Pa da, ako ih gledamo kao samo jos jedan auto, sveukupno je S sigurno bolji, i CL je bio bolji od proslog Contija, ali je to najmanje bitno kod Bentlija, niti se trudi da se takmici sa bilo kime, jer je klasa za sebe. Ako bi gledali cisto hladno, oprema, brzina, prakticnost, samo matematicki takoreci, onda S kupe moze biti bolji.
Luksuz, ekskluzivnost, detalji i materijali su dovoljni da Conti stave iznad, jer se zbog toga i kupuje.
Kao sto sam i rekao, ja ne bih pogledao S kupe pored Contija.
Veče u kome se svi slazu je protraceno. Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Ne razumem tacno na sta mislis kada kazes kao samo jedan auto iskreno,ne vidim nesto gde je s coupe u prednosti (iako je s63 najbolji auto u koji sam usao),novi bentley iskreno nisam ni video uzivo ali obzirom da je nekih 5 godina mladji cisto sumnjam da zaostaje za s coupeom po bilo kom osnovu. Al jbg,zato i kosta 100k vise,a kada izadje novi s coupe on ce,siguran sam,biti tehnoloski bolji auto od bentlija ali opet ostaje taj x faktor (koji je prodavao bentli "iz 2004" za dosta vecu cenu od s coupea,koji je naravno svemirski brod za stari kontinental).
Medjutim mercedes je sa s coupeom zasao u tu "luks" klasu,niko od ostalih klasicnih premiuma nema konkurenta luksuznom kupeu tog kalibra. Bolestan auto,od detalja do samog motora i zvuka (novi 4.0 je dosta agresivniji od starog motora u pre-fl verziji,i neocekivano je da tako luksuzan i elegantan kupe moze tako sirovo da se cuje).
ma katastrofa. Da l juče mu poslali ponudu za taj beli (ili u petak) sa 2000 km. Danas popodne gledamo oglas, sad ima 4500 km na satu. To cena ide dole i to debelo. Kaže da će da ga presvuče folijom.
Onaj beli ima odličnu opremu, skoro sve od opreme. Sva tri paketa + dosta opcija.
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''