Mobile uploads
- Sinisa G.
- Pridružio se: 11 Feb 2014, 11:25
- Garaža: GTS, EVO500, GSI
Re: Mobile uploads
Niva parkirana ispred?
Jeste 4x4, ali ovde apsolutno nije imao sanse, sleteo je na ovu obalu i samo je na prednjem desnom tocku imao pun oslonac, on ga je i zadrzao da se ne prevrne, ukopao se u zemlju.
Tapatok
Tapatok
Имам једно потпитање...
Jeste li ga izvukli? Meni ovde deluje da bi pomoglo da ste vezali neke kanape za levu sinu i vukli, da ga nagnete ka levo.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Izvukli ga, vece vozilo je moralo da pomogne s ledja. A vezali smo i kanape za krov, kroz prozore, pa obisli celom sirinom, a moglo je i samo za stub, radi preventive da ne krene u prevrtanje, jer je bas bio na ivici.
Tapatok
Tapatok
Имам једно потпитање...
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(

Kad skontas da je ovo radjeno pre 4-5 hiljada godina

-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
To su Srbi pravili. Ne znam sta je ali sam siguran da smo mi.
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Pa moze li iko drugi da napravi? 

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Ostalo materijala kad je radjena Svetogorska prosli put. 
Tapatok

Tapatok
Имам једно потпитање...
Drevni Crnotravci 

Sme da se slika unutra? Ranije je bilo strogo zabranjeno.Gaginh0 napisao:
Kad skontas da je ovo radjeno pre 4-5 hiljada godina
Sent from my SM-J500FN
- Gaginh0
I sad je
Ali ovi sto cuvaju grobnice te cak pitaju ako zelis za evro-dva da te slikaju pored zidova. Sta ce, ciganija. Iz tog razloga sam slobodno slikao.
Stvarno sam zaprepscen kako se odnose Egipcani prema svojoj kulturi. Jos se ponadam aj kao nesto su uradili kad sam video prilaz grobnicama, zgradice kroz koje se prolazi sa slikama i maketama, itd kad ono - donacija Japana. I sad nisu u stanju ni da odrze to sto su dobili za dz. Sve je radjeno pre tipa 10tak godina i od tada valjda ni prozori nisu obrisani.

Ali ovi sto cuvaju grobnice te cak pitaju ako zelis za evro-dva da te slikaju pored zidova. Sta ce, ciganija. Iz tog razloga sam slobodno slikao.
Stvarno sam zaprepscen kako se odnose Egipcani prema svojoj kulturi. Jos se ponadam aj kao nesto su uradili kad sam video prilaz grobnicama, zgradice kroz koje se prolazi sa slikama i maketama, itd kad ono - donacija Japana. I sad nisu u stanju ni da odrze to sto su dobili za dz. Sve je radjeno pre tipa 10tak godina i od tada valjda ni prozori nisu obrisani.

To Dolina kraljeva ili Luksor? Davno pre nekih 15-tak godina sam isao u Egipat u Luksor, kakva je to ciganija i sirotinja sto sam video tokom putovanja od Hurgade ka tamo..ono opusteno lesevi krava plutaju po kanalima, ljudi se pored kupaju..kuce od blata, bez prozora 

- Gaginh0
Znao sam da su siromasni, ali toliko...
Ovo je Dolina kraljeva ali obisli smo i Luxor. Sve je isto kao sto kazes, mozda i gore. Teski raspad sistema, oni jos uvek nemaju semafore, umesto njih su lezeci policajci na svakoj raskrsnici. Najgore "plehano naselje" im nije ravno. Jos imaju obicaj da svaki sin treba sebi da nazida sprat pa tako nijedna kuca nije zavrsena, nijedna nema krov, samo armature vire sa poslednjeg sprata...
Imam osecaj da su od 3000te godine p.n.e. samo nazadovali...
Ovo je Dolina kraljeva ali obisli smo i Luxor. Sve je isto kao sto kazes, mozda i gore. Teski raspad sistema, oni jos uvek nemaju semafore, umesto njih su lezeci policajci na svakoj raskrsnici. Najgore "plehano naselje" im nije ravno. Jos imaju obicaj da svaki sin treba sebi da nazida sprat pa tako nijedna kuca nije zavrsena, nijedna nema krov, samo armature vire sa poslednjeg sprata...
Imam osecaj da su od 3000te godine p.n.e. samo nazadovali...