AleksaZP napisao:To za max brzinu nije tacno merio sam sa navigacijom oko 159-160 je isao
perfiko napisao:AleksaZP napisao:
@perfiko Nema bord komp, ako si mislio zbog potrosnje ja na plinu merim od cepa do cepa i uvek varira 5.5-6l zavisi od plina i nacina voznje ali nikad preko 6l
Jednom mi je trosio na auto putu na 160km/h na 4400rpm oko 7.5l
To me i buni. Kako si uspeo ceo rezervoar da izvozaš konstantnom brzinom (bilo da je ona 120 ili 160km/h, inače max brzina ti je fabrički deklarisana na 145 ako se ne varam)? Rekao bih da ti je taj zaključak koliko troši pri kojoj brzini prilično proizvoljan.
Nisam naravno trosio ceo rezervoar nego na primer sipam pun i predjem 100km i opet odem i sipam pun i to sto sam sipao je u stvari potrosnja na 100km, a s'obzirom da sam to radio na autuputu to je onda potrosnja na auto putu na kojem uglavnom vozim 120

i za 160 sam isto tako vozio, kazem jos jednom ko ne veruje sipamo odemo vozimo se pa cemo da vidimo

Pazi,meni tempomat bio na 180-225 km/h po brzinometru do Jagodine,prosek mi je bio <130 km/h, ne secam se tacno...
Jos nisam video da brzinometar pokazuje manje od stvarne potrosnje i to 15 km/h,a ni da auto kome je fabrika deklarisala 145,ide 160 po GPS-u,uvek je manje.
Ono sto te je perfiko pitao je kako si ti uspeo od pumpe,do pumpe da vozis 160 m/h,pa da znas da ti trosi 7.5l pri toj brzini...
Taj auto da trosi toliko pri brzini koja mu je veca od maximalne je naucna fantastika.
Meni auto pri 160 trosi 7.5l,tako da taj ispod 10 ne moze nikakvom magijom da trosi.
Naravno,ako si zaista vozio 160 i ako to nije nizbrdo,tada i meni pri 160 trosi 4l...
Taj auto ima malu potrosnju po gradu i pri malim brzinama na magistrali ,to jest ,zbog male tezine ne oseca toliko kreni/ubrzaj-stani/uspori rezim,ali vec preko 100 krece dosta da raste zbog lose aerodinamike,slabog motora,menjaca i svega ostalog...