Putevi u Srbiji

Stanje na putevima, registracija, osiguranje i druge informacije
Odgovori
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:
Pridružio se: 09 Jan 2012, 18:49

Re: Putevi u Srbiji

Post od NexT »

Ogi napisao: Ta rupa kod sahta, popunili su je pre par meseci pa se opet napravila ali ja tu prolazim svaki dan pa vec po inerciji je obilazim.
ma sve je to ok, al moze da se uradi ponovo....

Mene vise je*e iskljucenje za petlje kod arene, od Genexa. Uradili su ga kao ivicnjak, svi u autu polete u stranu :uf:
Ogi
Banned
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017

Post od Ogi »

Sutra cu mozda da odem do NS-a pa posto nisam nijednom bio od kako su pustili te neke obilaznice i cuda, ne znam ni kako da odem ni da se vratim. :D Je l' mogu da idem starim putem prema autoputu, tamo pored Kemoimpexa itd ? Drugar mi kaze da je mnogo brze da posle aerodroma skrene negde desno pa izadjem ne znam ni ja gde !? :think:
Poslednja izmena od Ogi u 30 Sep 2012, 00:18, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
nuk
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
Garaža: Renault Espace 2.0dCi
Kontakt:

Post od nuk »

Nemas potrebe da komplikujes uopste, ides isto kao i pre sto si isao, pored kemoimpexa pravac na autoput. Jedino povedi racuna na iskljucenje za Novi Sad sa autoputa koje je dosta ranije nego pre, pratis table i ne mozes da pogresis.
Kad se budes vracao, nema iskljucenja za Zemun i Batajnicu nego te novi put vodi na autoput Zg- Bg

Sent from my SK17i using Xparent Blue Tapatalk 2
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:

Post od NexT »

mozes da ides isto kao ranije, a mozes na prvo iskljucenje posle aerodroma. Tim putem izlazis pravo na ukrstanje kod bataje sa starim.

Kad se vracas, samo picis pravo obilaznicom, iskljucis se za bg, i izlazis odma ispred apt, na zagrebacki.

Iskljucenje za NS ti je posle one Nis ili koja vec bese pumpa. Ides paralelno sa auto-putem nekih 2km i onda na drugo iskljucenje. Prvo je za Zr.
Korisnikov avatar
TheWickerMan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT

Post od TheWickerMan »

NexT napisao:
Iskljucenje za NS ti je posle one Nis ili koja vec bese pumpa.
Pumpa je Lukoil i zove se Minut Levo a sa desne strane je :)
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:

Post od NexT »

eto, moze i tako :D
Ogi
Banned
Reactions:

Post od Ogi »

NexT napisao:mozes da ides isto kao ranije, a mozes na prvo iskljucenje posle aerodroma. Tim putem izlazis pravo na ukrstanje kod bataje sa starim.

Kad se vracas, samo picis pravo obilaznicom, iskljucis se za bg, i izlazis odma ispred apt, na zagrebacki.

Iskljucenje za NS ti je posle one Nis ili koja vec bese pumpa. Ides paralelno sa auto-putem nekih 2km i onda na drugo iskljucenje. Prvo je za Zr.
:klanjamse: :doubleup:
Ogi
Banned
Reactions:

Post od Ogi »

Snasao sam se, hvala. Svidja mi se kako su uradili povratak iz NS-a u BG ali imam i neke primedbe. Kao prvo, sanjam, ali SANJAM dan kada cu do NS-a otici bez cunjeva i "radova" na putu. Cunjevi su uzgred budi receno u onom mrklom mraku potpuno neosvetljeni odnosno nemaju svetiljke sto je po meni neverovatno. Drugo, posto sam isao starom trasom, pored Metroa, nakon nadvoznjaka gde je odvajanje za Batajnicu, moja traka i traka onih koji idu od aerodroma se spajaju u JEDNU pod veoma ostrim uglom, to nisam ocekivao ili nisam dobro sagledao situaciju, mislio sam da ja idem u svoju a on u svoju pa sam coveku malo uleteo naglo ispred... :uplakan: to "resenje" je katastrofa!

