Sport
- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
Re: Sport
Sestra Nadalova valjda.
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Iako nisam preveliki ljubitelj Djokovica, izuzetno mi je bilo drago sto je danas pobedio. Nadam se da ce i sutra!
Belgija razvalila beskrvne engleze.
Kakva steta sto ce se sutra preklapati tenis i fudbal...
Belgija razvalila beskrvne engleze.
Kakva steta sto ce se sutra preklapati tenis i fudbal...
- kragujevac
- Pridružio se: 16 Jul 2016, 08:46
- Garaža: Jaguar XF 4.2 V8 (NA)
Ako je suditi po kvotama na kladionicama, onda ni hrvati ni Anderson nemaju šanse. Interesantno mi je da Andersonu daju tako malu "šansu", kad je čovek, bar računovodski, trenutno puno ispred Djokovića na ATP listi. Ne ludujem nešto ni za kojim sportom posebno, ali mi se meč protiv Nadala baš svideo, upravo zato što se u Djokovićevj igri osetila ona stara volja za pobedom. Jeste da je još miljama daleko od ONE forme kada je imao 17ak hiljada poena na ATPu, ali videćemo. I Nadal i Federer su se "vratili" , što ne bi i on.
Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Ljuba Moljac
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Ne brani taj neke poene, može samo da napreduje i to da ne igra vrhunski. Tužno je za tenis što ova trojica, pa i Marej, već u godinama, polugotovi, dominiraju tenisom.
Dobro je to što smo gledali vrhunski tenis neko vreme, a loše je što će "vrhunski" tenis narednih (kad ovi završe)godina biti gledanje desetak, malo iznad osrednjeg kvaliteta, tenisera. Bilo bi dobro da grešim, ali sumnjam da će u narednim godinama biti tenisa kao što su igrali pomenuti ili Sampras-Agasi. Mlađima će vrh biti tamo neki Zverev, Tim i slični. Nisu loši, ali nije to to.
Kao kod žena, svaka može biti br1, čak i one naše. Od onih belgijanki, te sestara Vilijams, nema tu nekog tenisa.
Nije poenta da jedan dominira, ali nije na odmet da postoji nekoliko dobrih.
Da napomenem, nije da se razumem u tenis, ali mi se ovako čini kad pogledam meč velike trojke/četvorke ili spomenutih žena, a posle sednete da gledate glavne pretedente za njihovu smenu.
TT
Dobro je to što smo gledali vrhunski tenis neko vreme, a loše je što će "vrhunski" tenis narednih (kad ovi završe)godina biti gledanje desetak, malo iznad osrednjeg kvaliteta, tenisera. Bilo bi dobro da grešim, ali sumnjam da će u narednim godinama biti tenisa kao što su igrali pomenuti ili Sampras-Agasi. Mlađima će vrh biti tamo neki Zverev, Tim i slični. Nisu loši, ali nije to to.
Kao kod žena, svaka može biti br1, čak i one naše. Od onih belgijanki, te sestara Vilijams, nema tu nekog tenisa.
Nije poenta da jedan dominira, ali nije na odmet da postoji nekoliko dobrih.
Da napomenem, nije da se razumem u tenis, ali mi se ovako čini kad pogledam meč velike trojke/četvorke ili spomenutih žena, a posle sednete da gledate glavne pretedente za njihovu smenu.
TT
Sve ove današnje "mlade nade" u tenisu, nisu ni do kolena onim starim, mladim nadama.
Od Bekera, koji je, valjda sa 17 g. osvojio Wimbledon, do Novakove pobede na mastersu u Kanadi, kad je sa 21 g. do trofeja došao pobedom tadašnja prva tri reketa, Federera, Nadala i Rodika.
Od Bekera, koji je, valjda sa 17 g. osvojio Wimbledon, do Novakove pobede na mastersu u Kanadi, kad je sa 21 g. do trofeja došao pobedom tadašnja prva tri reketa, Federera, Nadala i Rodika.
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
*samo da napomenem da sutra startuju uvek_zasluzeno_medijski_dobro_propraceni_vaterpolisti na evropskom prvenstvu!
A koliko Djovak brani poena od proslog W? Koji ce biti ako pobedi? 9. ili 8.?
A koliko Djovak brani poena od proslog W? Koji ce biti ako pobedi? 9. ili 8.?
- Pulp Fiction
- Pridružio se: 19 Jul 2015, 21:52
- Garaža: Astra G 1.7 dti
Gori tenis nisam gledao od Izner - Anderson, i sada gospodin koji zakucava čim mu ne ide prvi servis nije ni za šta. A pri tome Đoković zna i da je vrati, Izner i on su samo udarali ti meni - ja tebi pa do TB ko pogreši... Tuga.
Ajmo Đokoviću da se ne umaraš previše, 3 seta i pehar.
Ajmo Đokoviću da se ne umaraš previše, 3 seta i pehar.