren i prelaz Rastina koji se nalazi izmedju BB i Bajmoka ,koji radi od 07-19 h
Volvo XC90 II D4
Inace kamere kasne 20 sec do minut. Provereno 
Horgos jutros u 3 am polu uzas. Veceeas kada stigne NRW na granicu garant kolaps.
Sent from my SM-T580 using Tapatalk

Horgos jutros u 3 am polu uzas. Veceeas kada stigne NRW na granicu garant kolaps.
Sent from my SM-T580 using Tapatalk
Šibaju "Nemci" našim autobanom, baš dosta ih ima.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- kragujevac
- Pridružio se: 16 Jul 2016, 08:46
- Garaža: Jaguar XF 4.2 V8 (NA)
Čekaj da vidiš za dve nedelje kad u Bayernu i Baden Wuertenbergu istovremeno počne raspust, a još par zemalja u EU takodje krene na odmor, to će tek da bude loodilo.
Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Ljuba Moljac
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Ispred Karavanke isto haos
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
HAOS NA GRANICAMA Naoružajte se strpljenjem - na izlazima iz Srbije i Grčke KILOMETARSKE KOLONE (FOTO) http://www.blic.rs/nwlxjem
Poslato sa PRA-LX1 uz pomoć Tapatoka
Poslato sa PRA-LX1 uz pomoć Tapatoka
Nikad nisam razumeo ljude zašto idu preko Karavanka...ali to sam samo ja koji citiram postove iznad

- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Ni ja ih ne razumem

''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
-
- Pridružio se: 26 Jun 2012, 10:33
- Garaža: Skoda Octavia MK3 TDI, BMW 320D E90 LCI
U cetvrtak popodne (17h) mi je trebalo 18min da udjem u Makedoniju... Spavao sam na Dojranu, i reko tu na prelazu uvek kazu da nema nikog.. Cekao sam 40min. Valjda svi moraju da napuste sobe do 9h, pa se napravila guzva tada.
Isti slucaj prosle subote tj. nedelje na dojranu. Imao sam utisak da bi brze presao na evzoniju.
4 sata cekao na Kelebiji, u oba smjera, jer sam morao da kopiram racune u spediciju pa ovaj dok pecatira a kolona dje sam bio kontrola naaaajsporija, svi duplo brži uh
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Ovi moji putovali 21 sat do Cacka.