Grčka
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Re: Grčka
Skala Rachoni.
Video si slike koje sam danas slikao, savrseno je bilo I onda odjednom, oko 18h, sve se preokrenulo, olujcina krenula da se sprema, srecom samo je kisa pala a delovalo je da ce biti mnogo gore, grmi, seva, ludilo. Malopre je prestala ali sveukupno isto je kao prosle godine kada smo prva 3 dana proveli u apartmanu. Neverovatno.
Video si slike koje sam danas slikao, savrseno je bilo I onda odjednom, oko 18h, sve se preokrenulo, olujcina krenula da se sprema, srecom samo je kisa pala a delovalo je da ce biti mnogo gore, grmi, seva, ludilo. Malopre je prestala ali sveukupno isto je kao prosle godine kada smo prva 3 dana proveli u apartmanu. Neverovatno.
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Pozdrav momci iz Platamonasa. Stigli oko 16.30 po grčkom vremenu, krenuli oko 5.00 iz NS-a po našem. Vozio kroz kišu celo vreme, tek kada smo se primakli Evzoniju pobegli smo iz oblaka ali nas je odjednom zapljusnula neviđena sparina i vrućina i to na samoj granici. Iz 18 stepeni na 36 u roku pola sata, otprilike, kao da si u rernu odjednom ušao. Opet sam se zajebao da odem na Evzoni jer mi je autoput delovao pust i mislio sam garant nema gužve. No proveli na kraju sat i 10 min u koloni, a da se nisam prebacivao u one koje brže idu - i duže bi čekali. Iz Srbije u Makedoniju ušli vrlo brzo, iz Makedonije izašli za 8 minuta, a da uđemo u Grčku čekali oko podneva sat i nešto. A Platamonas? Duplo veći nego što sam mislio i da mi je neko rekao da ću u sred Olimpijske oblasti naći mesto gde ću se obradovati kad čujem srpski na ulici - ne bih mu verovao. Ali eto, postoji i takvo mesto. Naše tablice su izgleda ovde vrlo retke. Mesto je krcato Grcima.
TT
TT
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Posdrav sa Kefe, stogosmo pre sat vremena u Argostoli.
Imao sam srece da mi je trajekt iz Nidrija isplovio u 9, jer se razduvalo i vec su krenuli talasi. Kad smo stigli, rece mi nas konzul da su otkazani ostali polasci iz i ka Nidriju.

Fiskardo s trajekta

Sent from my iPhone using Tapatalk
Imao sam srece da mi je trajekt iz Nidrija isplovio u 9, jer se razduvalo i vec su krenuli talasi. Kad smo stigli, rece mi nas konzul da su otkazani ostali polasci iz i ka Nidriju.

Fiskardo s trajekta

Sent from my iPhone using Tapatalk
Brzine idu u H-a !!!

-
- Banned
Sarance, kada pocinje grcko vece I je li generalno u Teologosu ili bas u tom restoranu ? Bas sam ove godine hteo u taj, prethodne dve sam bio u onom pre njega sa leve strane a taj ima ludilo pogled I strasnu terasu.
-
- Banned
Dranje ! Svake godine je sve skuplje, ove drasticno. 22 evra za auto, 4 za odrasle, 2 za decu. Deca ispod 3 ili 4 ne placaju ali su prijatelja zeznuli i naplatili za klinca od 6 god 4 evra a kao za mladjeg nisu. Previse stvarno, 70 evra samo za trajekt, 4,8 evra nova putarina u jednom pravcu I taksa od 1,5 e po osobi od ove godine, turisticka, nisam jos pitao da li I deca placaju. Tejekt je prosle godine bio ispod 30 ja mislim, 26 ili tako nesto za nas 4... nije bilo takse, nije bilo putarine.
Ako ides preko Evzonija ima jos jedna nova putarina.
Ako ides preko Evzonija ima jos jedna nova putarina.