Pa da isto sto su i meni rekli. Kao morate da insistirate da izadju na teren i to moraju po zakonu. Na moju konstantaciju da je to veliko cimanje jer se zapisnik ceka i do 14 dana i gde oni za to vreme nece da odobre popravku, rekli su da je to politika firme.
Sestrinska firma od firme u kojoj radim ima sva vozila osigurana kod AMS 0% ucesca u steti i 0 evra, neogranicen broj steta godisnje, preko 30 automobila. Uslovi na papiru full. Udario vozac auto u drugi isparkiravao se i zakacio drugi auto. Steta na novom Superb oko 1500e, na drugom autu steta ma 300e mozda. Popunili evropski izvestaj i naravno nisu zvali MUP. Auto je u AMS osiguran i od autoodgovornosti. Paradox, AMS ce da isplati stetu ovom sto nije kriv, a odbija da isplati stetu na Superb po osnovu KASKA, jer je steta preko 300e po kasko osiguranom slucaju, a nema policijskog zapisnika. Stigao je dopis gde traze da se odstetni zahtev dopuni policijskim zapisnikom ili u suprotnom zahtev ce biti odbacen.
Izgubice 30 automobila sa osiguranja...
Ja sam im danas prijavio i drugu stetu posto mi istice kasko kod njih za 15 dana da mi oprave, najverovatnije necu imati ucesce od 50e i begam od njih.
Verovatno ni sa drugom osig. kucom se necu usreciti bog zna kako, ali makar mi nece trebati pol. zapisnik za sitna cukanja, a i ja se nadam da necu nikad ni videti kakvi su