Hrvatska
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Re: Hrvatska
Jel neko bio u mestu peroj na istri. Tamo dje su crnogorci. Ima li neka pristojna plaza?
Moj kolega rado ide tamo, ima i spomenik partizanima na ćirilici. Brioni su blizu.
Za plaže nzn, meni je dovoljno da je more
Za plaže nzn, meni je dovoljno da je more

- Darko
Pa da, bokelji iz 1600 godine zive tamo.
Cujem da imaju novu nasutu pescanu plazu i setaliste. Do pule moze i biciklom brzo da se stigne. Deluje kao ok opcija da se ode na 5 dana.
Cujem da imaju novu nasutu pescanu plazu i setaliste. Do pule moze i biciklom brzo da se stigne. Deluje kao ok opcija da se ode na 5 dana.
- Darko
Koliko je sad tacno putarina od lipovca do rijeke?
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Iliti 200HRK ako ti je lakše, da ne tražiš. 125 ili 130 je do Zagreba. Pa posle još 70 do Rijeke.
Nešto ispod 30 evra u našoj valuti.
Sent from my HTC Desire 626 using Tapatalk
Nešto ispod 30 evra u našoj valuti.

Sent from my HTC Desire 626 using Tapatalk
Posetite www.garaza.rs !
- Darko
U mamu im lopovsku.
Boravicu ovde par dana. 3-4 dana kupanja i nazad kuci. Plaza im ima plavu zastavu.

Boravicu ovde par dana. 3-4 dana kupanja i nazad kuci. Plaza im ima plavu zastavu.
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Ovaj mali mol i oni temelji ostaci od onog vojnog odmarališta? Zadnji put kad sam prošao pre 5-6 godina, skrenuo s puta ka ulazu, mislim da je i dalje stajala kućica sa čuvarom, rampom. A reče mi neko da je bila neka žešća afera sa tim odmaralištem.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Boringly average, but also perfect for school run mums
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Istra i nije baš neka kupališna destinacija, čak i kada je vrelo leto, a kamoli po ovakvom kišovitom letu. Može lako da se desi da imaš 3-4 dana razlegadanja okoline, što naravno nije loše, ali nije ni kupanje.Darko napisao: 23 Jul 2018, 00:32 U mamu im lopovsku.![]()
Kao npr danas...
- Darko
Najavise za vikend 33 34c i jako sunce. Meni je to i previse. Ja volim kad je 25-30c.
Za 3 4 dana nema blize destinacije od istre. Zapravo hteo sam u izolu ali nisam nasao smestaj. A ostatak hrvatske ne bih posecivao.
Za 3 4 dana nema blize destinacije od istre. Zapravo hteo sam u izolu ali nisam nasao smestaj. A ostatak hrvatske ne bih posecivao.
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Možeš i u Crnu Goru, Ohrid ili neko drugo jezero da se iskupaš...
Ako hoćeš na 3-4 dana baš u Hrvatsku, sedni na avion do Brača, imaš tamo 7-8 dobrih plaža i vratiš se nazad...ili ako nema sada mesta za Brač, sedneš na avion za Split, pa na trajekt i odeš na Brač, Hvar, itd...
Ako hoćeš na 3-4 dana baš u Hrvatsku, sedni na avion do Brača, imaš tamo 7-8 dobrih plaža i vratiš se nazad...ili ako nema sada mesta za Brač, sedneš na avion za Split, pa na trajekt i odeš na Brač, Hvar, itd...
Samo rezerviš taxi od aerodromo do luke unapred, jer deru (naplatili 80€ umesto 30€).
- Darko
Ne bih se cimao tako nesto za par dana. Pogotovo sto avion, trajekt kosta. Nemam ja tih para..
Imam na istri neke prijatelje italijane, kao i rodjake u trstu da posetim pa mi dodje idealno tamo. Taman napravim krug.
Uzeo sam stan, 79e je dnevno 60kvm. 4 kreveta. Ima pogled na more. Cak i playstation
Pula je na 9 km pa ce biti i ponesto istorijsko da se obidje.
Imam na istri neke prijatelje italijane, kao i rodjake u trstu da posetim pa mi dodje idealno tamo. Taman napravim krug.
Uzeo sam stan, 79e je dnevno 60kvm. 4 kreveta. Ima pogled na more. Cak i playstation

Pula je na 9 km pa ce biti i ponesto istorijsko da se obidje.