Grčka
- igor_harris
- Pridružio se: 12 Jan 2017, 13:47
- Garaža: 2004 Mazda 3 (1.6CD)
Re: Grčka
Pa ja sam i na Skijatosu placao 1.9e benzin, a opet nije tako zabaceno ostrvo. To je uobicajena cena za GR ostrva izgleda...
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Prosle god aam benzin na Kefaloniji placao nepuna 2€ a ove god je 1.7€.
Dizel sam juce platio 1,4x.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Dizel sam juce platio 1,4x.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Brzine idu u H-a !!!

- somi-car
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:50
- Garaža: Skoda Superb, Opel Combo
Jedno glupo pitanje ali bas me kopka a ne bih da postavljam pitanje po raznim grupama na FB.
Recimo, kupim stan u GR. I sad naravno želim da ga izdajem tokom celog leta. Kako je moguće izvesti to rentiranje i održavanje stana?
Kapiram da rentiranje mogu da poverim nekoj agenciji ali ko ce taj stan da cisti i održava nakon nečijeg boravka? Da li i za to postoje neke agencije koje se time bave?
Recimo, kupim stan u GR. I sad naravno želim da ga izdajem tokom celog leta. Kako je moguće izvesti to rentiranje i održavanje stana?
Kapiram da rentiranje mogu da poverim nekoj agenciji ali ko ce taj stan da cisti i održava nakon nečijeg boravka? Da li i za to postoje neke agencije koje se time bave?
Za 1 stan mislim da nije isplativo. Baš sam nedavno s goblinom pričao na tu temu.
Evo zbog čega:
U Grčkoj je ogromna ponuda smještaja. Samim time i cijene smještaja su relativno niske i prostor za rast cijena rente apartmana je veoma mali iz sasvim jednostavnog razloga što oni gosti koji imaju više novca, radije idu u neki hotel nego u obični stan.
Osim toga,kako sam razumeo da Grci i nisu baš nešto raspoloženi da se kidaju od posla, morao bi dati veliki procenat da bi neko uopšte prihvatio da se bavi s time.
Posle nekog vremena bi ti taj stan postao više opterećenje nego neka korist.
Evo zbog čega:
U Grčkoj je ogromna ponuda smještaja. Samim time i cijene smještaja su relativno niske i prostor za rast cijena rente apartmana je veoma mali iz sasvim jednostavnog razloga što oni gosti koji imaju više novca, radije idu u neki hotel nego u obični stan.
Osim toga,kako sam razumeo da Grci i nisu baš nešto raspoloženi da se kidaju od posla, morao bi dati veliki procenat da bi neko uopšte prihvatio da se bavi s time.
Posle nekog vremena bi ti taj stan postao više opterećenje nego neka korist.
- speedy stikis
- Pridružio se: 01 Jul 2016, 12:27
Ako mislis na moje slike, ja ne znam kako se ovde kace slike

Pre sam znao bila je ikocona sada blage ne znam
Kazu da su oni stalni gosti mnogo godina unazadgrujicd napisao: 20 Jul 2018, 09:44
Ali zanimljivo kako baš Italijani. Mora da je neka njihova veća agencija odradila čartere.
U razvoj ostvra tj infrastrukturu mnogo su pomogli grcki gastosi iz amerike
Danas sam bas bio na jednoj plazi kao da sam u americi

Izgleda svim gastosima je jedna stvar zajednicka
Lalovi na kapiji, mada ovi grcki su mnogo manji od "nasih"

- igor_harris
- Pridružio se: 12 Jan 2017, 13:47
- Garaža: 2004 Mazda 3 (1.6CD)
Ajde da okačim neku sliku sa Skijatosa. Termin je 28. maj, zato je bilo ovako malo ljudi. Btw, svih 10 dana ni traga oblacima.