Grčka
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Re: Grčka
Za ova 3 dana nisam video ikoga da je stao da sipa, štaviše i taj malićan što prodaje se muva samo pre podne.
Danas oplakah na plaži, neka mrga dala ćerci da mu namaže ledja dok je spavao

Danas oplakah na plaži, neka mrga dala ćerci da mu namaže ledja dok je spavao

There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Fino je ostrvce, svraćao prošle godine kad sam bio u Sartiju.Vladapetr napisao:Par slika sa Alikes plaže u Amuljaniju. Prva je sa početka (leva strana), zadnjih par su iz Savana bara na desnom kraju plaže. Savana je mama, tu će nam biti baza.
A evo i benzinske pumpe na ostrvu
tapatalk pro @ h7l
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Šta ima u Solunu da valja obići, a da je "unutra"? Danas katastrofa vreme, očekuje se kiša ceo dan. Odlučio sam da spičimo do Soluna i tamo ubijemo dan, malo šoping, taman kad budem tamo za par dana da ne moram na to gubiti vreme.
Jedan je Cosmos, kako se zove onaj drugi tržni centar? Imaju li za decu neki zabavni park ili nešto slično?
Jedan je Cosmos, kako se zove onaj drugi tržni centar? Imaju li za decu neki zabavni park ili nešto slično?
There are 10 kinds of people in the world:
Imaš za decu lep tehnološki park kod Cosmosa, sa druge strane auto puta, vidi se sa parkinga. Bili pre nekoliko godina, vredi videti
https://www.tripadvisor.com/Attraction_ ... _Cent.html
Za šoping imaš i Mega Outlet, nije loša, ima dosta sportske opreme
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
https://www.tripadvisor.com/Attraction_ ... _Cent.html
Za šoping imaš i Mega Outlet, nije loša, ima dosta sportske opreme
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Evo malopre sam sedeo sa Ikac2000 na terasi njegovog smestaja na Pachisu.
Forum spaja ljude, mada bi se po nama reklo da samo razdvaja.
Iako je Tasos savrsen poligon za testiranje automobila, samo sam na blic uspeo da udjem u C maxa koji odlicno izgleda I spolja i iznutra I odise nekom robusnoscu I kvalitetom, sve zbog uzasne jesenje kise koja pada vec satima i ne prestaje.
Hvala #Ikac2000

Iako je Tasos savrsen poligon za testiranje automobila, samo sam na blic uspeo da udjem u C maxa koji odlicno izgleda I spolja i iznutra I odise nekom robusnoscu I kvalitetom, sve zbog uzasne jesenje kise koja pada vec satima i ne prestaje.
Hvala #Ikac2000

Moj ne cima vise, ispeglao moment i razradio seddanijell napisao:Jel ste uporedili menjace? Ono tvoj zeza u prvu, njegov u drugu i to...?

Fino je upoznati ljude sa foruma po belom svetu

Ko dolazi do Kelna, ima poziv za kafu - moze da bira Nespresso ( by the way koja kosta samo za nijansu vise nego 3 u 1 iz Tempa u Srb), onu iz Lidla (uz nezaobilazne cevape iz istog), ili originalnu tursku kafu u komsiluku

Inace isli smo i vracamo se preko Banskog. Put je odlican, magistrala, uglavnom nigde nikoga, prelepa priroda. Na Gradini ako nije vikend nema guzve. Na BG GR kod Goce Delceva za 5 min po granici. U GR oko Drame do tasosa isto rastereceno, uglavnom oko 100 sve vreme.
Ima i par muzeja. Antički, Vizantijski, Zejtinlik,...pedja napisao:Ima neki Jorgos/Đorđe sa kožnim jaknama. Znam više ljudi koji kupe bar jednu jaknu, po osobi, godišnjeVladapetr napisao:Šta ima u Solunu da valja obići
TT
Ali, kome je do toga y Grčkoj.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Naravno da forum spaja ljude. I ne samo za druženje već i za pomoć, a to često puno znači.
Posetite www.garaza.rs !