Parkiranje
Re: Parkiranje
Dorcolska sabanija 101.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- stejer
- Pridružio se: 11 Mar 2018, 03:04
- Garaža: Corsa C 1.8 GSI, Audi A3 1.9 TDI, VW Scirocco 2.0 TSI DSG, BMW F10 525d xDrive, Leon Cupra 280 DSG
Dal su bre ovi ljudi normalni...
- igor_harris
- Pridružio se: 12 Jan 2017, 13:47
- Garaža: 2004 Mazda 3 (1.6CD)
Sumnjam da je bas morao ovako da se parkira. Mislim da je ovo posledica stanja uma, sta sve vidjam svaki dan po ulici nista me vise ne cudi. Ajde sto ljudi vise nemaju obzira prema drugima, nego sad prelazimo u fazu autodestrukcije.
Svaki slobodan cm mora biti iskorišćen za parking, jer u nekim delovima grada nema apsulutno više gde da se parkira.
^ Pa to je onda problem grada.
Sednem juče u kafić da popijem kafu sa kumom i dolazi neki gastos, nemačke tablice, sa X5. Prvo se guzio 3 minuta pošto očigledno ne ume da se parkira paralelno, e onda došao na ideju da se parkira popreko i da zauzme i parking mesto i trotoar. Potom je nekom ko je došao sa drugim autom pričao gde da se parkira i da ne plati parking iako se u tom trenutku (17h) naplata parkinga nije vršila (subota). Zaista mi nisu jasni ti ljudi kojima to primitivno razmišljenje ne izlazi iz glave. Stisnuo se za 40 dinara za parking a sa druge strane puši tompus i vozi auto od 50+ k€. Baš me inzeresuje da li sme to isto u Nemačkoj da pomisli, a tek da to isto i uradi.
tapatalk pro @ h7l
Sednem juče u kafić da popijem kafu sa kumom i dolazi neki gastos, nemačke tablice, sa X5. Prvo se guzio 3 minuta pošto očigledno ne ume da se parkira paralelno, e onda došao na ideju da se parkira popreko i da zauzme i parking mesto i trotoar. Potom je nekom ko je došao sa drugim autom pričao gde da se parkira i da ne plati parking iako se u tom trenutku (17h) naplata parkinga nije vršila (subota). Zaista mi nisu jasni ti ljudi kojima to primitivno razmišljenje ne izlazi iz glave. Stisnuo se za 40 dinara za parking a sa druge strane puši tompus i vozi auto od 50+ k€. Baš me inzeresuje da li sme to isto u Nemačkoj da pomisli, a tek da to isto i uradi.
tapatalk pro @ h7l
- kragujevac
- Pridružio se: 16 Jul 2016, 08:46
- Garaža: Jaguar XF 4.2 V8 (NA)
Sme i da pomisli i da uradi, samo što će to u D u rekordnom roku da ga košta više stotina Evra, pa se zbog toga ne odlučuju često za takve poduhvate.
A za način razmišljanja......E pa to ide po pravilu "može čovek iz sela, ali selo iz čoveka teško".
A za način razmišljanja......E pa to ide po pravilu "može čovek iz sela, ali selo iz čoveka teško".

Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Ljuba Moljac
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Ima tu još jedan aspekt, bez ulaženja u ostale detalje priče.
Treba imati u vidu da sa stranog telefona ne može da se plati parking kao sa našeg, a onih papirnih kartica ko zna gde ima. U toj sam situaciji kad odem u Podgoricu, ali tamo srećom ima dosta parkinga sa rampom pa ne moram često da cimam ljude da šalju poruke umesto mene.
Treba imati u vidu da sa stranog telefona ne može da se plati parking kao sa našeg, a onih papirnih kartica ko zna gde ima. U toj sam situaciji kad odem u Podgoricu, ali tamo srećom ima dosta parkinga sa rampom pa ne moram često da cimam ljude da šalju poruke umesto mene.
Traume iz detinjstva i kompleksi. Barem tako ja vidim to ponašanje.
Pre 10ak godina, lokal u kom sam radio je imao ispred mini baštu, 4 stola. Sednu tad 2 gazdina poznanika, jedan je bio vlasnik nekog splava. Vozio je Cayenna (sa sve onim rupičastim rukavicama) Bulevar Revolucije, nailazi parking servis, lik skače, kuka, moli, kumi, ciganiše se do besvesti da mu ne piše kaznu za parking. Na kraju je valjda dečko odustao i otišao, da bi ovaj "baja" seo i ortaku rekao "ma bre ni pekaru hleb ne plaćam, boli me...."
Sent from my 3310
Pre 10ak godina, lokal u kom sam radio je imao ispred mini baštu, 4 stola. Sednu tad 2 gazdina poznanika, jedan je bio vlasnik nekog splava. Vozio je Cayenna (sa sve onim rupičastim rukavicama) Bulevar Revolucije, nailazi parking servis, lik skače, kuka, moli, kumi, ciganiše se do besvesti da mu ne piše kaznu za parking. Na kraju je valjda dečko odustao i otišao, da bi ovaj "baja" seo i ortaku rekao "ma bre ni pekaru hleb ne plaćam, boli me...."
Sent from my 3310
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Ciganija, džabe ti sve ako slinavis pred svima i za sve da bi usparao koji cent, njihov obraz očigledno vredi 40din.
Za vreme exita u kafiću momak sa lepim a6c7 ristajling traži od konobara da mu uplati parking, a on njega da časti .
Sent from my STF-L09 using Tapatalk
Za vreme exita u kafiću momak sa lepim a6c7 ristajling traži od konobara da mu uplati parking, a on njega da časti .
Sent from my STF-L09 using Tapatalk
- kragujevac
Ko mu je kriv, u Beču po bečkim pravilimagrujicd napisao: 22 Jul 2018, 11:11 Treba imati u vidu da sa stranog telefona ne može da se plati parking kao sa našeg, a onih papirnih kartica ko zna gde ima.e umesto mene.

Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Ljuba Moljac
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Nije to baš praktično rešenje ako nemaš dual sim telefon, jer onda nisi dostupan na svom uobičajenom broju. Ili imaš neki forwarding?
- kragujevac
Nemam , ostavim Whatsapp registrovan na nemački broj a ubacim telenor karticu u mobilni.
Shvatam ja da ima ljudi koji moraju uvek da budu dostupni, ali onda brate neka kupi ili dual-sim ili nek kupi još jedan mobilni pa nek bude dostupan do mile volje. Ovako idiotski parkirati i praviti se lud je baš teška šabanija.
Kod nas u KG ispred zgrade je prostor širine tri parking mesta koji se ne naplaćuje zbog toga što u stvari važi kao požarni put. Naravno da nije označen i naravno da je uvek zaparkiran sa tri auta koji tu ne plaćaju parking. Mi kad smo dole strogo pazimo da se ne parkiramo tu, iako nigde ništa ne piše niti ima znaka zabrane. Meni je dovoljno što ja znam da tu ne treba parkirati iz razloga požarnog puta i zato ne radim to. Izgleda da rezonujem kao da sam sišao sa neke druge planete.
Shvatam ja da ima ljudi koji moraju uvek da budu dostupni, ali onda brate neka kupi ili dual-sim ili nek kupi još jedan mobilni pa nek bude dostupan do mile volje. Ovako idiotski parkirati i praviti se lud je baš teška šabanija.
Kod nas u KG ispred zgrade je prostor širine tri parking mesta koji se ne naplaćuje zbog toga što u stvari važi kao požarni put. Naravno da nije označen i naravno da je uvek zaparkiran sa tri auta koji tu ne plaćaju parking. Mi kad smo dole strogo pazimo da se ne parkiramo tu, iako nigde ništa ne piše niti ima znaka zabrane. Meni je dovoljno što ja znam da tu ne treba parkirati iz razloga požarnog puta i zato ne radim to. Izgleda da rezonujem kao da sam sišao sa neke druge planete.

Ljuba Moljac
Ljuba Moljac
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Upravo, i za to nisu ljudi krivi...Heinz napisao:Svaki slobodan cm mora biti iskorišćen za parking, jer u nekim delovima grada nema apsulutno više gde da se parkira.
Послато са HTC U Play уз помоћ Тапатока
Daleko smo mi od resenja tog problema. Resenje bi bilo pravljenje parkinga i normalizacija postojecih parking mesta, kao i zabrana kupovine auta, ako nema slobodnih parking mesta.
Ovako dolazimo do toga da neko ima 5 krseva, a ukupno vise auta nego mesta da stanu.
Ovako dolazimo do toga da neko ima 5 krseva, a ukupno vise auta nego mesta da stanu.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.