Heinz napisao:
Trajekt za Kefaloniju je povratna (za nas troje) 115.7€ iz Kyllinija za Poros, ili 131.4€ iz Astakosa za Sami.
EDIT: na Kefaloniju može i sa Lefkade trajektom, ali mi je savetovano da je bolje preskočiti vožnju putićima duž cele Lefkade, tako da nisam ni razmatrao tu varijantu.
mi idemo sa lefkade, nydri fiskardo, 60 eur jedan pravac za nas dvoje i auto. Bolja je opcija koju je heinz izabrao ali kad sam se zaleteo pa rezervisao vec ajd da ne menjam.
Nismo išli do Fiskarda, jedino smo to propustili. Previše severno u odnosu na naš položaj. I Fteri je ostala za neki drugi put, ne znam kako bi do nje stigli.
Day Walker napisao: 16 Jul 2018, 16:57
Kakvi putici sa Lefkade kad se sad ide iz Nidria a ne iz Vasilikia?
Nisu te lepo informisali
OK, ali opet je Fiskardo za nas bio pogrešna destinacija. Opet je Astakos bolji. Za Kyllini mogu karte unapred da se kupe, a to najviše volim, da imam sve rešeno.
Ogi u kom si mestu? Mi se upravo vratili sa Tasosa evo nas u Dojranu na prenoćištu. Prelepo mesto. Mi smo obišli skoro sve plaže, najlepše su na južnom delu ostrava koje gledaju na pučinu. Obavezno u četvrtak u Teologos na grčko veče i na odličnu jagnjetinu.
I ja sam stigao u Dojran oko 17h. Isto kiša. Izašli jutros u 8:30 iz apartmana doručkovali i pravac plaža. Kupali se do 13:30 plaknuli se na plazi pod tusem presvukli i rucali u Limenasu pa na trajekt, napolju pakao, kako smo se primicali Makedoniji tako ti skoro jakne trebaju. Isli malo pre u Fuk Tak na večeru i sad se izležavamo u apartmanu, napolju kao da je jesen.