Ne znam samo sta se sada radi na pocetku auto puta prema NS-u i zasto se ide dvosmerno suprotnom trakom !??
Takodje, nije mi jasno kako ce da obrisu dve zute pune preko mosta kod Beske kada se zavrsi renoviranje starog (kada se to ocekuje inace?) ?
Korisnikov avatar
Sloba
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
Kontakt:

Re: Одг: Putevi u Srbiji

Post od Sloba »

Neće ih brisati već ofarbati u crno.:smile:

Sent from my HTC One V using Tapatalk 2
Korisnikov avatar
nuk
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
Garaža: Renault Espace 2.0dCi
Kontakt:

Post od nuk »

Prvo, budi srecan da nisi uleteo sleperu u punoj brzini, tu cesto vidjam takve situacije a drugo, znak da nailazis na put sa pravom prvenstva je postavljen tako da ne mozes da ga omasis

Sent from my SK17i using Xparent Blue Tapatalk 2
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Post od trojanac »

Ko još gleda znakove na ovako fantastično projektovanim autoputevima? :mrgreen:

Drugarica se vraćala sa dečkom iz NS pre par nedelju, noću. Ona je ranije često putovala za NS, kaže ona njemu da vozi samo pravo i da stižu do Galenike, a odatle već zna i on kuda treba. Kad su prošli drugi tunel (na obilaznici) skapirali su da nešto nije kako treba. :kezo:
Kapiram ja da ljudi ne prate te informacije o izmenama u saobraćaju, ali pored toliko znakova, ne videti ni jedan, malo je ipak čudno. Oni su pršli isključenje za Banovce, pa isključenje kod aerodroma i kod Ostružnice. Kad su ukapirali da nešto debelo ne valja, okrenuli su se i isključili kod Ostružnice.
Posetite www.garaza.rs !
Korisnikov avatar
cozmo
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:50
Garaža: Peugeot 307 1.6 HDI

Post od cozmo »

cozmo napisao:Evo rupe kod nas na ulasku u naselje. Ulegao je asfalt, komsiluk je ubacio sut (rupa je duplo dublja nego na slici), velika je, a ovo je najprometnija ulica u naselju (prolazi i GSP) jer se tuda ulazi u naselje i ide ka centru. Poslao sam beograd putu (imaju onu stranicu gde prijavis udarne rupe) i bas me zanima da li ce odreagovati:

Slika
Bogami ovo je bilo brzo! Krenula je sanacija. Takodje, otvorila se jos jedna rupetina, pa vidim da i nju saniraju.

Trojanac, castis :mrgreen:
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
Korisnikov avatar
trojanac
Editor in Chief
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
Garaža: KIA Ceed JD 1.4
Kontakt:

Post od trojanac »

Ma gde brzo, ima 2 meseca da si prijavio. Ali nije problem da častim. :pivo:
Dobro je, sređuju i ono ulegnuće kod pumpe. Nisam zalazio na onu stranu prema školi, bilo je veliko ulegnuće i tamo na raskrsnici. Valjda će i to da srede. Ipak je to glavni put, autobusi idu tuda.
A pumpu tek kad nam srede, ima da bude kao Dejtonka kad je otvorena. :D
Posetite www.garaza.rs !
Korisnikov avatar
cozmo
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:50
Garaža: Peugeot 307 1.6 HDI

Post od cozmo »

Pa dobro, od 11 avgusta, nije lose, mislio sam da nikad doci nece :mrgreen:

A pumpa, ima da cela garaza da dolazi kad je otvore :mrgreen:

Sto se tice cascavanja, znas da moram "onu" nalepnicu da skinem i stavim drugu :)
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
Korisnikov avatar
dragvorl
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
Kontakt:

Post od dragvorl »

Potvrđena gradnja tunela kroz Frušku Goru

Autoput Novi Sad - Ruma koji podrazumeva i izgradnju tunela kroz Frušku Goru zajednički će finansirati AP Vojvodina i Republika Srbija.

Ministar finansija Mlađan Dinkić je rekao da će Vlada Srbije za sredstva za izgradnju puta konkurisati kod kineske Eksim banke. Ocenio je da je za izgradnju te deonice potrebno najmanje sto miliona evra i najavio da će zajednički tim dve vlade, pokrajinske i republičke, raditi na pripremi projektne dokumentacije.
On je naglasio da će najmanje 40 odsto kompanija iz Srbije raditi na izgradnji tog putnog pravca.
Dinkić je najavio da republičko ministarstvo za regionalni razvoj planira da izgradi i autoput Novi Sad-Zrenjanin i ocenio da će to biti glavni kapitalni projekat u pokrajini u narednom periodu.

http://www.021.rs/Novi-Sad/Vesti/Potvrd ... -Goru.html
SlikaSlika
Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Odgovori