Servis - Razno
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Re: Servis - Razno
Hoće samo original, a na KP uglavnom ima desni.
Našao je zamenski i planira da ga stavi, dok ne stigne original, koji će onda staviti kada se vrati sa odmora.
Da ne bi farbao, rekoh mu da menja masku, pretpostavivši da je moguće, ako i kod drugih.
Našao je zamenski i planira da ga stavi, dok ne stigne original, koji će onda staviti kada se vrati sa odmora.
Da ne bi farbao, rekoh mu da menja masku, pretpostavivši da je moguće, ako i kod drugih.
Zamenski 5.320 dinara, ako danas poruci stize u petak posle 14h.
(elekto pokretni, rucno preklopivi, sa grejacem, zakrivljeno staklo, hrom staklo, sa migavcem, kuciste prajmer, nosac retrvozora u prajmeru) prenosim opis prodavnice.
Treba proveriti verziju 308, mesec, godinu sklapanja tj preko broja sasije da li u svemu odgovara originalu.
http://www.autoplaneta.rs/polcar-katalog
edit, vidim u medjuvremenu da je nasao.
(elekto pokretni, rucno preklopivi, sa grejacem, zakrivljeno staklo, hrom staklo, sa migavcem, kuciste prajmer, nosac retrvozora u prajmeru) prenosim opis prodavnice.
Treba proveriti verziju 308, mesec, godinu sklapanja tj preko broja sasije da li u svemu odgovara originalu.
http://www.autoplaneta.rs/polcar-katalog
edit, vidim u medjuvremenu da je nasao.
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Hvala, premostiće nekako dok ne stigne original.
Primecujem da Dekarbonizacija kod nas postaje sve popularnija, kakva su vasa misljenja, da li vredi raditi?
I don't have a short temper, I just have a quick reaction to bullshit !
Odavno se to uspesno radi sa vodom tj aerosolom, nije potrebna nikakva specijalna masina a ni hemija sve dok je motor u normalnom stanju.
Ako je vec zapusen Wynns metod prisilnog hemijskog ciscenja je dobro resenje, radio sam to na benzincu i rezultat je odmah primetan nakon tretmana.
Ako je vec zapusen Wynns metod prisilnog hemijskog ciscenja je dobro resenje, radio sam to na benzincu i rezultat je odmah primetan nakon tretmana.
A kako deluje dekarbonizacija na DPF? Ja kapiram da se dekarbonizacijom skidaju naslage gareži iz motora, ali šta se dešava kada sve to prođe kroz DPF? Da li se i on tako čisti ili bi moglo da se desi da se zapuši?
- Sinisa G.
- Pridružio se: 11 Feb 2014, 11:25
- Garaža: GTS, EVO500, GSI
Odvod vode izz kucista filtera
- dejanvp
- Pridružio se: 07 Apr 2014, 17:25
- Garaža: Mercedes C200 Kompressor Sportcoupe, Fiat Brava 1,6 16v
Ljudi pojavio mi se negde kod volana zvuk kao da trlja guma o gumu i to samo u mestu kada namotam volan. Sta moze biti? Cisto da znam dok ne odem do majstora posle vikenda. Auto je Mercedes W203 sportkupe.
Nista strasno. Resavaju majstori podmazivanjem. Stave auto na dizalicu, pridju sa donje strane, pozmazu I gotovo. Duze traje process ulaska u radionicu, dizanja I spustanja vozila nego sto majstoru treba da pridje delu koji skripa. Zaboravio sam kako se zove deo/mesto koje podmazu.
-
- Banned
- Pridružio se: 01 Okt 2012, 12:38
- Garaža: Suzuki S-Cross 4x4 1.6TD Sergio Celano
Vezano za Opel servis, da li neko ima kontakt sa Nesom koji radi u zvanicnom servisu (Beoauto?) kao elektricar a ima opcije za opravke u svom aranzmanu gore iznad Malog Mokrog Luga.... Opravljao mi je kola x puta nego sam izgubio telefon i sa time mi je otisao njegov broj.
Alternativno moze i Cvele iz istog servisa pa ce mi on dati Nesin broj...
Alternativno moze i Cvele iz istog servisa pa ce mi on dati Nesin broj...
Jel ima neko iskustva sa autoservisom u okviru Gazela komerc? Svratio malopre da kupim sijalice i vidim da imaju, na oko, solidan servis a na 200m su mi od stana. Takođe moj majstor kupuje delove u Gazeli tako da verujem da ne valjaju neke kopije. Cena radnog sata im je 1500 dinara, ali ne pitah daju li garanciju na izvedene radove.
DPF se cisti temperaturom ili hemijom.
Ovo prvo je 100% uspesno i koristi se taj princip na filterima cadji vec 50tak godina (doduse ne u autu ali sve identicno funkcionise kao postupak i kao rezultat).
Ovo prvo je 100% uspesno i koristi se taj princip na filterima cadji vec 50tak godina (doduse ne u autu ali sve identicno funkcionise kao postupak i kao rezultat).
Brt????A170T napisao:Prilikom zamene filtera goriva jel treba dopuniti novi filter gorivom?
Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka
Kako da ga dopuniš???

Čim daš kontakt na ključu, dopunjen je

Послато са GT-I9515 уз помоћ Тапатока
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Ako nema pumpu u rezervoaru, izvesno nije, u tom slučaju postoji ručna pumpica pa se "nadruka" gorivo pre paljenja
Sent from my LEX820 using Tapatalk
Sent from my LEX820 using Tapatalk