Registracija vozila
Re: Registracija vozila
A mogli su samo lepo da provere kočnice, trapove, signalizaciju, izduvne gasove i koroziju i niko ne bi imao osnova da se buni. Ovako te jebu za folije, za felne, za boju, za oznake... i kad ulickaš da to bude njima lepo oku opet imaš auto koji nema ispravne kočnice i dimi kao Tomi lokomotiva.
tapatalk pro @ h7l
tapatalk pro @ h7l
- Sinisa G.
- Pridružio se: 11 Feb 2014, 11:25
- Garaža: GTS, EVO500, GSI
Meni registracije dolaze u januaru i februaru.
Ako budu i dalje srali sa tim, ja cu onda da vozim neregistrovane aute i da me boli
Ako budu i dalje srali sa tim, ja cu onda da vozim neregistrovane aute i da me boli

Slegnuce se malo prasina oko te price, sve i svasta se pisalo po forumima oko toga sta ce sve proveravati. Bice promena sigurno, ali mislim da ce samo strozije kontrolisati ono sto su i do sada.
Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka
Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka
Ja imam prikolicu kojoj registracija ističe za manje od mesec dana, kada i kolima. Nemam ideju kako ću bez kuke da je oteram na tehnički.
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Sto bez veze, neko ne voli da mu pise ista na gepeku. To jeste fabricka opcija.somi-car napisao: 19 Jul 2018, 13:35 To sam i ja cuo od lika od koga sam kupio auto. Medjutim nekako mi je bila prica bezveze ali ocigledno da postoji ta mogucnost....

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
- igor_harris
- Pridružio se: 12 Jan 2017, 13:47
- Garaža: 2004 Mazda 3 (1.6CD)
Jel postoji negde neka zvanicna informacija? Sve se svelo na neke polu-informacije, FB statuse, slike nekog papira koji lici na sve, samo ne na zvanican dopis agencije za bezbednost saobracaja ili saobracajne policije.
Meni cela ova prica lici na "fejk njuz" od koje neko ima korist.
Meni cela ova prica lici na "fejk njuz" od koje neko ima korist.
Neverovatno šta čitam.
Ja mislim da se oni svako jutro napiju, naduvaju trave,i nagurani LSD i smišljaju čime bi mogli jebati narod.
Npr. ako je neki prastari Audi 80 Quattro, jel mora i ta značka da se zalepi?
Ja mislim da se oni svako jutro napiju, naduvaju trave,i nagurani LSD i smišljaju čime bi mogli jebati narod.
Npr. ako je neki prastari Audi 80 Quattro, jel mora i ta značka da se zalepi?
- somi-car
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:50
- Garaža: Skoda Superb, Opel Combo
Ocigledno da mora, ali samo ako pise turbo 
Npr meni je 607 iz Svajcarske doteran sa znakom gde pise 007 tj prvu cifru 6-ticu su zamenili sa 0. Verovatno se neko zajebavao...
I sta sada? Ne mogu da prodjem kao James Bond?

Npr meni je 607 iz Svajcarske doteran sa znakom gde pise 007 tj prvu cifru 6-ticu su zamenili sa 0. Verovatno se neko zajebavao...
I sta sada? Ne mogu da prodjem kao James Bond?
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Moj auto nema oznake i kada sam kucao VIN u neke dekodere opreme ta stavka je bila posebno napisana da je takav poručen, bez znački pozadi.
Samo Bmw znak ima naravno...
Samo Bmw znak ima naravno...
Pa moraćeš da lepiš oznake. Valjda bolje zna naš zakonodavac od BMW-a šta treba da stoji na gepeku.
tapatalk pro @ h7l
tapatalk pro @ h7l
Siguran sam da će za nekoliko dana da se pojavi neki heroj na konju i da spase sirote građane i od ove muke. Naravno, tek kad priča obiđe krug po novinama, Pinku, SATu i sl...
Da li je smijesno ili tragicno, vjerovatno oboje.
Послато са Redmi Note 4 уз помоћ Тапатока
Послато са Redmi Note 4 уз помоћ Тапатока
- igor_harris
- Pridružio se: 12 Jan 2017, 13:47
- Garaža: 2004 Mazda 3 (1.6CD)
+1Velja napisao:Siguran sam da će za nekoliko dana da se pojavi neki heroj na konju i da spase sirote građane i od ove muke. Naravno, tek kad priča obiđe krug po novinama, Pinku, SATu i sl...
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Treba u vidu imati jos jedan momenat.
Moguce da su se tehnicki pregledi malo uprili, i iz neznanja i straha vracaju za ovakve gluposti.
Ja sam imao prosle godine problem sa brojem sedista, na par mesta me vratili, zvao sam AMS gde su mi rekli da moj auto nije sporan i da se vrv radi o njihovom neznanju te da probam na drugim mestima sto sam na kraju uradio i uspeo...
Послато са HTC U Play уз помоћ Тапатока
Moguce da su se tehnicki pregledi malo uprili, i iz neznanja i straha vracaju za ovakve gluposti.
Ja sam imao prosle godine problem sa brojem sedista, na par mesta me vratili, zvao sam AMS gde su mi rekli da moj auto nije sporan i da se vrv radi o njihovom neznanju te da probam na drugim mestima sto sam na kraju uradio i uspeo...
Послато са HTC U Play уз помоћ Тапатока
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Sedista?

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money